Haberler

Kocasinan Belediyesinin Sosyal Market Projesi

Kocasinan Belediyesinin hazırladığı Sosyal Market Projesi'nde sona gelindi.

Kocasinan Belediyesinin hazırladığı Sosyal Market Projesi'nde sona gelindi.

Kocasinan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, son hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Sosyal Market'i, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ile ziyaret etti.

Çolakbayrakdar, henüz açılışı yapılmadığı halde bayram öncesi aktif hale gelen Sosyal Market'ten Kocasinan Bölgesinde yaşamını sürdüren ve bazı kriterlere göre belirlenen vatandaşların giyim ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade etti.

Çolakbayrakdar, sosyal market için Kocasinan gönüllerinin de dost elini beklediklerini belirtti.

Kocasinan Belediyesi öncülüğünde Kocasinan Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nın katkılarıyla kurulan markette son hazırlıkları kontrol eden Çolakbayrakdar, Kaymakam Ali Candan'a işleyiş hakkında bilgi aktardı.

Candan da projeyi çok beğendiğini kaydetti.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, nüfus sayılarına ve gereksinimlerine göre vatandaşlara sosyal kart verilecek. Bu karta sahip vatandaşlar, kartta yüklü miktardaki para puan limiti kadar ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Giyim üzerine olan market, ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine dev bir mağazada ücretsiz alışveriş keyfi yaşatacak.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title