Haberler

İlkay Gündoğan: Ben Küçükken Emre Belözoğlu Hayranıydım

Güncelleme:

Manchester City'de top koşturan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, "Ben küçükken Emre Belözoğlu hayranıydım, onu çok seviyorum." açıklamasını yaptı.

İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesine ziyaretinde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İngiltere'ye transferinin ardından yaşadığı yoğun tempodan dolayı Spor Toto Süper Lig'i yakından takip edemediğini aktardı.

Üç günde bir maç oynadıklarını ve bu nedenle sürekli farklı yerlerde olduklarını anlatan İlkay, şunları kaydetti:

"BALIKESİRSPOR'A BAKIYORUM"

"Hatta Alman Ligi'ni bile fazla takip edemiyorum. Türk Milli Takımı'nın maçları olduğu zaman en azından özetini izlemeye çalışıyorum. Çok fazla tanıdığım oyuncu olduğu ve Türkiye'yi desteklediğim için takip etmeye çalışıyorum. Ama Süper Lig'e pek fazla bakamıyorum. Bazen skorlara, şampiyonluk adaylarına ve Balıkesirspor'a bakıyorum."

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELDİ AMA OYNAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

İlkay Gündoğan, Spor Toto Süper Lig takımlarından transfer teklifi almasına karşın şu an için Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini ifade ederek, "Teklif geldi ama ben sıcak bakmadım. Benim Avrupa'da hedeflerim var. Şimdi gelse yine sıcak bakmam. Zaten 3 yıllık kontratım var. Kontrat bittiğinde 29 yaşına geliyorum. Ondan sonra ne olur bilmiyorum ama hedeflerim var. İngiltere'de çok mutluyum. Futbola burada devam etmek istiyorum." diye konuştu.

İlkay Gündoğan, aile olarak Balıkesir'e yatırım yapmak istediklerini ve bu konuyla babasının ilgilendiğini anlattı.

"GÖREVİM BURAYA GELİP BÜYÜKLERİMİ ZİYARET ETMEK"

Kısa bir süre Türkiye'de bulunacağını ve ardından dönmesi gerektiğini dile getiren İlkay, "Biraz yorucu oluyor ama çok güzel geçiyor. Mutluyum burada olmaktan. Ben buraya fazla gelemesem de ailem buradaki işlerle ilgileniyor. Ailem İzmir'de oturuyor ama sık sık Balıkesir'e geliyorlar. Dedemler, dayımlar burada. Benim görevim tabii ki büyüklerimi ziyaret etmek." şeklinde konuştu.

"BALIKESİR'E YATIRIMLAR DEVAM EDECEK"

Balıkesir'e ilk yatırımını yaptığını dile getiren İlkay Gündoğan, "Yatırımlar devam edecek. Düşünceler var ama net değil. İlkini yaptık oda küçük bir proje olmadığı için tamamlanması zaman istiyor. İnşallah Balıkesir'i güzelleştiririz. Ayrıca ben Dursunbeyspor'a yardımlarda bulundum. Duyduğum kadarıyla Dursunbeyspor'dan Balıkesirspor'a giden oyuncuların sayısında artış var. Umarım onları Türkiye'nin, Avrupa'nın büyük kulüplerinde görme imkanımız olur. Sonuçta onlarla gurur duyuyoruz ve en iyi şekilde yardım etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İlkay Gündoğan, bu sezon Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ı da tebrik etti.

Siyah-beyazlı takımın Avrupa Ligi'nde birkaç maçını izlediğini anlatan İlkay, şunları kaydetti:

"SÜPER LİG TAKIMLARIYLA GURUR DUYUYORUZ"

"Lyon'a penaltı atışları sonucu kaybettikleri maçı izledim. Talihsizlik oldu ama Türkiye'yi çok iyi temsil ettiklerini düşünüyorum. Şampiyonluğu bu sezon hak ettiklerini duydum. En güzel futbolu bu sezon Beşiktaş oynamış. Tatil için gittiğim Amerika'da Cenk Tosun'u gördüm. Onunla biraz sohbet ettik. Süper Lig takımlarıyla gurur duyuyoruz. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Medipol Başakşehir Avrupa'da bizi temsil edecek inşallah. Başarılar diliyorum. Türk futboluna güzel katkılar sağlayacaklarını düşünüyorum. Vaktim oldukça izlemeye devam edeceğim."

İlkay Gündoğan, Türk futbolcular içinde kendisi için Emre Belözoğlu'nun yerinin farklı olduğunu belirtti.

"Ben küçükken Emre Belözoğlu hayranıydım, onu seyretmeyi çok seviyordum" diyen İlkay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"EMRE ABİ'Yİ ÇOK SEVİYORUM"

"Aslında o solak, ben sağ ayağımı kullanıyorum. Pek fazla benzerliğimiz yok ama ikimiz de orta saha oyuncusuyuz. Ben rakiplerim olan orta saha oyuncularına dikkat ederim. Sahada nasıl hareket ediyorlar, nasıl paslaşıyorlar? Emre ağabeyi o yönden çok seviyorum. Kendisiyle de tanıştım. Çok iyi bir ağabeyimdir ve Başakşehir'de de bu sezon güzel şeyler yaptılar. Onu da ayrıca tebrik ediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu İlkay Gündoğan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title