Haberler

Bilecik Bakan Avcı'nın Acı Günü

Bakan Avcı'nın acı günü

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın dayısı, emekli Almanca öğretmeni Lütfü Solak vefat etti. Solak, Bilecik'in Pazaryeri İlçesine bağlı Demirköy'de toprağa verildi.

Bursa'da, emekli Deniz Kurmay Albay olan oğlu İsmail Solak ile birlikte yaşayan Lütfü Solak, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Hastanesi'nde 89 yaşında hayatını kaybetti. Bakan Nabi Avcı'nın dayısı olan Lütfü Solak'ın cenazesi memleketi Bilecik'in Pazaryeri İlçesine bağlı Demirköy'e getirildi. Demirköy Camii'nde ikindi namazı sonrası düzenlenen cenaze törenine bakan Nabi Avcı, Lütfü Solak'ın oğlu İsmail Solak, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Ak Parti'li Selim Yağcı, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Bilecik Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Muammer Ergaş ile çok sayıda kişi katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Lütfü Solak götürüldüğü Demirköy Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nabi Avcı Pazaryeri Demirköy Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title