Haberler

Çocuk Damat Cinayetinde Şok Detaylar: Sevgilisiyle Birlikte Eşinin Başında Sigara İçip Ölmesini Beklemiş

Güncelleme:

Adana'da İsa Arıç'ı öldüren resmi nikahsız eşi ve sevgilisinin, gencin başında birlikte sigara içerek ölmesini beklediği, cani eşin üzeri kan olan sevgilisine eşinin gömleğini verdiği ortaya çıktı.

29 Nisan Cumartesi günü Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda, İsa Arıç'ı (17) resmi nikahsız evlendiği eşi Z.K. (18) yatak odasında kanlar içinde buldu. Z.K. feryat edince karşı dairede oturan İsa Arıç'ın babası Musa (41) ve annesi İclal Arıç (34) eve geldi. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen İsa Arıç hayatını kaybetti.

GELİNDEN ÇELİŞKİLİ İFADELER

Gelin Z.K. sorgulamada çelişkili ifade vermeye başladı. Önce, kocasının bıçakla intihar ettiğini, daha sonra yatak odasında yanında olmasına rağmen olayın nasıl olduğunu görmediğini söyledi.

18 YAŞINDAKİ GELİN VE 17 YAŞINDAKİ SEVGİLİSİ TUTUKLANDI

Bunun üzerine polis Z.K.'ye baskı yapınca eve gelen 17 yaşındaki İ.D.'nin kocasını öldürdüğünü itiraf etti. Z.K. önce İ.D.'nin hırsız olduğunu söyledi ancak polis buna da inanmayınca gönül ilişkisi olduğu İ.D.'nin kocasını öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine polis, gelin ve katil zanlısını adliyeye sevk etti. İki zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"OĞLUMU, GELİNİM VE SEVGİLİSİ PLANLAYARAK ÖLDÜRDÜ"

Çocuk damadın babası Musa Arıç, oğlunun gelini ve onun sevgilisi tarafında planlanarak öldürüldüğünü ileri sürerek, "Benim 7 çocuğum vardı, 6 kaldı. O da gelinim yüzünden planlı cinayete kurban gitti. Planlı olduğunu nereden anlıyoruz, benim ev ile oğlumun evi karşı karşıya. Olaydan bir gün önce benim küçük kızım koridoru süpürürken gelinimin telefonda karşıdaki kişiye 'planımız tamam böyle ama öldürdükten sonra bu cesedi ne yapacağız' deyince kızım da içeri giriyor 'ne planı' diye soruyor o da diyor ki 'akrabalarla beraber parka gideceğiz onun planı' demiş. Ondan bir gün sonra da oğlum öldürüldü. Şahıs az ceza almak için de 18 yaşına girmeden 6 gün önce olayı yapıyor. Bunların hepsi cinayetin çok planlı bir şekilde yapıldığını gösteriyor" diye konuştu.


"BIÇAKLAYIP BAŞINDA SİGARA İÇEREK ÖLMESİNİ BEKLEMİŞLER, FOTOĞRAF BİLE ÇEKİLMİŞLER"

Gelinin o gece feryat etmesiyle odaya girdiklerini ve oğlunu kanlar içinde gördüğüne dikkat çeken baba Arıç şöyle devam etti:

Raporlar hastaneye gelmeden bir saat önce öldüğü yönünde. Gelinin sevgilisi, oğlumu bıçaklayıp yaralamış. Başında birlikte sigara içerek ölmesini beklemişler. Aynı odada fotoğraf bile çektirmişler.

"OĞLUMUN GÖMLEĞİNİ SEVGİLİSİNE GİYDİRMİŞ"

Gelinin sevgilisinin üzeri kan olmuş. O nedenle gelin oğluma aldığım ve hiç giymediği gömleğini vermiş. Daha sonra da kendi üzerini değiştirmiş ve yatak odasını dağıtarak hırsız geldiği izlenimi vermiş. Sonra da sevgilisini hiçbir şey olmamış gibi uğurlayıp feryat figan etmiş. Bıçağı da lavaboda yıkamışlar.

"KÜPELERİNİ BOZDURARAK SEVGİLİSİNE PARA GÖNDERMİŞ"

Sevgilisinin ifadesinde var, gelinim küpelerini bozdurarak para gönderip bunu Çorum'dan özel olarak Adana'ya getirtmiş. Bunlar film izleyip etkilenmişler mi yoksa caniler mi bilmiyorum Allah'a havale ediyorum. Oğlumun kanı inşallah yerde kalmaz."

"GELİNİMDEN ŞÜPHELENMEDİM, BİLSEYDİM ONU KENDİ ELLERİMLE ÖLDÜRÜRDÜM"

Anne İclal Arıç ise gelininin, oğlunun öldürmesinde parmağı olduğunu ertesi gün öğleden sonra öğrendiğini anlatarak, "Bizimle ağladı, ben gelinimden hiç şüphelenmedim. Oğlumu hastaneye götürdüğümde onun cani olduğunu bilseydim, onu paramparça eder ellerimle öldürürdüm" diyerek gözyaşı döktü.

KATİL, CİNAYETİN MESAJINI SOSYAL MEDYADAN VERMİŞ

Bu arada, katil zanlısı İ.D.'nin olaydan saatler sonra sosyal medya üzerinden "Sana önemli bir haberim var. Eminim çok sevineceksin çünkü artık seni seven biri yok cenazesi dün kalktı" yazdığı, olaydan bir hafta önce de "Benim yaşamadığım mutluluğu kralına da yaşatmam herkes gününü beklesin" yazdığı ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Emniyet Müdürlüğü Sarıçam 3.Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title