Haberler

Hsk Teftiş Kurulu Başkanı Kolukısa Malatya'da

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, "Görevimizi layıkıyla yapacağız ve hep birlikte yargıyı istenilen seviyeye inşallah tekrar getireceğiz.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, "Görevimizi layıkıyla yapacağız ve hep birlikte yargıyı istenilen seviyeye inşallah tekrar getireceğiz." dedi.

Kolukısa, çeşitli temaslarla bulunmak üzere geldiği Malatya'da İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Eğitimin önemine dikkati çeken Yunus Nadi Kolukısa, Rektör Kızılay'ın göreve başlamasıyla üniversitede çok büyük değişiklik ve farklılıklar olduğunu söyledi.

Anayasa değişiklinden sonra Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun adının Hakimler ve Savcılar Kurulu olarak değiştiğini anımsatan Kolukısa, şöyle devam etti:

"Görevimizi yeniden yapılandırma içerisinde devam ettiriyoruz. Yargının şu andaki durumu açısından çok büyük bir önem arz ediyor. Malum Fetullahçı Terör Örgütü nedeniyle büyük bir travma yaşadı ancak bu devlet büyük bir devlet. Bu tür zorlukların hepsini fazlasıyla aşacak güçte. Biz de görevimizi layıkıyla yapacağız ve hep birlikte yargıyı istenilen seviyeye inşallah tekrar getireceğiz."

Ahmet Kızılay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Kolukısa'nın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, başarılar diledi.

Yunus Nadi Kolukısa, daha sonra Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı da makamlarında ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Kızılay Yunus Nadi Kolukısa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title