Haberler

Köpek Tartışması Hastanede Bitti... Tartışma Anı Kamerada

Köpek tartışması hastanede bitti.

Köpek tartışması hastanede bitti... Tartışma anı kamerada

MUĞLA - Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir kafede yaşanan köpek tartışmasında işletme sahibi kendisini cep telefonu ile kayda alan bir kadına saldırdı. Olayda 2 parmağı çatlayan kadın ve işletme sahibi karakolluk oldu.

İddiaya göre, Marmaris'te yeminli tercümanlık yapan Yeliz Yaman (38), isimli kadın bankta oturduğu sırada, işletme sahiplerinin mekanın önüne idrarını yapan bir köpeğe pet şişe fırlattığını görüp tepki gösterdi. Kafe işletmecisi ile tartışmaya başlayan kadın o anları cep telefonu kamerasına çekip sosyal medyada paylaşacağını söyledi. Kadının telefonla kayıt almasına öfkelenen İşyeri sahibi, "Kapıma işeyen köpeğin boynunu kırar atarım" paylaş diyerek cevap verdi. Tartışmayı devam ettiren Yeliz Yaman, adama 'bir daha söyler misiniz' diye karşılık verince çılgına dönen işletme sahibi küfürlü sözlerle kadına saldırdı. Elinden yaralanan Yeliz Yaman'ın hastanede yapılan kontrolünde iki parmağının çatlak olduğu tespit edildi. Yaman tedavisinin ardından karakola giderek işletme sahibinden şikayetçi oldu.

Gazetecilere yaşadıklarını anlatan Yeliz Yaman, "Burada kadın hakları, hayvan hakları, bütün haklar, çiğnenmiş durumda. Adam benim üzerime yürüyerek parmağımı çevirdi ve ağzımı burnumu yere yapıştırıcağını söyleyerek tehdit etti. Bu ülke herkesin istediğini yapabilecek bir memleket haline gelmiş gibi görünse de öyle bir şey yok, gereken ne varsa sonuna kadar gideceğim. Bundan sonrasını kendileri düşünsünler, kesinlikle bunun peşini bırakmayacağım. Adam benim üzerime yürüyerek parmağımı çevirdi ve ağzımı burnumu yere yapıştıracağını söyleyerek tehdit etti" ifadesini bulundu.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Marmaris Muğla 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title