Haberler

Polis Bayram Magandalarına Göz Açtırmayacak

SAMSUN İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Ramazan Bayramı nedeniyle bayram namazı süresince görevlendirilen 25 ekibin camilerde görev alacağı belirtilirken namaz sonrasında silah atılması nedeniyle meydana gelebilecek olayların önlenmesi için önceki tarihlerde silahla...

SAMSUN İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Ramazan Bayramı nedeniyle bayram namazı süresince görevlendirilen 25 ekibin camilerde görev alacağı belirtilirken namaz sonrasında silah atılması nedeniyle meydana gelebilecek olayların önlenmesi için önceki tarihlerde silahla ateş edildiği tespit edilen ve ateş edilmesi muhtemel mahalle, cadde ve sokaklara özel ekibin görevlendirildiği ifade edildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama ile vatandaşlar yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde alınan güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgilendirilirken trafikte yaşanan yoğunluk nedeniyle de kurallara uymaları konusunda uyarıldı.

Ramazan bayramının huzur ve güven içerisinde geçirilebilmesi için mevcut emniyet ve trafik tedbirlerine ilave olarak uygulama ve tedbirler de alınacağı belirtildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"23-27 Haziran 2017 tarihleri arasında Ramazan Bayramı öncesi ve bayram tatili süresince vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde ziyaretlerini ve alış veriş yapmalarını sağlamak, hırsızlık, yankesicilik, kapkaç vb. asayişe müessir olayların önlenmesi için resmi ve sivil motorize ekipler görevlendirilmiştir. Havaalanı, gar ve terminal gibi yerlerde, kalabalık olan alış veriş merkezlerinin bulunduğu sokaklar, ana arterler, caddelerde ile mezarlıklarda; bayram öncesi 29 noktada, bayram süresince 16 noktada yaya devriye görevi yapmak üzere personel görevlendirilerek emniyet tedbirleri artırılmıştır."

Bayram namazı süresince görevlendirilen 25 ekibin camilerde görev alacağı belirtilirken "Bayram namazı sonrasında silah atılmak suretiyle meydana gelebilecek müessif olayların önlenmesi amacıyla önceki tarihlerde silahla ateş edildiği tespit edilen ve ateş edilmesi muhtemel mahalle, cadde ve sokaklara da 23 özel ekip görevlendirilmiştir. Ankara yolu, Sinop yolu ve Ordu yolu üzerinde şehir merkezine girişlerde araçlar ve şahıslar üzerinde kontrol ve denetimler yapmak üzere 24 saat esasına göre günlük 36 personel görevlendirilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Trafik tedbirleri ile ilgili verilen bilgide ise "Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü şehirler arası devlet karayolunda yaya ve araç trafiğine karşı, gündüz 12 ekip, 5 radar ekibi, gece 9 ekip, 3 radar ekibi ile bayram süresince tedbir alacaktır.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü şehir içi yaya ve araç trafiğine karşı gündüz 15 ekip, 5 şahin ve 1 radar ekibi, gece 11 ekip, 5 şahin ve 1 radar ekibi ile bayram süresince tedbir alacaktır. Şehir içinde ve şehirlerarası devlet karayollarında yaya ve araç trafiğine karşı gündüz 27 ekip, 6 radar ekibi, gece 20 ekip 4 radar ekibi görevlendirilerek trafik tedbirleri artırılmıştır. Halkımızın huzur ve güven ortamında ramazan bayramını geçirmelerini sağlamak için tedbirler artırılarak en üst düzeyde çalışmalarımız devam edecektir" denildi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title