Haberler

Onazi, Tatilde Boş Durmuyor

- Onazi, tatilde boş durmuyorTRABZON - Yardımseverliği ile dikkat çeken Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, tatilde de boş durmuyor.

- Onazi, tatilde boş durmuyor

TRABZON - Yardımseverliği ile dikkat çeken Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, tatilde de boş durmuyor. Nijeryalı oyuncu diğer futbolcuların aksine tatilini deniz kenarında değil ülkesinin mahalle aralarında geçiriyor. Bir yandan da antrenman yapıyor.

Trabzonspor'un sezon başında İtalya'nın Lazio takımından kadrosuna kattığı Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, sempatik davranışları ve yardımseverliği ile dikkat çekiyor. Boş zamanlarında insanlarla birlikte olmaktan hoşlanan Onazi, diğer futbolcular gibi tatilini deniz kenarında değil, ülkesinin mahalle aralarında vatandaşlarıyla birlikte geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde de ülkesindeki yardıma muhtaç aileler için çalışma yapmıştı.

Onazi'nin kendisine ait sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımda ise ülkesinde toprak sahada aralarında amatör futbolcuların da bulunduğu takımla maç yaptığı görülüyor. Daha sonrasında ise mahalle arasında masa tenisi oynayan bordo-mavili oyuncunun keyifli olduğu görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title