Haberler

Çubuk'ta Belediye Personeli İftarda Buluştu

Çubuk Belediyesi personeli, iftar programında bir araya geldi.

Çubuk Belediyesi personeli, iftar programında bir araya geldi.

Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftarda, ilçede büyük bir yatırım hamlesine başlandığını söyledi.

Çubuk'a yapılan yatırımlarda temizlik işçisinden memuruna kadar herkesin emeği ve katkısı olduğunu dile getiren Acehan, şunları kaydetti:

"İlçemizde yaklaşık 45 milyon liralık yatırımın startını verdik. Belediye hizmet binamız, lojistik merkezimiz ve Çubuk Abat Parkı'mızın çalışmaları başladı. İnşallah önümüzdeki aydan itibaren de hamam ve kapalı pazar yeri inşaatlarına başlayacağız. Bunlarla birlikte gençlik merkezinin ve kız meslek lisesinin de ihalesi yapıldı. Kısacası bu yıl ilçemiz yatırımların merkezi olacak. Bunlarda da hepinizin emeği var. Ben hepinize emeklerinizden ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Allah hepimizi sağlıcakla ve huzurla Ramazan Bayramı'na eriştirsin. Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum."

Acehan'ın konuşmasının ardından ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Çubuk Belediyesi Tuncay Acehan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title