Haberler

Ardahan'da Bir Grup Asker, Atatürk Silüetinin Önünde Nöbet Tutuyor

Güncelleme:

Ardahan'da her yıl belli tarihlerde ortaya çıkan Atatürk silüeti bu yıl da kendini gösterdi. Mucizenin gerçekleştiği dağın eteğinde nöbet tutan bir grup asker, silüet belirince saygı duruşuna geçiyor.

Her yıl 15 Haziran - 15 Temmuz günleri Ardahan'ın Damal İlçesi sınırları içinde bulunan Yukarıgündeş köyünün yakınlarında bulunan Karadağ'lara yansıyan Atatürk silüeti bu yıl da büyük ilgi görüyor.

ASKERLER NÖBET TUTUYOR

Fakir Yılmaz'ın haberine göre; Yerli ve yabancı turistlerin görmek için akın ettiği ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği bu doğa mucizesinin başında bir grup asker de nöbet tutuyor. Atatürk silüetinin belirdiği anda saygı duruşuna geçen askerleri gören vatandaşlar "İşte Atatürk'ün askerleri" diyerek olaydan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

BÜYÜK GÜN 9 TEMMUZ

Öte yandan Atatürk'ün siluetinin ortaya çıktığı doğa üstü görüntünün bölge turizmine katkı sağlaması için düzenlenen "Atatürk'ün İzinde ve Gölgesinde" adlı şenlik bu yıl 9 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

BELEDİYE BAŞKANINDAN ÇAĞRI

Konu hakkında bir açıklama yapan ve 9 Temmuz'da düzenleyecekleri "Atatürk'ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri"ne herkesi davet eden Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, "Düzenleyeceğimiz şenlikte bu doğa üstü görüntünün görüntüyle Ardahan'ı, Damal'ı tüm dünyaya tanıtmayı arzuluyoruz. Şenliğe gelenler dünyanın 8. ve doğa üstü harikasını görmenin fırsatını yakalama imkanı sağlayacaklar" dedi.

SEYİR ALANI DA HAZIR

Önal bu yıl ki şenliklere katılacakların Atatürk'ün siluetini rahatça izlemeleri için yaptırdıkları seyir alanının tamamlandığını da sözlerine ekledi. (Kaynak: Fakir Yılmaz / Ardahan)

İşte askerlerin nöbet tuttuğu o anlar;

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ardahan Karadağ Damal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title