Haberler

Kıbrıs Konferansı - Çavuşoğlu, Adadaki Iki Taraf ve Garantör Ülkelerin Temsilcileri Ile Akşam...

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yemeğe katılan temsilcilerle sohbet detayları Yemekten görüntüler CRANS-MONTANA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'nin Crans-Montana kasabasında yarın başlayacak Kıbrıs Konferansı öncesinde adadaki iki taraf ve garantör ülkelerin temsilcileri...

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yemeğe katılan temsilcilerle sohbet detayları

Yemekten görüntüler CRANS-MONTANA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'nin Crans- Montana kasabasında yarın başlayacak Kıbrıs Konferansı öncesinde adadaki iki taraf ve garantör ülkelerin temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Akşam yemeğine Çavuşoğlu'nun yanısıra, İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi lideri Nikos Anastasiadis katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu İsviçre Montana Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title