Haberler

Bandırma İdo İskelesinde Köpekli Arama

Erdem ÖZCAN- Tufan DALGIÇ / BANDIRMA(Balıkesir), (DHA ) - BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde polis, bayram öncesi asayiş uygulamalarına hız verdi.

Erdem ÖZCAN- Tufan DALGIÇ / BANDIRMA(Balıkesir), (DHA ) - BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde polis, bayram öncesi asayiş uygulamalarına hız verdi. Bandırma- İstanbul arası hizmet veren İDO feribotu girişinde polis, 'Helyus' adlı eğitimli köpekle arama yaptı.

Bandırma-İstanbul arası hizmet veren İDO feribotu girişinde 20 polis memuru ile Belçika malinois cinsi 2 yaşındaki 'Helyus' adlı detektör köpeğin katıldığı uygulamada, İstanbul'a giden araçlar tek tek arandı ve çok sayıda kişinin GBT sorgusu yapıldı.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç'ın koordinesinde yapılan uygulamada KOM, TEM, trafik, asayiş ve çevik kuvvet ekipleri hazır bulundu. Araçlar ve GBT sorgusu yapılan kişiler temiz çıkarken, uygulamaların bayram öncesi ve sonrası artarak devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Bandırma İstanbul Belçika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title