Haberler

Dha Yurt Bultenı - 2

(TEKRAR)

1)BAŞBAKAN YILDIRIM, 5 ÖLÜMLÜ KAZAYI GÖRÜNCE KONVOYU DURDURDU

ERZİNCAN'da önünde giden TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 5 kişi yaşamını yitirdi. Bu sırada Erzincan'dan karayolu ile baba ocağı olan Refahiye İlçesi'ne bağlı Kayı Köyü'ne gitmek için yola çıkan Başbakan Yıldırım, kazayı görünce konvoyu durdurup yetkililerden bilgi aldı.Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Erzincan- Sivas karayolunun 54 kilometresindeki Sakaltutan mevkiinde meydana geldi. Erzincan yönüne giden sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 FH 869 plakalı otomobil, önünde giden Serkan Göl yönetimindeki 76 AJ 133 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, otomobilde bulunan İdris Ayhan, Mecit Düzgün, Necmettin Düzgün ile Tuncay Demirtaş olay yerinde hayatını kaybetti, Resul Faruk Ayhan ise ağır yaralandı.

YARALIYA BAŞBAKAN YILDIRIM'IN DOKTORU MÜDAHALE ETTİ

Başbakan Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'da vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra karayolu ile baba ocağı olan Refahiye İlçesi'ne bağlı Kayı Köyü'ne doğru giderken, kazayı görüp konvoyu durdurdu. Makam aracından inen Başbakan Binali Yıldırım, kaza yapan otomobilin yanına giderek yetkililerden bilgi aldı. Yaralı Resul Faruk Ayhan'a Başbakan Binali Yıldırım'ın doktoru ve konvoydaki sağlık ekipleri müdahale etti. Başbakan Yıldırım'ın oldukça üzgün olduğu görüldü. Ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Resul Faruk Ayhan da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Kaza alanı

-Binali Yıldırım'ın kaza alanına gelmesi

-Araç içindekileri çıkarma çalışmaları

Haber : ERZİNCAN,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

==================================

2)BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK, 4 BİN KİŞİYLE KAHVALTI YAPTI

BAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, memleketi Kahramanmaraş'ta bayram namazını kıldı, yaklaşık 4 bin kişiyle birlikte kahvaltı yaptı.Veysi Kaynak, sabah bayram namazı için Türkiye'nin en büyük camilerinden biri olan Abdülhamid Han Camisi'ne geldi. Camiye girerken çocuklarla yakından ilgilenen Kaynak, namazın ardından cami avlusunda Onikişubat Belediyesi'nce düzenlenen bayram kahvaltısına katıldı. Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak ve İmran Kılıç, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in de yer aldığı kahvaltıya yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Kahvaltının ardından vatandaşlarla da bayramlaşan Veysi Kaynak, Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bakan Kaynak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rabbimize hamdolsun bizi bayram sabahına kavuşturdu. Bu bayram vesilesiyle şehadete uğurladığımız şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Onlar sayesinde biz bu alanda çok güvenli bir şekilde ibadetimizi yaptık, namazımızı kıldık ve kahvaltımızı ve bayramımızı yapıyoruz. Şu anda çok zor şartlarda, çok zirvelerde ya da mağaralarda, mağara içlerinde polisimiz, askerimiz, korcularımız, bütün güvenlik güçlerimiz görev yapıyorlar. Şehadete uğurladıklarımız için bir kez daha minnet duygularımı ifade ediyorum. Onların ailelerine şunu söylememiz mümkün, bugüne kadar o şehitlerimizin çocuklarıydı artık milletimizin çocukları oldular, onlar da şehit annesi şehit babası oldular. Gerçekten çok büyük bir gurur. Allah, milletimize, devletimize zeval vermesin."

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Vatandaşların camiye girmesi

Veysi Kaynak'ın gelişi

Veysi Kaynak'ın camiye girmesi

Namaz kılınması

Kahvaltıya katılanlar

Dua edilmesi

Veysi Kaynak'ın konuşması

Veysi kaynak'ın camiden ayrılması

(Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 196 MB

========================================================

3)BAKAN ÇELİK: BİRLİĞİMİZ BU TÜM ZORLUKLARI AŞMAMIZ İÇİN YETERLİ

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla bulunduğu memleketi Adana'da, Sabancı Merkez Camisi'nde bayram namazı kıldı, cemaatle bayramlaştı.

Bakan Ömer Çelik, Vali Mahmut Demirtaş ve Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ile birlikte geldiği camide, vaaz ile hutbeyi dinledi. Kılınan bayram namazının ardından Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, cami avlusunda cemaatin ve güvenlik önlemi alan polislerin bayramını kutladı. Bayrama huzur ve kardeşlik içinde ulaşıldığını söyleyen Bakan Çelik, konuşmasında şöyle dedi: "Adana'mızda bugün huzur, güvenlik ve kardeşlik içerisinde bu bayramı kutlamayı nasip eden Allah'a şükrediyoruz. Zor dönemlerden geçiyoruz. Birliğimiz beraberliğimiz bu tüm zorlukları aşmamız için yeterli. Bütün islam aleminin bayramını kutluyoruz. Bizim bu topraklarda güven içerisinde yaşamamızı sağlayan şehitlerimize rahmet diliyoruz. Bütün şehitlerimizin anne ve babalarının bayramını kutluyoruz. Gazilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Allah milletimizi birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara eriştirsin."

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, daha sonra camiden ayrıldı.

Görüntü Dökümü

------------------------

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik'in camiden çıkışı

Çelik'in konuşması

Camiden ayrılması

Haber-Kamera: ADANA,

====================================================

(EKİYLE YENİDEN)

4)GENELKURMAY BAŞKANI AKAR, TİLLO'DA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, dün akşam Siirt'e gelerek Eruh İlçesi'ndeki 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı askerlerle birlikte Ramazan ayının son iftarını açtı. geceyi Siirt'te geçiren Orgeneral Akar, bugün sabah saatlerinde de Tillo İlçesi'ne giderek, Bayram Namazı'nı vatandaşlarla birlikte kılıp, güneşin doğuşunu izledi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, ve daire müdürleri Tillo İlçesi'nde bulunan camiye gelerek sabah namazını kıldı. Kılınan namazın ardından Tillo sokaklarında yürüyen Orgeneral Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Orgeneral Akar ve beraberindekiler daha sonra buradaki türbeyi gezerek, görevlilerden bilgi aldı.  Kılınan Bayram Namazı'nın ardından Orgeneral Akar ve beraberindekiler, İbrahim Hakkı Hazretleri'nin hocası, İsmail Fakirullah Hazretleri için yaptırdığı türbeyi ziyaret etti. Burada bir süre yetkililerden bilgi alan Orgeneral Akar, ziyaret sonrasında vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.  Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları daha sonra da geçtiğimiz günlerde teröristlerle çıkan 1 güvenlik korucusunun da şehit olduğu çatışmada yaralanan ve Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören güvenlik korucusu Musa Ertaş ziyaret ederek, hem bayramlaştı, hem de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Orgeneral Akar ve beraberindekiler, buradan da 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na geçerek, buradaki asker ve asker yakınlarıyla bayramlaştı. Orgeneral Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları burada askerle birlikte öğlen yemeği yiyecek.

Görüntü dökümü

---------------------

Akar'ın Tillo ilçesine gelişi

Akar ve beraberindekilerin camiye girişi

Cami içi bayramlaşma

Türbe ziyaret

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Turan KOYUNCU-Mehmet Yücel DURAK/SİİRT, -

====================================================

5)BAYKAL'DAN KATAR POLİTİKASI YORUMU: KAYGIYLA, YÜREĞİM AĞZIMDA TEDİRGİNLİKLE İZLİYORUM

TÜRKİYE'nin Katar politikasını değerlendiren CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, "Bu tablo içinde ben peşin bir reçete söylemeden, kaygıyla, yüreğim ağzımda ama soğukkanlılıkla izlemeye çalışıyorum. Bu dönemi yürütmeye çalışan arkadaşlara başarılar dilerim. Allah güç kuvvet versin. Dikkatli olsunlar, bugüne kadar yaptıkları hataları sakın ha devam ettirmesinler" dedi. Ramazan Bayramı tatilini memleketi Antalya'da geçiren CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bayram namazını dedesinin geçmişte imamlık yaptığı Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde kıldı. Bayram namazından yarım saat önce camiye gelen Baykal, cemaatle tek tek bayramlaştı. Bordo tişört ve krem rengi pantolonla oldukça şık görünen Baykal, cami çıkışında gündeme ilişkin konuştu.

Tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiğini söyleyen Baykal, bir yandan bayramın mutluluğunu, sevincini, dayanışmasını yaşarken bir yandan da bayram vesilesiyle herkesin kendisini sorgulaması gerektiğini ifade etti. Sorgulamayı zorunlu kılan bir dönemden geçildiğini de belirten Baykal, "Müslüman camiası olarak herhalde kendimizi sorgulayacağız. Bu bayramı öyle bir sorgulamanın vesilesi haline getirirsek görevimizi yapmış oluruz. İslamiyet iyi insan olmanın çıkış noktasıdır. Her birimiz iyi insan olma sorumluluğumuzu unutmayacağız" dedi.

İSLAM DÜNYASINDAKİ ACILAR DAHA DA ARTTI

Ortadoğu'daki karışıklıkları işaret eden Baykal, İslam dünyasının içindeki acıların dinmediğini daha da arttığını belirterek şöyle konuştu:

"Barış ve adalet temelinde kendimizi milletçe sorgulamalıyız. Maalesef bu son dönemde İslam dünyasının kendi içindeki acılarının, ıstıraplarının dinmediğini, daha da arttığını görüyoruz. Yeni yeni bölünmelerin, çatışmaların gündeme geldiğine tanık oluyoruz. Bu çatışmalar bizi milletçe iyi bir yönetimin gerekleri konusunda sorgulamalıdır. Böyle bir iç muhasebeyi yaparsak bu topraklar üzerinde; huzur içinde, barış içinde yaşamanın, adalet içinde yaşamanın, birbirimizi anlamanın ve saygı göstermenin ne kadar önemli olduğunu keşfederiz. Son dönemde yaşadığımız din temelli, tarikat temelli siyaset arayışlarının ne gibi acılara yol açtığını gördük. Bunlar değerlendirilmelidir."

'ADALET YÜRÜYÜŞÜ' YORUMU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet yürüyüşü' ile ilgili değerlendirmede bulunan Baykal, yürüyüşün başarılı olduğunu söyledi. İnsanların, söylemlerin eyleme geçmesine susadığını da belirten Baykal, "Bu yürüyüş o nedenle ilgi çekti. Bu yürüyüşü sadece yürüyen insanların eylemi gibi anlarsak yanlış yaparız. Bu yürüyüş hak ve adalet isteyen, acıları sonlandırmak isteyen büyük bir çoğunluğun yürüyüşüdür. Bu sıcakta güç şartlar içinde günlerdir yürüyen bu insanlara saygı göstermek gerekiyor. Arkadaşlarımı kutluyorum. Hedefe ulaştıklarında yanlarında olacağım" dedi.

KAYGIYLA, YÜREĞİM AĞZIMDA, TEDİRGİNLİKLE İZLİYORUM

Türkiye'nin Katar krizinde izlediği politikaya ilişkin değerlendirmesinde tablonun çok karmaşık olduğunu söyleyen Deniz Baykal, doğru yolun klişe formüllerle bulunmayacağını söyledi. Türkiye'nin bu olaylara hiçbir zaman bulaşmamasını temenni ettiklerini ancak şartların artık kontrolden çıktığını da belirten Baykal, "Kaygıyla, tedirginlikle izliyorum. Peşin karalama, suçlama anlayışı içine girmemeye gayret ediyorum. Çünkü anlıyorum durumun karmaşıklığını. Niye buraya geldiğimizin sorgulaması hakkımızı mahfuz tutuyorum. Onun zamanı vardır. Bu tablo içinde ben peşin bir reçete söylemeden; kaygıyla, yüreğim ağzımda ama soğukkanlılıkla izlemeye çalışıyorum. Bu dönemi yürütmeye çalışan arkadaşlara başarılar dilerim. Allah güç kuvvet verin. Dikkatli olsunlar, bugüne kadar yaptıkları hataları sakın ha devam ettirmesinler. Boş sözlerle gerçekçi olmayan hedeflere yönelerek bizim çıkarımıza olmayan rollere kalkışarak Ortadoğu'da bir noktaya ulaşmak mümkün değildir. Türkiye'nin faydasını gözetmeliyiz. Bunu gözetirken de bu kargaşa içinde tamamen uzaktan eli kolu bağlı seyirci konumunda olmalıyız teklifini yapmıyorum. Şartların gerektiği inisiyatifleri elbette almalıyız. Kendimizi saydıracak tavırları sürdürmeliyiz" dedi.

Her bayram namazının ardından Antalya'nın ünlü börekçisi Avcuoğlu'na giderek kahvaltı yapan Baykal bu kez gitmedi. Baykal'ın, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi toplantısına katılmak üzere bugün saat 12.25 uçağıyla İstanbul'a, oradan da Strazburg'a gideceği öğrenildi.

Görüntü Dökümü

------------------------------

Cami dış plan görüntü

Deniz Baykal'ın camiye gelişi

Deniz Baykal'ın camiden çıkışı

Deniz Baykal basın mensuplarının sorularını cevaplaması

Deniz Baykal camiden ayrılması

800 mb- 07.09

Haber : Alpaslan ÇINAR-Kamera: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,

======================================================

6)SUSURLUKTA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ 1 ÖLÜ 47 YARALI

BALIKESİR'in Susurluk ilçesi'nde sürücüsünün uyuduğu iddia edilen yolcu otobüsü devrildi. Kazada 1 kişi öldü  4'ü ağır 47 kişi yaralandı.

Kaza sabah saat 06.30 sıralarında Balıkesir  - Susurluk Karayolu üzerinde meydana geldi. Şehirler arası bir otobüs firmasına ait 34 BN 6306 plakalı yolcu otobüsü iddiaya göre sürücüsünün direksiyon başında uyumasından dolayı kontrolden çıktı. Yol kenarına devrilen yolcu otobüsünde bulunan Yusuf Sonposta hayatını kaybederken 4'ü ağır olmak üzere 47 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis Ambulansı, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Otobüs içinde bulunan yolcular ekipler tarafından çıkarılarak Ambulanslarla Mustafakemalpaşa, Balıkesir ve Susurluk Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza yerinde Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

BALIKESİR/DHA

==============================================

7)ŞANLIURFA'DA 5 BİN KİŞİYE TİRİT İKRAMI

ŞANLIURFA'da, bayram namazının ardından 5 bin kişiye kentin yöresel yemeği tirit ikram edildi.

Hızmalı Mahallesi'nde kalan Topal Ailesi tarafından geleneksel olarak bayram namazın ardından 5 bin kişiye kentin yöresel yemeği tirit ikram edildi. Büyük kazanlarda hazırlanan tiritten yemek isteyenler, uzun kuyruklar oluşturdu. Osman Topal,  "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz tirit ziyafeti vermekteyiz. Bu bize babamızdan kalan bir gelenektir. Biz de her bayram namazının ardından vatandaşlara tirit ikramında bulunuyoruz. Buraya gelen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Tirit yemen gelen vatandaşlar

Uzun kuyruk oluşması

Tirit yen vatandaşlar

Osman Topal ile röportaj

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 186 MB

=======================================================

8)MOTOSİKLETLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 YARALI

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, 35 yaşındaki motosiklet sürücüsü Abdi Taşın, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Taşın ağır yaralandı.

Olay, Çiftlik Mahallesi yakınlarında bugün saat 22.30 sıralarında meydana geldi.  Abdi Taşın idaresindeki 17 HV 768 plakalı motosiklet, karşı şeritten gelen 27 yaşındaki A.S. idaresindeki 17 TC 397  plakalı otomobille çarpıştı. Kazaya yoldaki genişletme çalışmalarından kaynaklanan toz bulutunun neden olduğu iddia edildi. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Taşın'ı ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Talihsiz adam, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü

------------------------------

Kaza yerinden görüntü

Yaralı Taşın'ın hastaneye getirilişinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Fatih DALDAL / BAYRAMİÇ(Çanakkale),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

================================================

9)İZMİR'DE BAYRAM NAMAZI

İZMİR'de, Ramazan Bayramı sabahı vatandaşlar bayram namazını kılmak için camilere akın etti. Cami içinde yer bulamayan vatandaşlar avluya serdikleri hasırlarda namaz kıldı.

İzmir'de bayram namazı saat 06.33'te kılındı. Camilere akın eden vatandaşlar namaz çıkışı birbirlerinin bayramını kutladı. Alsancak Hocazade Camii'ne gelen vatandaşlar, içeride yer bulamayınca cami avlusuna serdikleri hasırlarda namaz kıldı. Namaz bitiminde cami imamının vaazını dinleyen vatandaşlar, namaz çıkışı cami derneği için bağış toplanan kutuya para atarak hayır yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------

Camiden görüntü

Namaz kılan vatandaşlardan görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: İZMİR,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==============================

10)ŞANLIURFA'DA BAYRAM COŞKUSU

ŞANLIURFA'da, sabahın erken saatlerinde camilere akın ederek bayram namazını kılan binlerce kişi, daha sonra mezarlıklara giderek dua etti. Sabah erken saatlerden itibaren Balıklıgöl Platosu'nda bulunan Dergah Camisi'ne akın eden binlerce kişi, bayram namazı için saf tuttu. Kılınan namazın ardından İl Müftüsü İhsan Açık'ın verdiği hutbeyi dinledi. Açık hutbede, bayramın günah işlenmeyen gün anlamına geldiği kaydederek, "Akrabalarımızı dostlarımızı bayramlaşalım. Bu bayramda küskülük ve dargınlık kaldıralım" dedi.  Namazın ardından vatandaşlar, cami bahçesinde uzun kuyruklar oluşturarak birbirleriyle bayramlaştı. Vatandaşlar daha sonra kent merkezindeki Bediüzzaman ve Harrankapı Mezarlığı'na giderek kaybettikleri yakınları için dua okudu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------------

Dergah camisi

Camiye gelen vatandaşlar ve namaz kılması

Müftü İhsan Açık hutbe okuması

Mezarlıkta vatandaşlar yakınları için kuran okuması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer ŞULUL / ŞANLIURFA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==============================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Deniz Baykal Hulusi Akar Erzincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title