Haberler

Bartın'da Tünel ve Köprü Yatırımları

AK Parti Bartın İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Bartın- Kurucaşile karayolu arasında 5 tünel yapılacağını söyledi.

Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'nin, Kurucaşile'de geçen yıl meydana gelen sel felaketinin ardından ilçeye yardımlarda bulunduğunu söyledi.

Selde yıkılan Karaman Köprüsü'nün yeniden inşa edilerek hizmete açıldığını belirten Yıldırım, "İlçeye ulaşımın odak noktalarından biri olan Karaman Köprüsü yıkılmıştı. Bu konuda hükümetimiz ve il özel idaremiz hemen devreye girdi ve köprünün yapılabilmesi için gerekli ödenekleri sağladıktan sonra köprünün yapımına başlandı ve köprümüz hizmete açıldı." diye konuştu.

Amasra - Çakraz - Kurucaşile - Cide sahil yolu çalışmalarının da devam ettiğine dikkat çeken Yıldırım, "Sahil yolunun yapım maliyeti 795 milyon lira. Çalışmalar kapsamında 5 adet tüp tünel inşa edilecek. Tünel çalışmaları da gördüğünüz gibi devam ediyor. Bu çalışmaların 2 yılda tamamlanması hedefleniyor. Bütün bu çalışmalar tamamlandığında inşallah Kurucaşile ilçemizin hem Bartın'la hem de Ankara'yla ulaşımını rahat bir şekilde sağlamış olacağız. Kurucaşile-Bartın arası ulaşımı da 20 dakikaya inmiş olacak. İlimizin merkeze en uzak ilçelerinden biri olan Kurucaşile ilçemizin de yıllardır yaşadığı bu sorun hükümetimizin çalışmaları sonucunda tarih olacak. Burada yapılan yatırımlar çok büyük yatırımlar. Kurucaşile-Tekkeönü ve Karaman yolunun ihalesi de gerçekleştirildi. Bu yolun ihale bedeli ise 8 milyon lira. AK Parti Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Bartın'da da ilçe ve beldeleri de dahil olmak üzere çok büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor ve devam edecek." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Kurucaşile Ak Parti Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title