Haberler

    Süper Lig'i Sallayacak!

    Galatasaray'da geçen sezon sıkıntılı olarak görünen bölgelere yapılan transferler, yeni sezonda Aslan'a adeta ilaç olacak. Bu doğrultuda Gomis, Belhanda ve Maicon, sarı kırmızılıları ayağa kaldıracak.

    Gomis, Belhanda ve Maicon için Galatasaray taraftarı geri sayıma geçerken, teknik direktör Igor Tudor da gelecek planlarını hazırlıyor. Hırvat hoca, 3 yıldızın transferiyle birlikte hem hücumda hem de savunmadaki sıkıntıların tamamen çözüleceğini düşünüyor.

    DEFANSIN LİDERİ MAICON

    Geçen sezon en büyük sıkıntıyı savunmada yaşayan ve özellikle hava toplarında ciddi zaafiyeti bulunan Galatasaray savunması, Maicon hamlesiyle rahatlayacak. 1.91 boyundaki Brezilyalı stoper, Sarı- Kırmızılılar'ın defanstaki lideri olacak. 28 yaşındaki Maicon tamamen Igor Tudor'un isteği üzerine alındı. Hırslı ve lider özellikleri nedeniyle 'Yeni Melo' olarak görülen tecrübeli savunmacı, Brezilya'da sezon devam ettiği için Sao Paulo'dan hazır şekilde takıma katılacak.

    İlişkili Haber

    Galatasaray'ın yeni transferi Gomis'ten şok hareket! Marsilya tesislerinde!

    JOKER ADAM BELHANDA

    Bonservisi 8 milyon Euro, yıllık maaşının ise 3 milyon Euro olması beklenen Belhanda, yüksek maliyeti nedeniyle çok eleştirilmişti. Ancak hem yönetim hem de teknik direktör Igor Tudor, Faslı yıldızdan çok şey bekliyor. Tudor, Sneijder'den bağımsız olarak Belhanda'yı hücum bölgesinde joker adam olarak düşünüyor. Mevcut kadrodaki yaratıcı oyuncu eksikliğine dikkat çeken Tudor, hem forvet arkası hem de kanatlarda görev yapabilen Belhanda'yı takımın kilit isimlerinden biri olarak görüyor.

    ARANAN GOLCÜ GOMİS

    Eren Derdiyok'un istikrarsızlığından yakınan Igor Tudor, yönetim verdiği raporda; Podolski'nin ise geçen sezon durağan oyunda etkili olabildiğine dikkat çekmişti. Hücum bölgesine yırtıcı bir forvet isteyen Hırvat hocanın bu talebi, Gomis transferiyle gerçekleşti. Galatasaray'ın 3 yıllık anlaşma yaptığı 31 yaşındaki Fransız golcünün gelişiyle, hücum bölgesindeki tüm sıkıntı çözülecek. Tudor, Gomis'in tam anlamıyla aranan forvet olduğunu düşünüyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title