Haberler

Şortlu Kıza Saldıran Şahıs, "İyi Niyetli Bir Söz Söyledim" Dedi, Pişman Oldu

Güncelleme:

Pendik'te minibüste şortlu kıza saldırdığı gerekçesiyle tutuklamaya sevk edilen Ercan Kızılateş, serbest bırakıldığı mahkeme sorgusunda, pişman olduğunu söyledi.

Minibüste şort giyen Melisa Sağlam'ı darp eden Ercan Kızılateş, bugün, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "Kasten yaralama" ve "Hakaret" suçlarından soruşturma savcısı Mehmet Ali Yıldız' ifade verdi. Kızılateş'in ifadesini alan Savcı Yıldız, şüpheliyi tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

"İYİ NİYETLİ BİR SÖZ SÖYLEDİM, OLAY BİR ANDA GELİŞTİ, PİŞMANIM"

İstanbul Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Kızılateş, sorgusunda pişman olduğunu söyledi. Mahkemedeki sorgusunda şikayetçiye yönelik olarak iyi niyetli bir söz söylediğini savunan Kızılateş, "Pişmanım. Ben çok fazla bir etkim olmadı. Sadece iyi niyetli bir söz söyledim. Ramazan ayıydı, mübarek ve haram ay olduğu için düzgün giyinmesini söyledim. Kısa şort giymişti. Daha sonra kendisi de 'bakma o zaman' dedi. Bunu söyledikten sonra, 'nefis diye bir şey var' dedim. Evet haklısın, 'nefis diye bir şey var' dedi. Sonra elimin tersi ile giderken yüzüne doğru hafif bir şekilde vurdum. Olay bir anda gelişti ve olaydan dolayı pişmanım" dedi.

TUTUKLAMA TALEBİ REDDEDİLDİ

Mahkeme, suçun vasıf ve mahiyeti ile atılı suçun basit yaralama olarak kalma ihtimalini ve tutukluluk tedbirinin bu aşamada orantısız olacağı gerekçesi ile savcının tutuklama talebini reddederek Kızılateş'in serbest bırakılmasına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Yıldız İstanbul Pendik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title