Haberler

Ahmet Türk, CHP'nin Adalet Yürüyüşüne Kandıra'dan Katılacağını Açıkladı

Güncelleme:

Mardin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun devam eden yürüyüşüne Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde katılacaklarını söyledi.

Mardin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı Adalet yürüyüşüne Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde katılacaklarını söyledi.

"SAĞLIĞIM EL VERDİĞİ KADAR YÜRÜYECEĞİM"

Yürüyüşe, HDP'nin vekilliği düşürülen eski eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın kaldığı Kandıra Cezaevinin bulunduğu Kandıra'dan katılacaklarını söyleyen Türk, "Partideki arkadaşlarla görüştük. Günü kararlaştırıp ona göre hareket edeceğiz. Yürüyüşü yapan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlunu ziyaret edeceğiz. Sağlığımın el verdiği kadar yürüyüşe eşlik edeceğim" dedi.

"YÜRÜYÜŞ DESTEKLENMELİ"

Ahmet Türk, adaletin herkes için gerekli olduğunu, ömrünün bunu savunmak ile geçtiğini, bu ülkede Kürtler, Aleviler, toplumun çeşitli kesimlerinin mağdur edildiğini de ifade ederek, "Yürüyüş desteklenmelidir. Otoriter rejim karşısında ortak bir birlik oluşturmamız gerekir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Türk Kandıra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title