Haberler

Afyonkarahisar Bakan Eroğlu, Bayramlaşma Programına Katıldı

Bakan Eroğlu, bayramlaşma programına katıldıORMAN ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın açılışını yaptı.

Bakan Eroğlu, bayramlaşma programına katıldı

ORMAN ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın açılışını yaptı.

Sandıklı Belediyesi önünde düzenlenen bayramlaşma programına Bakan Veysel Eroğlu'nun yanı sıra Ak Parti milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, Vali Aziz Yıldırım, Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban, Sandıklı Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Çöl, Akharım Belde Belediye Başkanı Eşref Ünsal, Hocalar, Kızılören ve Sandıklı ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların bayramını kutlayan Bakan Veysel Eroğlu, birlik ve beraberliğin önemine işaret etti. Batı ülkelerinin Türkiye'nin de bulunduğu coğrafyayı parçalamak için plan üstüne plan yaptığını belirten Bakan Eroğlu, buna karşı Türkiye'nin gelecekte güçlü olması gerektiğini söyledi. Türkiye'nin İslam coğrafyasının en son kalesi olduğunu kaydeden Bakan Eroğlu, "Bu kalenin dimdik ayakta kalması lazım. Bunun için 80 milyon vatandaşımızın gece gündüz, millet olarak beraber çalışması lazım. Birlik olmamız lazım" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünün de yaklaştığını anlatan Bakan Veysel Eroğlu, "Alçak terör, FETÖ, Türkiye'yi yıkmak parçalamak için elinden geleni yaptı. İçimize hainleri sokmuşlar. Allaha şükür bu hain darbe girişimi, milletimizin kahramanlığı ve Recep Tayip Erdoğan gibi bir dünya liderinin cesareti, dirayeti sayesinde engellendi" dedi.

Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan '15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın açılışını da yapan Bakan Eroğlu daha sonra Dinar İlçesi'ne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Sandıklı Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title