Haberler

Dha İstanbul- Şamdan'ın İşletmecisi Mehmet Tuna Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski eş Şehnaz Tuna tabuta sarılıp "Hayatımın en büyük aşkı. Onsuz nasıl yaşayacağım?" diye gözyaşı döktü.

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA

Etiler Şamdan'ın işletmecisi Mehmet Tuna, iş, sanat ve siyasetin dünyasından çok sayıda isimin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Gece kulübü Etiler Şamdan'ın işletmecisi Mehmet Tuna geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti. Tuna için bugün öğle vakti Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene aralarında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun da aralarında yeraldığı  iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Mehmet Tuna'nın kızları Melda ve Deniz Tuna cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

ESKİ EŞE DUYGUSAL VEDA

Cenaze namazı öncesi Mehmet Tuna'nın eski eşi Şehnaz Tuna tabuta sarılarak, "Hayatımın en büyük aşkı. Onsuz nasıl yaşayacağım?" diye gözyaşı döktü.

"ÇOK ÜZÜLDÜM"

Törende konuşan Adnan Polat, "Mehmet benim çok eski arkadaşımdı. Çocukluktan arkadaşımdı. Çok uzun yıllar da beraber olduk. En son da 1 hafta önce sohbet etmiştik. Çok üzüldüm. Beklenmeyen bir şey oldu. Allah rahmet eylesin. Onu hep sevgiyle anacağım" dedi.

Fikret Orman ise, "Eskiden beri tanıdığımız bir ağabeyimizdi. Allah gani gani rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Devamlı karşılaştığımızda konuşurdur. Çocukluğumuzdan beri tanıdığımız bir insandı" ifadesini kullandı.

EDİRNEKAPI MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLDİ

Mehmet Tuna burada kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Cenazeye katılanlar

-Röpler

-Mehmet Tuna'nın kızlarının taziye kabulu

-Eski eş Şehnaz Tuna'nın tabuta sarılıp gözyaşı dökmesi

-Cenaze namazının kılınması

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Adnan Polat Mehmet Tuna İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title