Haberler

Altınordu'da İlk Görüşme Serkan'la

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, iç transferde ilk görüşmeyi orta saha oyuncusu Serkan Göksu ile yapacak. Kırmızı lacivertliler, İzmir'e davet ettiği 24 yaşındaki futbolcuyla yarın masaya oturarak yeniden anlaşma zemini arayacak.

Sözleşmesi sona eren Serkan, yapılacak pazarlık sonrası şartları kabul etmesi halinde mukavele yenileyecek. Altınordu'da son 3 sezonda forma giyen ve ilk 11'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Serkan'ın da yuvada kalmak istediği ifade edildi.

Yönetim Serkan'ın ardından ön libero Arif'le masaya oturmayı planlıyor. Arif'in umre için gittiği Suudi Arabistan'dan dönmesini bekleyen Altınordu, başka kulüplerin de talip olduğu deneyimli oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Stoper Sinan ve sağ bek Uğur'un menajerleriyle yaptığı ilk görüşmede prensip anlaşmasına varan kırmızı lacivertliler, iki futbolcuyu kadroda tutmayı hedefliyor. Golcü Hasan Kabze ile yollarını ayırdan Altınordu'nun dış transferde forvet takviyesi için sona yaklaştığı belirtildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serkan Göksu Altınordu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title