Haberler

    Trabzonspor'dan Flaş Transfer Zirvesi

    İtalya'da büyük transfer zirvesi! İşte Trabzonspor'un istediği isimler...

    Trabzonspor'un patronu, dün Milano'da Kucka'nın menaceri ve Milanlı idarecilerle görüştü, ilk temas hayli pozitif geçti, Slovak futbolcu düşünmek için kısa bir süre istedi. Ancak Milano'daki tek temas bu değildi. Usta'nın Milan kulübüne, "Gözden çıkardığınız 2 stoperinizden birini istiyoruz" diyerek, Zapata ve Paletta'yı işaret etti.

    Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, taraftara büyük bir sürpriz hazırlığında. İtalya'ya giden ve Kucka'nın menaceri ile Milanlı idarecilerle dün Milano'da bir görüşme yapan Bordo-Mavililer'in patronu, masadan son derece pozitif bir sonuçla kalktı. Fırtına'nın hedeflerinden etkilenen ve bizzat başkanın İtalya'ya kadar gelmesiyle onore olan taraftarların, teklifi düşünmek için kısa bir süre talep ettiği belirtildi.

    Oyunculara iletecekler

    Başkan Usta'nın Çizme'deki tek temasının Kucka için olmadığı, taraftara bir sürpriz hazırlığının da ilk adımının atıldığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Bordo-Mavililer'in patronu, Milanlı idarecilerden bir de stoper istedi. İtalyan ekibinin yeni sezonda düşünmediği Zapata ve Paletta için nabız yoklayan Usta'nın, 2 oyuncudan birini mutlaka kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Milanlı yetkililer de bu teklifi oyunculara ileteceğini belirtti.

    PALETTA TAM BİR USTA

    31 yaşındaki İtalyan stoper için tam bir usta benzetmesini yapmak yanlış olmaz. Deneyimli savunmacı 2010 yılından bu yana Çizme'de forma giyiyor. Parma, Atalanta ve Milan'da oynadı. Zapata'nın aksine geçtiğimiz sezon tam 32 maçta oynadı, 2 gol attı, 2 de asist yaptı. Tüm bu özellikleriyle teknik direktör Ersun Yanal'ın aradığı stoper durumunda.

    ZAPATA 2013'TEN BERİ İTALYA'DA

    30 yaşındaki stoper, Milan'a 2013'te İspanyol ekibi Villarreal'den transfer oldu. Deneyimli savunmacı, geçtiğimiz sezon ise İtalyan temsilcisinde fazla şans bulamadı. Kolombiyalı toplamda 16 maçta oynadı, 1 gol attı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Muharrem Usta Trabzonspor İtalya Milan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title