Haberler

Dha Yurt Bülteni-4

(YENİDEN)TRABZON'DA POLİS ARACI DEVRİLDİ: 7 POLİS YARALANDI1)KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA TRABZON'un Yomra İlçesi'nde kontrolden çıkan polis aracı devrildi, kazada araçta bulunan 7 Özel Harekat polisi yaralandı.

(YENİDEN)

TRABZON'DA POLİS ARACI DEVRİLDİ: 7 POLİS YARALANDI

1)KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

TRABZON'un Yomra İlçesi'nde kontrolden çıkan polis aracı devrildi, kazada araçta bulunan 7 Özel Harekat polisi yaralandı.

Kaza, Yomra İlçesi Devlet Sahil Yolu'nda sabah saatlerinde meydana geldi. Trabzon Adliyesi'ndeki bir konu gereği bölgeye gittiği belirtilen araç, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, araçta bulunan 7 Özel Harekat polisi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ile sürücüler devrilen aracın yanına giderek yaralı polisleri çıkarmaya, yardım etmeye çalıştı. Yaralı polisler, ambulanslarla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

------------------

-Kazadan güvenlik kamerası görüntüleri

Fatih TURAN/YOMRA (Trabzon), -

=====================================================

2)ÇEŞME'DE BAYRAM ÖNCESİ 'HUZUR' OPERASYONU

İZMİR'in Çeşme ilçesinde, bayram tatilinin huzur ve güven içinde geçmesi için tedbirlerini arttıran Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü, 'huzur' operasyonu düzenledi. Özel eğitimli narkotik köpeğinin de kullanıldığı operasyonda 24 gram esrar, 26 gram yeni nesil uyuşturucu skunk ile uyuşturu satışında kullanılan malzemeler ve 1 bıçak ele geçilirken, 6 kişi gözaltına alındı.Çeşme'de Asayiş Büro Amirliği ve Kaçakçılık ve Organize Suuçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin katılımıyla Ramazan Bayramı öncesinde 'huzur' operasyonu düzenlendi. Ekipler, İzmir-Çeşme Otoyolu Alaçatı Gişeleri'nde kimlik kontrolü, araç ve şüpheliler üzerinde arama yaptı. Kaçakçılık ve Organize Suuçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne ait 'Belçika kurdu' cinsi özel eğitimli narkotik köpeği 'Mişa' ile, durdurulan araçların bagaj ve içleri ile şüpelilerin bavulları arandı. Denetimler sırasında üç ayrı otomobilde, bir bölümü ciklet kutularına gizlenmiş 24 gram esrar, 26 gram yeni nesil uyuşturucu skunk ile uyuşturucu tartmakta kullanıldığı belirlene 1 hassas terazi, 2 uyuşturucu öğütücüsü, uyuşturucu sarmakta kullanılan kağıtlar, 1 bıçak ve esrar elde etmek için dikilen hintkenevirinin çabuk gelişmesini sağlayan çeşitli ilaçlar ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı. Bir başka otomobilin bağajında da kuru sıkı tabanca bulundu. Ancak, araç sahibinin faturasını beyan etmesi üzerine polis, tabancanın özel kutusunda saklanması ve araç bagajında taşınmaması uyarısında bulundu. Polis, araç sürücüsünden kuru sıkı tabancanın faturası ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek kayıt altına alınmasını istedi.

Çeşme Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin tatilcilerin huzur ve güveni için bayram boyunca süreceğini bildirdi.

Görüntü Dökümü

---------------------------

-Araçlarda arama yapılmasından görüntü

-Esrar ve skun ele geçirilmesinden görüntü

-Kurusıkı tabancanın bulunmasından görüntü

-Narkotik köpeği Mişa ile yapılan aramadan görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir),

=====================================================

3)ARDAHAN'DA CHP'LİLERDEN  'ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NE DESTEK EYLEMİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'adalet yürüyüşü'ne CHP Ardahan il örgütü oturma eylemi ile destek verdi. Milli Egemenlik parkında bir araya gelen 50'ye yakın CHP'li, Atatürk büstü önünde oturma eylemi yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşünün 9'uncu güne ulaştığını hatırlatan CHP İl Başkanı Yalçın Taştan, yürüyüşün her gün büyüyerek devam ettiğini bildirdi. Yalçın Taştan, "Bizlerde genel başkanımızın başlattığı bu kutlu mücadeleye destek için buradayız. Adalet, hak, hukuk arayışlarımız sürecek. Adaletin mutlaka herkese bir gün lazım olacağı inancını taşıyoruz. Adaletli bir ülkede yaşama inancımızla birlikte mücadelemiz devam edecek. Hak arama bir lütuf değildir. Demokratik bir haktır" diye konuştu.Atatürk büstü önünde yaklaşık 40 dakika oturan CHP'liler, eylem sonunda olaysız dağıldı.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-Milli Egemenlik parkına yürüyen CHP'lilerden görüntü

-CHP İl başkanı Yaltın Taştan'ın açıklaması

-Oturma eylemi yapan CHP'lilerden görüntü

-Detay görüntüler

( Haber-Kamera -Deniz BAŞLI / ARDAHAN

(71MB- 2.13 DK)

========================================================

(ÖZEL HABER)

4)LÖSEMİYİ YENEN MİRKAN'IN DİLEĞİ: LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR ÖLMESİN

ANTALYA'da henüz 7 aylık bebekken lösemi tanısı konularak yüzde 10 yaşama şansı verilen ve ilik nakline karar verilen 7 yaşındaki Mirkan Kayra Kaplan, uzun ve zorlu bir tedavi sürecinin ardından nakle de gerek kalmadan sağlığına kavuştu. 3.5 yıldır ilaç da kullanmayan Mirkan'ın en büyük dileği ise bütün lösemili çocukların yaşaması.

Eşiyle birlikte kamuda çalışan 44 yaşındaki Meral Kaplan, Manisa'da oturdukları dönemde dünyaya gelen çoçcukları Mirkan Kayra'ya, henüz 7 aylıkken lösemi tanısı konulduğunu söyledi. Mirkan'ın tedavisi için o dönem İzmir'e taşındıklarını belirten anne Kaplan şunları anlattı: "Bir yaşın altındaki hasta çocuklarda yaşama şansı yüzde 10 denmişti. Mirkan 7 aylıkken kemoterapi aldı. 11 ay sürdü bu. Bu sürenin 9 ayını hastanede geçirdi. Daha sonra evimizden hastaneye giderek kemoterapi almaya devam etti. 2012 yılında ilik nakline karar verildiğinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde nakil olmak için eşimle birlikte tayinimizi Antalya'ya istedik. Antalya'ya geldiğimizde ilik beklemeye başladık. Ancak dünyanın hiçbir yerinde uygun ilik bulunamadı. Ama bu sürede çok güzel bir şey oldu. Doktorlar Mirkan'ın tedaviye çok iyi yanıt verdiğini ve ilik nakline gerek kalmadığını söyledi. Mirkan 2012 yılı Aralık ayından bu yana damardan kemoterapi almıyor. Ağızdan ilaç alıyordu, ancak son 3.5 yıldır artık ağızdan da ilaç almıyor."

BU, HAYATIN FARKLI BİR BOYUTUYDU

Hiçbir zaman 'Neden benim çocuğum' diye isyan etmediğini belirten Meral Kaplan şöyle devam etti:  "İlk öğrendiğimizde şoktaydık. Zor bir süreç geçirdik ve bu sürecin sonunda başardık. Nakil gerektiren bir bebek olmasına rağmen, nakle ihtiyaç kalmadı. Biz inançla bu hastalığı yendik. Hastalar ve yakınları asla umutsuzluğa düşmemeli. İnanmalılar. Ayrıca insanlar illa başına geldiğinde değil, her zaman lösemili çocuklara, lösemili insanlara yardımcı olmalı. Çünkü bu hayatın farklı bir boyutu. Farklı bir dünya."

'ARTIK OĞLUMLA TOP OYNUYORUZ, YÜZMEYE GİDİYORUZ'

Baba Fikret Kaplan ise ailece zorlu süreçlerden geçtiklerini belirtirken duygularını şöyle dile getirdi: "Biz bu hastalığı derinden yaşayanlardanız. Çok uzun, meşakkatli yollardan geçtik. 7 aylık bebekten 7 yaşına kadar geldik. Allah'ın izniyle atlattık. Tüm hastaların atlatacağına inanıyoruz. Bu konunda aileler inançlı olmalı. İnanmak her şeyin üstünde. Pozitif enerjilerini çocuklarına vermeliler. Gerçekten büyük etkisi oluyor. Artık oğlumla top oynuyor, yüzmeye gidiyor, geziyoruz. Mirkan birinci sınıfı bitirdi, okuma yazma öğrendi, ikinci sınıfa geçti."

Bu zorlu dönemde yanlarında olan LÖSEV'e teşekkür eden baba Kaplan, "Hep yanımızda durdular. Psikolojik destek verdiler. Maddi destekleri oldu" dedi.

BÜTÜN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR BENİM GİBİ İYİLEŞSİN

7 yaşındaki Mirkan Kayra ise hastalığını yenmenin mutluluğu içinde "Bütün lösemili çocuklar iyileşsin. Onlar da iyileşsin benim iyileştiğim gibi. Yaşasınlar. Sağlıklı olsunlar" derken 12 yaşındaki abla Melis Evra Kaplan,kardeşi iyileştiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Ben de o zamanlar çocuktum. Daha 5 yaşındaydım" diye konuştu.

ANTALYA'DA 700 LÖSEMİLİ VAR

LÖSEV Antalya Şubesi Sosyal Hizmetler Sorumlusu Derya Keser, LÖSEV'in 1998 yılında kurulan bir vakıf olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Lösemili çocuklarımız başta olmak üzere yetişkinlere de bakıyoruz. Sağlık ve eğitim başta olmak üzere tüm maddi, manevi ve sosyal ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. LÖSEV Antalya Şubesi ise 2012 yılında kuruldu. Türkiye genelinde 23 bin 500, Antalya'da 700 lösemili hasta var. Bunun çoğunluğu çocuk. Antalyalı bağışçılarımızın daha duyarlı olmalarını istiyoruz."

Görüntü Dökümü

---------------

Annenin görüntüsü

Anne muhabirle konuşurken görüntü

Mirkan'ın annesinin yanına gelmesi

Röp1: Meral Kaplan (Anne)

Röp2: Mirkan

Röp3: Fikret Kaplan (baba)

Abla kardeşini öperken

Röp4: Melis Evra Kaplan (Abla)

Röp5: Derya Keser (LÖSEV yetkilisi)

Abla Mirkan'la oyuncak oynarken

Abla Mirkan'la odadan çıkarken

Mirkan odaya girip koltuğuna oturması ve televizyonu açması

479 MB - 4.17' SN

Haber: Selma KUNAR-Kamera: Süleyman EKİN/ANTALYA,

==================================================

(ÖZEL HABER)

5)ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ'NE MÜTEAHHİTİN VERDİĞİ ZARAR 5 MİLYON LİRA

ERZURUM Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, uzayın Erzurum'dan izlenmesini sağlayacak Doğu Anadolu Gözlemevi (DAG) ile ilgili olarak yapılan ihalede, yüklenici firmanın usulsüzlüğü yüzünden 5 milyon TL zarar ettiklerini açıkladı. Yaklaşık 200 milyon lira bütçesi olan DAG ile ilgili olarak yeni bir firma ile anlaştıklarını belirten Prof. Dr. Çomaklı,  "Projenin aynasının monte edilen bir kubbe kısmı var. Ne acı ki Erzurum'dan bir firma bu işi aldı. Ancak beceremedi. İşimizi zehir zıkkım etti. İşimizi bir yıl geri bıraktı. Kamuya 5 milyon TL zarar verdi. Bu vatan hainliğidir" dedi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, önceki gün basın mensuplarına iftar verdi.  Rektör Prof. Dr. Çomaklı, Palandöken'in Karakaya tepelerinde 2 bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak, altyapısı tamamlanan ve 2019'da ilk ışık alınacak DAG hakkında açıklamalarda bulundu. DAG'ın 4 metre çapındaki aynası ile Türkiye'nin en büyük teleskopuna sahip olacağı projede, yüklenici firmanın usulsüzlüğü nedeniyle 5 milyon lira zarar ettiklerini açıkladı.

İHALEYE GİRECEK FİRMALARI TEHDİT ETMİŞ

Uzun uğraşlar sonucu gözlemevi inşası için yeni bir firmayla anlaşma sağlandığını kaydeden Rektör Prof. Dr. Çomaklı şunları söyledi:

"DAG'ın  200 milyon TL bütçesi var. Erzurum'a Avrupa'nın en büyük gözlemevi kuruluyor. Proje çok parçalı. Projenin aynasının monte edilen bir kubbe kısmı var. Ne acı ki Erzurum'dan bir firma bu işi aldı. Biz yasalar gereği işi verdik, ancak beceremedi. Erzurum tabiriyle 'işimizi zehir zıkkım' etti. Biz yönetime geldiğimizde baktık ki iş bitmemiş, prosedüre uygun değil. Bu firmayla bir ara geldik. Ancak bir türlü uzlaşamadık. Yasa gereği iptale gidip dava açtık. Bu firma ihalelerden men edildi.  Mahkeme devam ederken ihaleye çıktık. Ancak ihalelere kimse girmiyor, iptal oluyor. Bir baktık ki bu malum şirket ihalelere girecek firmaları tehdit ediyor. Biz de bu engellemeleri aşmak için ihale sistemini değiştirerek ihaleyi yaptık. Bu malum firma bir siteye para vererek yazı yazdırmış, 'Atatürk Üniversitesi ne istiyor müteahhitlerden' diye.  Bu firma bizim işimizi bir yıl geri bıraktı. İhalelerimize engel oldu. Kamuya zarar verdi. Bu firmanın bize verdiği zarar 5 milyon TL. İşin bedeli kadar üniversiteye zarar verdi. Bu vatan hainliğidir."

Görüntü Dökümü

------------------------------

-İftara katılan gazeteciler

-Ömer Çomaklı'nın konuşması

Haber-Kamera: Zafer KUMRU / ERZURUM,

================================================

6)KIZINA YILLARCA TECAVÜZ EDEN BABAYA 39 YIL HAPİS

ANTALYA'da öz kızına 2008 ile 2016 yılları arasında cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 49 yaşındaki Şükrü D., 39 yıl 4 ay hapse mahkum edildi.

Antalya'da 21 yaşındaki Ç.D., bir arkadaşına 2008 yılından itibaren öz babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Ç.D. babasının son olarak Konyaaltı'nda yeni aldıkları boş eve götürüp istismarda bulunduğunu söyledi. Olayın polise intikal ettirilmesi üzerine öz kızına yıllarca istismarda bulunduğu iddia edilen Şükrü D. gözaltına alındı.

Hakkında nitelikli cinsel saldırı suçundan Antalya 7'inci Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan Şükrü D., toplam 39 yıl 4 ay hapse mahkum edildi.

Mustafa KOZAK/ANTALYA,

==================================================

7)ÇOMÜ'DE MEZUNİYET COŞKUSU

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) 2016-2017 eğitim-öğretim yılında toplam 8 bin 500 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Öğrenciler, mezuniyet coşkusuyla kep fırlattı.

Çanakkale 18 Mart Stadyumu'ndaki mezuniyet törenine; Çanakkale Valisi Yardımcısı Adil Karataş, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, öğretim görevlileri ve öğrenci aileleri katıldı. Tören, öğrencilerin geçit töreniyle aileleri selamlamasıyla başladı. Komik paylaşımların yer aldığı pankartlarla hem protokolü hem de aileleri güldüren öğrenciler, dev Türk bayrağı açarak geçişlerini tamamladı. Mehter takımı bir konser verdi.

Törende konuşan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ'nün hem eğitimde hem de bilimsel araştırmada, akademik kaliteyi öncelik yapmış ve bu doğrultuda çalışan çeyrek asırlık bir devlet üniversitesi olduğunu söyledi. ÇOMÜ'nün 50 bine yakın öğrencisiyle ülkenin en büyük ve en çok tercih edilen üniversitelerinden birisi olduğunu belirten Rektör Acer, sözlerine şöyle devam etti:

"Tarihi değerleri ve doğal güzellikleriyle ünlü Çanakkale ve ilçelerinde, birbirinden seçkin yerleşkelerinde ve Çanakkale Boğazı'na nazır merkez yerleşkesinde kurulu eşsiz güzellikte bir üniversite. Teorik eğitimle yetinmeyen, öğrencilerin uygulama imkanlarını ve iş dünyası ile ilişkilerini güçlendiren imkanlar oluşturmuş bir üniversite. Türkiye'nin en güçlü arkeoloji bölümlerinden birine, en büyük astrofizik gözlem evine, sınırlı sayıda üniversitede bulunan Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne, en güçlü Japonca bölümüne, alanlarında ön sıralarda yer alan fakülte ve yüksekokullara sahip, Türkiye'de akademik kalite sıralamasında son iki yılda 15 basamak birden ilerlemiş bir üniversite."

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kep atma töreni öncesi Arslanbek Sultanbekov, Dombra müziği ile mini bir konser verdi. Konserin ardından mezun olan 8 bin 500 öğrencinin keplerini havaya fırlatmasıyla tören sona erdi.

Görüntü Dökümü

-----------

ÇOMÜ mezuniyet töreninden görüntü

Öğretim üyeleri ve görevlilerin geçit töreninden görüntü

Mezun olan öğrencilerin geçiş töreninden görüntü

Yücel Acer konuşma görüntü

Arslanbek Sultanbekov konser görüntü

Kep fırlatma töreninden görüntü

Haber- Kamera: Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

===================================================

8)YAHŞİHAN'DA 10 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

KIRIKKALE'nin Yahşihan ilçe belediyesi tarafından 43 ili birbirine bağlayan kavşak noktasında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında düzenlenen 'Birlik ve Beraberlik İftarı' programında 10 bin kişi birlikte oruç açtı. Belediye Başkanı Ahmet Sungur, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduklarını söyledi.

İftar programında konuşan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, katılan herkese teşekkür ederken, "Biz 8 bin 500 kişilik bir hazırlık yapmıştık, ama katılım 10 bini buldu. Ufak tefek kusurlarımız oldu, herkes hakkını helal etsin. Birlik ve beraberlik iftarlarında kimse kimsenin kusuruna bakmaz, ama önümüzdeki iftarlarda daha büyük katılımlı iftarlar düzenleyeceğiz. Zaten biz bu iftarları yapıyorduk, 800 civarında öğrenci kardeşimize yönelik günlük iftarlar düzenliyorduk. Bugün biraz daha geniş katılımlı yaptık. Herkesin de bayramını şimdiden kutluyorum. Birlik beraberlik içerisinde, huzur ve kardeşlik içerisinde bir bayram diliyorum" dedi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, "Vatandaşımız burada beraberliğimizi, bir olduğumuzu en güzel şekilde gösteriyor. Sayın başkanımız burada referandum öncesi bir miting yaptı, sanki büyük vilayetlerdeki bir miting gibi kalabalıktı. Tabii burada elhamdülillah Ramazan'ın son günleri olmasına rağmen yoğunluklarımızın olmasına rağmen sanki il günmüş gibi bir iştirak var. Ben buraya katılanlara da teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu ki bu büyük organizasyondan yüzünün akıyla çıkan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ramazan ayının önemine dikkat çeken AK Parti Kırıkkale Milletvekili  Mehmet Demir ise konuşmasında, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmayı beraberinde getiren mübarek bir aydır. Bugün, bu güzel iftarı tertip eden hepimizi bir araya getiren Yahşihan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Detay görüntüler

Yemek dağıtımı

Yüksekten görüntüler

Belediye Başanı Ahmet Sungur'un konuşması

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, -

========================================================

9)SAHURA MEHTERAN TAKIMI KALDIRDI

MANİSA'nın 20 bin nüfuslu en büyük mahallelerinden Barbaros'ta yaşayanları, davulcu yerine mehteran takımı sahur için uyandırdı. Yunusemre'nin Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak, mahalle sakinlerine farklı bir sahur yaşatmak istedi. 20 bin nüfuslu, ilin en büyük mahallelerinden Barbaros'ta gece sokakları gezen mehteran takımı, Osmanlı marşları eşliğinde halkı sahura kaldırdı. Şaşkınlık yaşayan mahalle sakinlerinden bir kısmı evlerinin balkonlarından o anları cep telefonu kamerası ile görüntülemeyi tercih ederken, kimisi Türk bayrağı sallayarak eşlik etti. Mahalle sakinleri mehteran ekipleri ile fotoğraf da çektirdi.Manisa'da bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak, "İlk defa Manisa'da böyle bir proje hayata geçirdim. Bunun devamı da gelecek. Allah nasip ederse her yıl ramazan ayında mehter takımlı sahura uyandırmaya devam edeceğim. Barbaroslu hemşerilerimize buradan teşekkür ediyorum. Kendilerine hayırlı ramazanlar diliyorum. İnşallah bayramı da güzel bir şekilde geçiririz" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Mehteran takımının sokak sokak gezerken görüntü

Vatandaşlar cep telefonu ile görüntülerken görüntü

Mehteranle birlikte vatandaşların sokağa dökülmesi

Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak açıklama

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Ersan ERDOĞAN / MANİSA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Trabzon Antalya Yomra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title