Haberler

    Fenerbahçe'de Büyük Gün!

    Bugün Fenerbahçe ile ilk idmanına çıkacak olan Aykut Kocaman, net mesaj verdi: Güzel günler bizi bekliyor.

    Bugün F.Bahçe ile ilk idmanına çıkacak olan Aykut Kocaman, net mesajlar verdi. "Şimdi eksikleri görüp giderme zamanı. Spor teknolojisinin son imkanlarını kullanıp futbolcuların kapasitelerini en üst düzeye getirme gayretinde olacağız. Futbolcular önce fedakarlık yapacak, acı çekecek ama sonra başarının ve Fenerbahçe formasını giymenin keyfini sürecekler. Güzel günler bizi bekliyor."

    Aykut Kocaman, 4 yıl aradan sonra döndüğü Fenerbahçe'yle bugün yeniden start veriyor. Tecrübeli teknik direktör, Samandıra Tesisleri'nde öğrencileriyle yeni sezonun ilk idmanına çıkacak. Oldukça heyecanlı olan Kocaman, ekibiyle birlikte kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtirken, güzel günlerin kendilerini beklediğini söyledi. İşte Kocaman'ın sezon açılışı öncesi verdiği mesajlar:

    -Fenerbahçe çok yetenekli oyunculardan kurulu, çok kaliteli bir takım. Bu oyuncular zaten çok yetenekli oldukları için Fenerbahçe'de forma giyiyorlar. Ama şimdi çalışma ve eksikleri giderme zamanı.

    NEREDE KALMIŞTIK DİYORUZ

    -Yoğun bir kamp dönemi bizi bekliyor. Spor teknolojisinin son imkanlarını kullanarak, farklı testlerle oyuncuların şu anki düzeyini ve sınırlarını tespit edeceğiz. Ortaya çıkacak veriler ışığında her zaman olduğu gibi futbolcuların kapasitelerini en üst düzeye getirmeye çalışacağız. Modern futbolun gerektirdiği değerlere ulaşmak zorundayız. Buna paralel olarak sezon içi sakatlanmaları en aza indirgeyecek çalışma sistemlerini uygulayacağız.

    -Nerede kalmıştık diyoruz. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ama bilgi birikim olarak, ekibimle beraber kaldığımız yerin çok ilerisindeyiz. Futbolcular önce fedakarlık yapacak, acı çekecek ama sonra başarının ve Fenerbahçe formasını giymenin keyfini yaşayacaklar. Güzel günler bizi bekliyor.

    'EMANETİMİZ EMİN ELLERDE'

    Aykut hoca, kendisine ve ekibine 3 yıl boyunca ev sahipliği yapan Konyaspor'a, başkanı Ahmet Şan'a, yeşil-beyazlı futbolculara ve taraftarlara teşekkür etti. Kocaman, "Umarım Avrupa Ligi'nde yolları açık olur. Mustafa Reşit hocaya da sonsuz başarılar diliyorum. Emanetimizin emin ellerde olduğunu düşünüyorum. Sayın Akçay vizyonu, teknik bilgisi ve deneyimiyle, her şeyin ötesinde bilge kişiliğiyle Konyaspor'a büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

    'YETER Kİ F.BAHÇE KAZANSIN'

    Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi bazı oyuncuların durumu belirsiz. Van Persie, Kjaer, Skrtel, Volkan Şen, Aatıf, Stoch, Emenike, Wiel, Ozan, Salih ve hatta Neustadter'le ilgili sayısız haberler çıkıyor. Stoch, Emenike ve Wiel takımda kesin olarak istenmezken, kulüp bulmaları halinde kendilerine her türlü kolaylık gösterilecek. Teknik direktör Aykut Kocaman, haklarında transfer iddiaları çıkan diğer oyuncularla ilgili ise gayen net: Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda satılabilirler.

    Yönetimle sık sık fikir alışverişinde bulunan Kocaman'ın, "Mevkisi, kariyeri, yaşı, sağlayacağı yarar ne olursa olsun, benim için hiçbir futbolcu vazgeçilmez değildir. Yeter ki değerlerini bulsunlar, yeter ki Fenerbahçe kazansın, her futbolcunun satışına onay veririm" dediği belirtiliyor.

    HER TEKLİFİ DEĞERLENDİRİN

    Bonservis ücretiyle oyuncu alabilmesi futbolcu satmasına bağlı olan Fenerbahçe, gelen her türlü teklifi değerlendirmeye alıyor. Aykut Kocaman; Van Persie, Kjaer, Skrtel ve Ozan dahil her futbolcuyu değerini bulması halinde satabileceklerini yönetime rapor etti.

    Emre BOL - Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Konyaspor Samandıra Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title