Haberler

    Fenerbahçe'de Hepsi Gidiyor!

    F.Bahçe'nin 4 golcüsünün de gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor...

    VAN PERSIE

    Feyenoord kulübü bugün yapacağı toplantıda, RvP'nin transferini masaya yatıracak.

    VARAN 1: F.BAHÇE'DE gözler van Persie'ye çevrilmiş durumda. Aldığı yüksek ücretin karşılığını veremediği gerekçesiyle sık sık eleştirilen yıldızın futbola başladığı Feyenoord'a dönmesi gündemde. Hollanda ekibinin yetkilileri tecrübeli forvet için bugün bir toplantı yapacak.

    Vatan'ın haberine göre, kritik zirvede 33 yaşındaki oyuncunun aldığı garanti paranın masaya yatırılacağı öğrenilirken, ödenebilecek maksimum bonservis bedeli de belirlenecek. Oğlunu Feyenoord altyapısına yazdıran RvP, şartlar oluşması halinde seneye ülkesinde top koşturacak.

    MOUSSA SOW

    Yönetim, Sow'un kalmasını istese de ekonomik şartlar transferin önündeki en büyük engel.

    VARAN 2: BİRLEŞİK Arap Emirlikleri'nden 1 yıllığına kiralanan Moussa Sow'un sözleşmesi sona erdi ve Türkiye'den ayrıldı. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yeniden göreve gelmesiyle bu sezonu da F.Bahçe'de geçirmek isteyen Senegalli'nin kalmasına yönetim de sıcak bakıyor.

    BU transferin önündeki en büyük engel ise Al-Ahli kulübü. Oyuncu için 7 milyon Euroluk bir bonservis bedeli talep edildiği belirtilirken bu rakam sarı-lacivertlilerin bütçesini çok aşıyor. Yani röveşatalarıyla meşhur Sow'un da takımda kalması zor.

    FERNANDAO

    Olympiakos, Fernandao'yu kiralamak için sarı-lacivertlilere resmi teklifte bulundu.

    VARAN 3: KOLU kırıldığı için sezonu erken kapatan Jose Fernandao'ya talip çıktı. Önceki gün eşiyle nikah tazeleyen golcü için ligi şampiyon tamamlayan Olympiakos devreye girdi. Sambacı'yı kiralamak isteyen Yunan ekibinin gözünü korkutan en önemli detay ise oyuncunun aldığı yıllık ücret.

    SARI-lacivertlilere Brezilyalı için resmi bir teklif yapıldığı öğrenilirken, başkan Aziz Yıldırım'ın kiralama bedeli olarak ne kadar isteyeceği merak konusu oldu. İki kulübün yetkililerinin arasının iyi olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

    EMENIKE

    Emenike'ye 'Kendine takım bul' dense de Nijeryalı'ya henüz bir talip çıkmış değil...

    VARAN 4: GELELİM F.Bahçe'nin sorunlu oyuncusu Emmanuel Emenike'ye. Saha içindeki icraatlarından çok özel hayatıyla gündeme gelen Nijeryalı'yı hem teknik heyet hem yöneticiler takımda görmek istemiyor. Oyuncunun menajeri İstanbul'a çağrılsa da Emenike kendisine takım bulmuş değil.

    BİR ara adı Spartak Moskova ile anılan futbolcunun aklının İngiltere'de olduğu öğrenildi. Ancak başarısız West Ham United deneyimi transferin önünü tıkıyor. Anlaşılan o ki söz konusu 4 forvet arasında takımdan ayrılma ihtimali en düşük isim Emenike.

    Kocaman'ın aklında 3 santrfor var

    F.BAHÇE'DE forvet belirsizliği sürerken, mevcut golcülerin takımdan ayrılması halinde nasıl bir yol haritası izleneceği belirlendi.

    Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yönetime 'Takımda 3 forvet istiyorum' dediği, hocanın bu talebinin üzerine planlama yapıldığı belirtildi.

    Kralı gelse de derman olamadı

    F.BAHÇE son yıllarda forvet hattına yaptığı takviyelerden beklenen verimi alamadı. Alex de Souza'nın ardından gol kralı çıkaramayan sarı-lacivertliler, Sambacı'dan sonra kadroya daha önce krallık yalamış 4 isim transfer etti. Sow, Robin Van Persie, Fernandao ve Aatif Kanarya'nın derdine çare olamadı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Robin Van Persie Jose Fernandao Aykut Kocaman Moussa Sow Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title