Haberler

Dha Yurt Bülteni-1

Bayram tatilinde kaza bilançosu; 69 ölü, 420 yaralı Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde akşam saatlerinde meydana gelen kazalarla birlikte ölü sayısı 11'a yükselirken, 41 kişi yaralandı.

Bayram tatilinde kaza bilançosu;  69 ölü,  420 yaralı

Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde akşam saatlerinde meydana gelen kazalarla birlikte ölü sayısı 11'a yükselirken, 41 kişi yaralandı. Böylece bayram tatilinde meydana gelen kazalarda toplam 69 kişi yaşamını yitirirken, 420 kişi yaralandı.

Haber : İSTANBUL

================================================

Şırnak Uludere'de  3 asker şehit oldu

Şırnak Uludere İlçesi'nde bulunan Elmalı Üs Bölgesi'nde kalabalık bir terörist grubunun saat 16.00 sularında, roketatarlı, havanlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan 1'i astsubay 3 asker, tedavi gördükleri Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çatışmanın olduğu Elmalı üs bölgesine sevkedilen taaruz tipi Atak helikopterleri, teröristlerin olduğu bölgeyi ateş altına aldı. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgeye takviye timlerin sevkedildiği belirtildi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Bölgedeki operasyonlardan arşiv görüntü

----------------

-operasyona giden askerlerin görüntü

-arazide ilerleyen askerlerden görüntü

-askerlerin yaptığı atışlardan görüntü

-askeri araçlardan görüntü

-detaylar

Haber : Sekvan KÜDEN / ŞIRNAK,

==================================================

Turhal'a şehit ateşi düştü

ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 3 askerden 35 yaşındaki Astsubay Şenel Ağıl'ın acı haberi, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

Turhal ilçe merkezindeki Fatih Mahallesi, Torunoğlu Sokak'ta oturan Sevim-Mustafa Ağıl çiftine acı haberi İlçe Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ve Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Acı haber sonrası, Ağıl çifti üç çocuklarından en büyükleri olan Astsubay Şenel Ağıl'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Tek katlı evde oturan Ağıl çiftinin evine akrabaları ve mahalle sakinleri akın ederek başsağlığı diledi. Evin balkonuna Türk Bayrağı asılırken, sağlık ekibi ise evin önünde hazır bekletiliyor. Belediye tarafından evin önünde taziye çadırı kuruldu.

Evli ve iki çocuk babası olan şehit Astsubay Şenel Ağıl'ın eşi Nermin Ağıl'ın ise acı haberi bayram ziyareti için gittiği memleketi Sinop'un Boyabat ilçesinde öğrendiği belirtildi. Şehit Jandarma Astsubay Şenel Ağıl'ın kardeşi, Şaban Ağıl'ın da Şırnak'ta astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.

Aynı mahallede oturan ailenin komşusu Hüseyin Şakrak, "Maalesef duyar duymaz çok üzüldük. Mahallemizin çocuğuydu. Elimizde büyüdü,  düğününü yaptık, 2 çocuğu vardı. Maalesef üzücü haberini aldık" dedi.

Şehit Şenel Ağıl, yarın öğle namazı sonrası Turhal'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Görüntü Dökümü:

------------------------------

-Şehidin evinden görüntü

-Balkona asılan bayrak

-Komşusunun konuşması

-Şehidin fotosu

-Detaylar

Haber-Kamera: Fatih YILMAZ-Halil İbrahim YEL/TURHAL,(Tokat),

====================================================

Şehidin acı haberi Samsun'da bulunan ailesine verildi

ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi'nde şehit olan 3 askeden Jandarma Komando Çavuş Sinan Hamza'nın Samsun'un Terme İlçesi'ndeki ailesine acı haber verildi.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde Milli Jandarma Komando Taburu'na bağlı üs bölgesine yemek götüren askeri araca terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda, şehit olan 3 askerden biri olan Jandarma Komando Çavuş Sinan Hamza'nın Samsun'un Terme İlçesi'nde yaşayan dedesi ve babaannesine acı haber verildi. Babası İsmail Hamza'nın yıllar önce vefat ettiği annesi Ayşe Hamza'nın da Trabzon'da yaşadığı belirtildi. Şehidin dedesi Ali ve babaannesi Medine Hamza'nın nüfusuna kayıtlı olduğu ifade edildi. Terme Kaymakamı Emin Alıcı ve Belediye Başkanı Şenol Kul ile askeri yetkililer, Terme İlçesi'nde bulunan Ali ve Medine Hamza çiftine acı haberi verdi.

Şehit komando çavuş Sinan Hamza, yarın Trabzon'un Araklı İlçesi Taştepe Mahallesi'nde ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

Görüntü Dökümü

----------------------

-

Haber : TERME(Samsun),

=================================================

Bingöl ve Elazığ'da büyük operasyon: 11 PKK'lı öldürüldü

Genç İlçesi Gerçekli Köyü Kapılı Mezrası kırsalında çıkan çatışmada öldürülen PKK'lı terörist sayısı 11'e çıktı. Çatışma ile ilgili Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Bingöl ili Genç ilçesi Gerçekli Köyü Kapılı Mezrası kırsalında barındıkları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi maksadıyla 27 Haziran 2017 günü gerçekleştirilen operasyonda 11 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan arazi aramasında, operasyon esnasında etkisiz hale getirilen teröristlere ait; 8 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 bixi makineli tüfek, 1 kanas keskin nişancı tüfeği, 1 tabanca ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonla bölücü terör örgütünün sözde Akdağ grubunun tamamının imha olduğu değerlendirilmektedir. Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca ilimiz genelinde terör ile mücadeleye aralıksız devam edilmektedir" denildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

ARŞİV

-Hava harekatı görüntüleri

////////////

-ARŞİV

-operasyona gidin askerlerin görüntü

-arazide ilerleyen askerlerden görüntü

-askerlerin yaptığı atışlardan görüntü

-askeri araçlardan görüntü

-detaylar

Haber : BİNGÖL -  ELAZIĞ

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==============================================

CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'nde 13'üncü gün tamamlandı

Kamp alanının önüne gübre döktüler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Adalet Yürüyüşü'nün 13'üncü gecesini geçirdiği Düzce Kalıcı Konutları yolu üzerinde Cumhuriyet Mahallesi mevkisindeki kamp alanının önüne bir kamyondan hayvan gübresi döküldü. Kılıçdaroğlu'nun karavanda kaldığı alana saat 21.30 sıralarında yaklaşan 78 AR 958 plakalı kamyon, bir anda damperini kaldırırak gübre boşaltıp yola devam etti. Kamp alanında yürüyüşe katılanlar ne olduğunu anlayamazken güvenliği sağlayan polis ekipleri kamyonun peşinden koştu. Kamyon yaklaşık 500 metre uzaklıkta terk edilmiş halde bulundu, sürücü ise bulunamadı.

Yapılan incelemede kamyonun E.B.'ye ait olduğu, ancak sürücünün farklı olduğu tespit edildi. Kamyon, çekici ile otoparka çekilirken daha sonra sürücünün de saptanarak yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Bu arada kamp alanında kötü kokuya neden olan gübre yığını bir süre sonra Düzce Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

CHP'DEN TEPKİ

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, kamyondan tezek döküldüğünü söyleyerek, "Biz de tezek kokusunu aldık. Biz anadolu çocuğuyuz tezek kokusu bizi rahatsız etmez. Fakat yapılan şeyin adı provokasyondur. Lakin şunu söylemek lazım. Biz bütün gün özellikle görevlendirilmiş, bindirilmiş kıtalar tarafından bizim kitlemiz provoke edilmeye çalışıldı. Biz alkışlarla yürüdük asla bu provokasyonlara gelmeyeceğiz. Tek bir kişinin provokasyonuna gelmeyeceğiz. Hiçbir şekilde bunlara karşılık vermeyeceğiz. Bizim hiç kimseyle hesabımız yok. Bizim hesabımız sadece adalet hesabıdır. Adalet için yürüyoruz, kimseyle kavga etmiyoruz, kimseyle dövüşmüyoruz. Yapılan işler bunlardır. Şu tezek görüntüsünü hep beraber görün. Onların arzu ettiği şekilde karşılık vermeyeceğiz. Bu yürüyüş bir pasif direniştir. Bu yürüyüşte onların istediği provokasyon araçları hiçbir zaman olmayacaktır. Ellerinden gelenleri yapsınlar bugün yapmak istedikleri şeyi bu kitleyi provoke etmektir" dedi.

Milletvekili Mahmut Tanal da twitter hesabından yaptığı açıklamada eylemin bireysel değil organize bir eylem olduğunu süyleyerek sürücünün yakalanmasını istedi.

13'ÜNCÜ GÜN TAMAMLANDI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nde 13'üncü günü de geride bıraktı. Kılıçdaroğlu, Acaroğlu tesislerindeki 3'üncü moladan sonra tekrar Düzce kent merkezine doğru yürüyüşe geçti. Polisin güvenlik önlemleri altında yürüyen Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, 13'üncü günü toplam 21 kilometre yürüyerek tamamladı. Kılıçdaroğlu, geceyi Düzce Kalıcı Konutlar yolu üzerindeki Cumhuriyet Mahallesi mevkisinde yol kenarındaki kamp alanında geçirdikten sonra yarın Sakarya'ya doğru yürüyüşe devam edecek.

12 MADDELİK GENELGE DAĞITILDI

Kamp alanında yürüyüşe katılanlara CHP tarafından hazırlanan 'Adalet Yürüyüşü Temel Kuralları' başlıklı 12 maddelik genelge dağıtıldı. Dünyanın ve Türkiye'nin gözü, kulağının Adalet Yürüyüşü'nde olduğu ifade edilen genelgede şu maddeler yer aldı:

1- Bu zorlu yürüyüşte genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun güvenliğinin sağlanabilmesi ve düşme, burkulma gibi yürüyüşü tamamlaması engelleyecek kazaya uğramaması için genel başkan önde yalnız yürüyecektir.

2- Hiçbir kişi ve kurumun genel başkanın önünde yürümesine izin verilmeyecektir.

3- Genel başkana sadece uğradıkları adaletsizliklerin sembol isimleri, temsil ettikleri kitlelerin seçilmiş başkanları, toplumsal kanaat önderleri ve katılımları ile yürüyüşümüze güç verecek kişiler geçici süre eşlik edecektir. Belirtilenler dışında hiç kimsenin kortej düzenini bozacak şekilde genel başkanla yürümesine izin verilmeyecektir.

4- Bu yürüyüş boyunca uzaktan çekilen resimler, önceden izin alınan istisnai haller haricinde genel başkanla özel resim çekilme talepleri karşılanmayacaktır.

5- Konaklama alanlarının grişinide emniyet görevlilerince bütün katılımcıların üstü ve çantalar aranacak, arama yapılmadan kimsenin alana girilmesine izin verilmeyecektir.

6- Yürüyüş sırasında trafik akışının korunması çok önemlidir. Yürüyüşe katılanların araçlarını yürüyüşü engelleyecek şekilde yol kenarına park etmemesi gerekecektir.

7- Trafik akışının sağlanması için yol genişliğine göre en fazla 6 kişi aynı sırada yürüyecek, trafiğin aktığı şerit ihlal edilmeecketir.

8- Yürüyüş boyunca güvenliğimizi sağlayan polisimizin ve jandarmamısın tüm uyarı ve ikazlarına uyulacaktır.

9- Yürüyüş sırasında yürüşümüzü taciz etmek isteyen provokatörlerle karşılaşıldığında asla karşılık verilmeyecek, bu tahrik ve tacizlere karşı sadece 'hak hukuk adalet' sloganı ile karşılık verilecektir. Bu tahriklere karşılık vremek yürüyüşe zarar vereceğinden bu duruma asla müsaade edilmeyecektir.

10- Yürüyüş sırasında Türk bayrağı 'Adalet' yazılı pankart ve dövizler kullanılacaktır. Hiç bir partinin, kurumun veya grubun bayrak, flama ve dövizinin açılmasına izin verilmeyecektir.

11- Bu yürüyüşün sloganı 'hak hukuk adalet'tir. Bu slogan dışında hiçbir slogan atılmayacaktır.

12- Yürüyüş ve konaklama alanlarınad alkollü içki tüketimi kesinlikle yasaktır.

Görüntü dökümü

------------------------

-Kılıçdaroğlu yürürken

-Baygınlık geçiren kişi

-Tepki gösteren gruba polis müdahalesi

-Bitiş anı

--------------------------

Yere dökülmüş gübre görüntüsü

Vatandaş kamerasından gübreyi döken kamyon

Haber-Kamera: Ersin ERCAN /BOLU - Tezcan SOLMAZ/DÜZCE

============================================

Düğün salonunda çıkan yangında 12 kişi zehirlendi

ELAZIĞ'da bir düğün salonunda, düğün devam ederken aşağı kattaki trafo merkezinde çıkan yangından sızan dumandan, çoğu çocuk 12 kişi zehirlendi.

Ataşehir Mahallesi'nde saat 21.00 sıralarında, bir düğün salonunun altında bulunan trafo merkezinde aşırı yüklenmeden dolayı elektrik aksamında yangın çıktı. Yangınla birlikte tutuşan elektrik kablolarınını erimesi üzerine sızan duman, düğünün olduğu salonu da sardı. Dumanların yayılmasıyla birlikte salonda panik yaşandı. Davetliler korku ile dışarıya çıkanken içeri sızan dumandan zehirlenen çoğu çocuk 12 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Düğün salonuna gelen iftafiye ekiplerinin kısa süren çalışması ile yangın kontrol altına alındı.

Düğün salonu boşaltıldıktan sonra düğün salonu sahibi, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

-Ambulansların hastaneye gelişi

-Zehirlenenlerin ambulanstan indirilmesi

-Sedye ile zehirlenen kişilerin taşınması

-Olay yeri

-Ambulansların hastaları taşıması

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==================================================

Taciz iddiası vatandaşları ayağa kaldırdı, şüpheli linç edildi

KONYA'da bir parkta, iddiaya göre 22 yaşındaki Afgan uyruklu M.Y.H., 11 yaşındaki Ö.S.,'yi taciz etti. Ardından parktan götürmeye kalkıştığı Ö.S, çığlık attı. Küçük çocuğun çığlıklarına koşan ailesi ve parkta bulunan vatandaşlar M.Y.H.'yi linç etti. Yaralanan ve güvenlik kulubesine sığınan şüpheliyi, kalabalığı zor sakinleştiren ve yoğun güvenlik önlemi alan polis, emniyete götürdü.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre parka ailesiyle piknik yapmaya giden Ö.S., Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen M.Y.H.,'nın elle tacizine uğradı. Şüphelinin, Ö.S.,'yi parktan uzaklaştırmaya çalışması üzerine küçük çocuk çığlık atmaya başladı. Oğullarının çığlıklarını duyan ailesi ve parkta bulanan vatandaşlar şüpheliyi linç etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, M.Y.H.'yi kalabalığın elinden güçlükle kurtararak parktaki güvenlik kulubesine sakladı. Yaralanan ve kulübedeki koltukların altına saklanan M.Y.H.,'yı polis ekipleri, otosuyla parktan uzaklaştırdı. Yaralanan şüpheli, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü dökümü:

-------------------------------------------------

-Vatandaşların güvenlik kulubesine girmeye çalışması

-Afgan uyruklu şüphelinin koltuğun altındaki görüntüsü

-Polisin şüpheliyi olay yerinden uzaklaştırması

-Parktan genel ve detaylar

Haber-Kamera: Hasan DÖNMEZ/KONYA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===========================================

Trafik yoğunluğu akşam saatlerinde devam etti

Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilcilerin dönüşe geçmesiyle TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli kesiminde yaşanan yoğunluk akşam saatlerinde de devam etti. İstanbul istikametine doğru yaşanan yoğunluk nedeniyle otoyoldan çıkan sürücüler D-100 Karayolu'nu kullanınca İzmit kent geçişinde de trafik akışı yavaşladı. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun İstanbul istikametindeki yoğunluğun geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------

-Gece TEM Otoyolu görüntüsü

-D-100 İzmit kent geçiş görüntüsü

-Yoğun trafik görüntüleri

Haber : KOCAELİ,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===================================================

İzmir'de tatil dönüşü trafik yoğunluğu

İZMİR'de, bayram tatilinin bitmesiyle evlerine dönen tatilciler trafikte yoğunluğa sebep oldu. İzmir-Çeşme Otoyolu'nda, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Bayram tatilinin sona ermesiyle tatil bölgelerinden İzmir'e dönüş yapan vatandaşlar, bugün akşam saatlerinde trafiğin tıkanmasına neden oldu. İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Narlıdere Gişeleri ile Balçova ve Üçkuyular Mevkii'nde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Yoğun trafik nedeniyle araçlar hareket etmekte zorlanırken, araç yoğunluğunu kontrol altına almak için 79 noktada 123 polis görev aldı. Yaklaşık 5 saat süren yoğunluğun ardından trafik gece geç saatlerde normal akışına döndü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

Araç kuyruklarından görüntü

Trafik polislerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mehmet GÜNEY / İZMİR,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==================================================

Yalova'da tatilcilerin dönüşü gece de devam ediyor

YALOVA'da bulunan İDO'ya ait Topçular İskelesi'nde bayram tatili dönüşü nedeniyle gece de yer yer yoğunluklar yaşanıyor. Eskihisar-Topçular Hattı'nda yoğunluk nedeniyle gemi sayısını 18'e çıkaran İDO'ya ait iskelede yoğunluk gece de devam etti.  İDO yetkilileri tarafından yapılan açıklamada bayram yoğunluğunun gece de sürdüğü, günde ortalama 360 sefer yapıldığı bildirildi. Tedbirlerin alınması sayesinde hem İDO iskelesi alanının dışında hem de karayolunda uzun araç kuyrukları oluşmadı. Bayram tatillerini İstanbul dışında geçirenlerin  İzmit-Yalova karayolunda ise yer yer araç yoğunluğu akıcı bir şekilde devam etti.  Osmangazi Köprüsü'ndeki geçişler de gece boyu devam etti. Yalova Emniyeti ise her 10 kilometrede bir ekip bulundurarak sıkı tedbirler aldı.

GÖRÜNTÜLÜ HABER:

------------------------------

-İDO Topçular İskelesi gece görüntüsü

-geminin yanaşması

Haber : Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===========================================

Gölbaşı'nda trafik kazası: 1 ölü, 13 yaralı

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, sollama yaparken karşıdan gelen hafif ticari araçla kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü Yakup Gülbeyaz öldü, 13 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Gölbaşı-Pazarcık karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Pazarcık yönüne ilerleyen Yakup Gülbeyaz yönetimindeki 38 AU 090 plakalı otomobil, önündeki aracı sollalaya çalışırken karşı yönden gelen Mehmet Kara idaresindeki 33 E 7471 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Yakup Gülbeyaz olay yerinde hayatını kaybetti, diğer sürücü Mehmet Kara ile araçlarda bulunan Ramazan Sarı, Elif Kara, Ceyli Su Kara, Leyla Sarı, Oruç Sarı, Yakup Şokküçük, Mikail Sarı, Gülheyer Gülbeyaz, Ömer Gülbeyaz, Arzu Gülbeyaz, Neslihan Gülbeyaz ve Zeynep Gülbeyaz yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Yakup Gülbeyaz'ın cesedi ise, otopsi yapılmak üzere Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

Kaza yeri

Araçlara itfaiye görevlilerinin müdahalesi

Yaralıların ambulanslara taşınması

Sağlık görevlilerinin yerdeki yaralılara müdahalesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ahmet KORKMAZ-ADIYAMAN-

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===========================================

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 10 yaralı

TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobilin karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Kaza, Ergene'nin bağlı Sağlık Mahallesi'nde meydana geldi. Çorlu'ya giden Erdi Koç, kullandığı 59 RP 603 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı yönden gelen Tevfik Okumuş yönetimindeki 34 GY 9203 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Erdi Koç'un kullandığı otomobildeki Figen Koç, Emel Erdam, Erol Erdam ve Yaren Erdam ile Tevfik Okumuş'un kullandığı otomobildeki Masum Okumuş, Osman Okumuş, Hülya Okumuş ve Ebrar Okumuş iki araç sürücüleri yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen ambulanslarla yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Kaza yeri

-Polislerin çalışması

-Kaza yapan araçlardan görüntü

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/ERGENE,(Tekirdağ),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===================================================

Hırsızlık ihbarına giden motosikletli Yunus timi minibüsle çarpıştı: 2 polis yaralı

EDİRNE'de hırsızlık ihbarına giden 2 kişilik motosikletli Yunus timi, yolcu midibüsüyle çarpıştı. Kazada yaralanan polis memurları olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motosikleti Yunus timindeki polis memurları Oğuz Güngörmüş ve Batıkan Erten, Babademirtaş Mahallesi'ndeki bir hırsızlık ihbarı üzerine yola çıktı. Polis memurları motosikletle Hükümet Caddesi'ne geldikleri sırada caddeden dönüş yapmak isteyen Ali Aslan yönetimindeki 22 BA 577 plakalı yolcu midibüsüyle çarpıştı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan polis memurları Güngörmüş ve Erten, ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polislerin hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Polis tarafından gözaltına alınan midibüsü sürücüsü Ali Aslan, ilk ifadesinde dönüş yaparken motosikletli polisleri görmediğini söylediği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Yaralanan polis memurları

-Sağlık ekibinin müdahalesi

-Ambulansa taşınmaları

-Midibüs ve polis motosikleti

-Toplanan kalabalık

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN/EDİRNE,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==================================================

Adana'da 2 kardeş boğuldu

ADANA'da serinlemek için nehre giren 42 yaşındaki Nihat Okur ile onu kurtarmaya çalışan ağabeyi 45 yaşındaki Emrettin Okur boğularak can verdi.

Olay, saat 16.30 sıralarında eski baraj kapakları mevkiinde meydana geldi. Kalabalık bir grupla eski barajdaki mesire alanına pikniğe giden Nihat Okur, aşırı sıcaktan bunalınca serinlemek için Seyhan Nehri'ne girdi. Nihat Okur, bir süre sonra çırpınmaya başlayınca ağabeyi Emrettin Okur da onu kurtarmak için suya atladı. Ağabey de çırpınmaya başlayınca onları kurtarmak için suya giren Mehmet Ali Döver de boğulma tehlikesi geçirdi. Döner, güçlükle kıyıya çıkarken, 2 kardeş suyun içinde kayboldu. Olay yerine çağrılan polis ve itfaiye ekipleri, nehirde yapılan aramada 2 kardeşin cesedini, suya girdikleri yerin yakınında buldu. Yaşamını yitiren Okur kardeşlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemenin ardından Nihat Okur ile ağabeyi Emrettin Okur'un cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Boğulanların yakınlarının ağlaması

Boğulanların yakınlarının beklemesi

Boğulan bir kişinin çıkarılması

Boğulanların bir yakınının polis ile tartışması

Haber : Salih ÜÇTEPE-Kamera: Eser PAZARBAŞI/ADANA,

=====================================================

Baraj gölünde serinlemek isterken boğuldu

SAMSUN'un Vezirköprü İlçesi'nde serinlemek için baraj gölüne giren 5 arkadaştan 1'i boğularak hayatını kaybetti.

Olay Vezirköprü İlçesi Kuruçay Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 5 arkadaş Şahinkaya Kanyonu Altınkaya Baraj Gölü'ne gitti. Emrullah Çobanoğlu, Hüseyin Akgül, Mustafa Öksüz, Burak Gürel ve Erkan Güdücü serinlemek için suya girdi. Bu sırada akıntıya kapılan Çobanoğlu, suda kaybolurken boğulma tehlikesi geçiren 4 arkadaş da güçlükle kıyıya çıktı. Kıyıya çıkan gençler hemen jandarmayı arayarak yardım istedi. 4 genç olay yerine gelen ambulanslarla Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Boğularak hayatını kaybeden Emrullah Çoban'ın cesedi ise çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı. Çobanoğlu'nun cenazesi de otopsi yapılmak üzere cenaze aracına konularak aynı hastanenin morguna götürüldü. Olayı duyan 5 gencin yakınları ise hastaneye koştu. Çobanoğlu'nun yakınları gözyaşlarına boğularak sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Emrullah Çobanoğlu'nun cenazesinin morga getirilişi

-Ağlayanlardan detay

-Yakınlarının sinir krizi geçirmesi

-Hastane dışından detay

-Detaylar

Haber-Kamera: Suat PALA/VEZİRKÖPRÜ(Samsun),

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

====================================================

27 yaşındaki genç, evinde ölü bulundu

ADANA'da bir kafede müdürlük yapan 27 yaşındaki Mehmet Altundağ, evinde ölü bulundu.

Olay, saat 02: 00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Cemalpaşa Mahallesi 63007 Sokak'taki bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Gece eve gelen Ahmet Mücahit Bülbül, anahtarla kapıyı açmak istedi ancak başarılı olamadı. Kapının sürgüsünün çekili olduğunu fark eden Bülbül, ev arkadaşı Mehmet Altundağ'ın içeride olduğunu düşünüp kendisini telefonla aradı. Bülbül, defalarca aramasına rağmen Altundağ'ın cevap vermemesi üzerine çilingir çağırdı. Çilingirin kapıyı açmasının ardından içeri giren Bülbül, ev arkadaşı Altundağ'ın yerde hareketsiz şekilde yattığı görünce 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Eve gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede Altundağ'ın öldüğü belirlendi.

Sağlık ekibinin çağrısı üzerine olay yerine sevk edilen polislerin yaptığı incelemede, Altundağ'ın cesedi üzerinde darp ve yara izine rastlanmadı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine gencin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Adana'da bir kafeler zincirinin şubesinde müdürlük yaptığı öğrenilen Altundağ'ın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

Apartmanın önündeki ambulanstan görüntü

Apartmanın önünde bekleyen polis araçlarından görüntü

Apartmanın önündeki sağlık görevlileri ve polisten görüntü

Ambulansın olay yerinden gidişi

Apartmanın önünde toplanan Mehmet Altundağ'ın yakınları

Binanın dış görüntüsü

Apartmanın önündeki cenaze aracından görüntü

Altundağ'ın cesedinin cenaze aracına taşınması

Cenaze aracının gidişi

Apartmanın bulunduğu sokaktan görüntü

Genel ve detay görüntüler

Haber - Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

==================================================

10 gündür haber alınamayan adam evinde ölü bulundu

KIŞLA Mahallesi İnallı Sokak'ta 4 katlı evin en alt katında oturan 56 yaşındaki Şaban Çelik'ten 10 gündür haber alamayan komşuları, akşam saatlerinde yaşadığı eve gitti. Uzun süre zile basmalarına rağmen kimsenin açmaması üzerine şüphelenen komşuları, kapıyı kırarak içeriye girdiklerinde Çelik'in cansız bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık görevlilerin yaptığı incelemede Çelik'in öldüğü belirlendi. Zaman zaman Karabük'teki yakınlarının yanına gidip geldiği öğrenilen Çelik'in vücudunda herhangi bir darp veya delici kesici alet izine rastlanılmadı. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından bekar olan Çelik'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BEKÇİ DE İŞ YERİNDE ÖLÜ BULUNDU

Bu arada ilçeye bağlı Gülüç Beldesi'nde bulunan gemi tersanesinde bekçi olarak çalışan Mustafa Bilgin, gece nöbetine gelen diğer bekçi tarafından kulübede hareketsiz yatarken bulundu. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Bilgin'in öldüğü tespit edildi. Bilgin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna konuldu. Mustafa Bilgin'in ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Her iki olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

-İnallı mahallesi

-Toplanan kalabalık

-Şaban Çelik'in yakınlarının göz yaşları,

-Cenazenin evden çıkarılıp cenaze aracına konması

-İkinci olayda

-Cenaze aracının gelmesi

-Mustafa Bilgin'in cenazesinin araca konması

-Yakınları ve arkadaşlarının göz yaşları

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

=================================================

Babaanneye dayakta tüfekler patladı: 6 yaralı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde, babaannesi Havva Bir'i döven Önder Bir, çıkan kavga sonucu amcası ve kuzenin silahlı saldırısına uğradı. Baba-oğulun  tüfekle açtığı ateş sonucu akraba olan 6 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Gölcük İlçesi Hisareyn Mahallesi Kevser Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Önder Bir evlerinde kalan babaannesi Havva Bir'i bilinmeyen bir nedenle dövdü. Gözlükleri kırılan Havva Bir karşı dairede oturan diğer oğlunun evine gitti. Babaannesinin kuzeni tarafından darp edildiğini öğrenen Mustafa Bir amcasının evine gitti. Tartışma büyüyünce Mustafa ve babası Mahmut Bir evdeki tüfekleri alarak ayrı ayrı ateş etti. Olayda baba-oğulun açtığı ateş sonucu akrasbaları olan 6 kişi yaralandı. Yaralılardan bir kısmı kendi imkanları ile hastaneye giderken, Gülden ile Hikmet Bir ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın ardından kaçan Mahmut ve oğlu Mustafa Bir'in yakalanması için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Yaralıların hastaneye getirilmesi

Görgü tanıklarının polise bilgi vermesi

Polisin olay yeri incelemesi

Haber: Faruk KIYAK/GÖLCÜK(Kocaeli),

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

=================================================

Plakaları aynı olan iki minibüs yakalandı

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde, İstanbul'a TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'ndan giden plakaları aynı olan iki minibüs Plaka Tanıma Sistemi'nce tespit edildi. D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu'nda durdurulan iki minibüs incelemeye alınırken, sürücüleri gözaltını alındı.

Gece saatlerinde, Kütahya ve Kastamonu'dan İstanbul'a giden plakaları 34 JC 7744 olan iki minibüs,Plaka Tanıma Sistemi'nce tespit edilince polis alarma geçti. Bir minibüs TEM Otoyolu'ndan ilerleyerek, diğer minibüs D-100 Karayolu'ndan ilerleyerek polisten kaçmaya çalıştı. Durdurulan iki minibüs Kartepe İlçesi'ne getirilerek incelemeye alındı.

Polis durdurdukları bir minibüsün ruhsat bilgilerinden yakalamasının olduğunu, diğer aracın da ruhsat ve plakalarının sahte olduğunu belirledi. Yakalaması olan minibüsün arka plakasının sahte ön plakasının gerçek olduğu, diğer minibüs de ise ön plakanın sahte arka plakanın ise gerçek olduğu tespit edildi. Servis aracı olarak kullanılan araçların sürücüleri O.Ç. ile A.S. gözaltına alınırken, minibüsler otoparka çekildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Araçlardan görüntü

-Polisin inceleme yapması

Haber: Faruk KIYAK/KARTEPE(Kocaeli),

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

=============================================

Afganlı taciz şüphelisini kalabalığın elinden polis kurtardı

KONYA'da bir parkta iddiaya göre 22 yaşındaki Afgan uyruklu M.Y.H., 11 yaşındaki Ö.S.,'yi taciz edip, parktan götürmeye kalkıştı. Oğullarının çığlıklarına koşan ailesi ve parkta bulunan vatandaşlar M.Y.H.'yi darp etti. Yaralanan ve güvenlik kulubesine sığınan M.Y.H.'yi polis kalabalığın elinden güçlükle alarak hastaneye götürdü.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre parka ailesiyle piknik yapmaya giden Ö.S., Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen M.Y.H.'nın elle tacizine uğradı. Şüphelinin elinden sürükleyerek parktan uzaklaştırmaya çalıştığı Ö.S., çığlık atmaya başladı. Oğullarının çığlıklarını duyan ailesi ve parkta bulanan vatandaşlar şüpheli M.Y.H.'yi yakalayarak darp etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, parktaki güvenlik kulubesine sığınan M.Y.H.'yi kalabalığın elinden güçlükle kurtardı. Yaralanan ve kulubedeki koltukların altına saklanan M.Y.H.,'yı polis aracıyla parktan uzaklaştırdı.

Aldığı darbelerle yüzünde morluklar ve kanama olan şüpheli, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü dökümü:

-------------------------------------------------

-Vatandaşların güvenlik kulubesine girmeye çalışması

-Afgan uyruklu şüphelinin koltuğun altındaki görüntüsü

-Polisin şüpheliyi olay yerinden uzaklaştırması

-Parktan genel ve detaylar

Haber-Kamera: Hasan DÖNMEZ/KONYA,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

===========================================

Bıçaklandı, bıçak boynunda saplı kaldı

KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde iddiaya göre  alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 20 yaşındaki Yusuf Dede, 28 yaşındaki Fatih Yaman'ı boğazından bıçakladı. Boynuna saplanan bıçakla hastaneye kaldırılan Yaman'ın durumunun ağır olduğu belirtilirken, zanlı Dede gözaltına alındı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Seydişehir-Antalya Çevre Yolu Kuğulu Park girişinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden husumet olduğu öğrenilen Fatih Yaman ile Yusuf Dede arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yusuf Dede yanında bulunan bıçakla Fatih Yaman'ı boğazından bıçakladı. Dede olay yerinden kaçarken, bıçak Yaman'ın boğazına saplandı. Boğazına saplanan bıçakla ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yaman, ilk tedavinin ardından Konya'ya sevk edildi. Olaydan sonra kaçan Yusuf Dede ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Görüntü dökümü:

------------------------------

-Boynunda bıçakla hastaneye gelen Fatih Yaman'ın görüntüsü

-Şüphelinin sağlık kontrolü görüntüsü

-Genel detay

Haber-Kamera: Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya),

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

==============================================

Bayramın ilk günü 16 bisiklet çalan şüpheli yakalandı

Güvenlik kamerası görüntüleri

AYDIN'da, Ramazan Bayramı'nın birinci günü 16 bisiklet çaldığı belirlenen 24 yaşındaki S.T. güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilip yakalandı. S.T.'nin çaldığı bisikletlerden 7'si bir zeytinlik alanda bulundu. Polis, Çalınan diğer  9 bisikletin de bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın'da bayramın birinci günü 16 ayrı adresten bisiklet hırsızlığı yaşanması polisi harekete geçirdi. Polis, bisiklet hırsızlığının yaşandığı bölgelerde MOBESE ve güevinlik kamerası kayıtlarını inceleme aldı. Kamera görüntülerinden bisikletleri çalan kişinin S.T., olduğu tespit edildi. S.T., Ilıcabaşı mahallesi'ndeki bir zeytinlik alanda çaldığı bisikletlerden 7'si ile birlikte yakalandı. S.T.'nin çaldığı diğer 9 bisikletin bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. S.T.'nin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Bisiklet hırsızlığından güevinlik kamerası görüntüleri

Çalınan bisikletlerin görüntüleri

Haber: Burhan CEYHAN / AYDIN,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

===============================================

Suriyeli kadınlar Türk anne ve oğlunu darp etti

Kavga anı

KONYA'da Suriye uyruklu 3 kadının yolda yürüyen anne ve oğluna tekme atıp, darp etmesi kameralar tarafından kaydedildi.

Olay, saat 15.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu 3 kadın, henüz belirlenemeyen nedenle yolda yürüyen anne ve oğluna tekme atıp saldırdı. Kaldırımda başlayıp yola taşan kavga vatandaşların araya girmesiyle sonlanırken, bu anlar kameralar tarafından kaydedildi. Kavga esnasında boynundan yaralanan küçük çoçuk gözyaşlarına hakim olamadı. Birbirlerinden şikayetçi olan iki grup polis merkezine götürüldü.

Görüntü dökümü:

---------------------------------

Kadınların kavga anı

Küçük çocuğun ağlaması

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

===============================================

4'üncü kez intihar girişiminde bulundu

ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesi'nde taşeron firma bünyesinde çalışırken işten çıkarılan ve daha önceden 3 kez intihar girişiminde bulunan 2 çocuk babası İbrahim Halil O., bu kez 5 katlı binanın çatısına Türk bayraklı tişört giyip, elinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posteriyle çıktı. Polislerin konuştuğu Halil O., 1 saatlik çabanın ardından ikna olup indirildi.

Olay, akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Taşeron firma bünyesinde Büyükşehir Belediyesi'nde işçi olarak çalışırken işten çıkarılan ve daha önce de 3 kez intihar girişiminde bulunan Halil O., bulvardaki atıl durumda olan 5 katlı binanın çatısına Türk bayraklı tişört giyip elinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posteriyle çıktı. İbrahim Halil O.'nun atlayacağını söylemesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polislerin yolu araç ve yaya trafiğine kapattığı binanın önüne itfaiye tarafından havalı branda açıldı. Çevredeki kalabalığın cep telefonuyla görüntü alma yarışına girdiği olay yerinde polislerin konuştuğu Halil O., 1 saatlik çabanın ardından  ikna olup indirildi. İbrahim Halil O., polis merkezine götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

Binada intihar girişiminde bulunan şahıs

Olay yerinde toplanan meraklı vatandaşlar

Cep telefonlarıyla canlı yayın yapanlar

Erdoğan'nın posteriyle seslenen İbrahim Halil O.

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali LEYLAK-ŞANLIURFA,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

==================================================

Tepelerinde "drone' gören sürücüler emniyet kemeri takma telaşına girdi

ÇORUM'da Ramazan Bayramı dolayısıyla dönüş yoluna geçen sürücüler  "drone" sürpriziyle karşılaştı. Pek çok sürücü emniyet kemeri takmadığı için  tepelerinde drone görünce emniyet kemerlerine sarıldı.

Çorum'un Karadeniz'i İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan güzergahta olması nedeniyle karayollarındaki trafik denetimleri hız kesmeden sürdürüldü. Çorum'da Emniyet Müdürlüğü ekipleri trafik akışı kontrolleri drone ile havadan gerçekleştirildi. Çorum- Ankara, Çorum- Samsun karayolunda çok sayıda noktada denetim yapan ekipler sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Bazı sürücüler emniyet kemeri takmadıkları için drone tarafından tespit edildi. Durdurulan sürücü ve yolculara emniyet kemeri takmaları ve hız yapmamaları hususunda uyarıda bulunuldu. Görevlisi tarafından yaklaşık 3  metre mesafede görüntü alan drone gören bazı sürücüler de drone ile göz göze gelince emniyet kemeri takmak için telaşlandığı gözlendi. Bu kez polis ekipleri ceza kesmedi ancak, emniyet kemerinin önemine vurgu yapıldı.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

Drone  denetim

-Drone  kısa mesafeden sürücüleri denetleme

-Drone gören sürücülerin emniyet kemerlerini takma çabası

-Polislerin emniyet kemeri olmayan sürücüleri uyarlamaları

Detaylar

Haber-Kamera : Yusuf ÇINAR-ÇORUM,

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

====================================================

Jeremy Meeks'ten Bodrum'da tatil keyfi

SİLAHLI çete üyesi olmak suçundan 2 yıl 3 ay hapis yatan ve sabıka kaydı fotoğrafı internete düşünce yakışıklığı sayesinde ün kazanan ABD'li Jeremy Meeks, tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaldığı lüks otelin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

California polis departmanının sabıka fotoğrafını prosedür gereği Facebook'tan paylaşmasıyla efsane olan ve böylelikle modellik kariyeri başlayan, film teklifleri de alan Jeremy Meeks, tatil için dün (pazartesi) akşam tatil için Bodrum'a gelerek, Yalıkavak Mahallesi, Gökçebel Mevkisi'ndeki beş yıldızlı bir otele

(Palmalife Resort Otel) yerleşti. Otelin plajında denize girip, güneşlenen Meeks, otel çalışlarını da kırmayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Tatilde çektirdiği bu fotoğraflardan bazılarını sosyal medyada paylaşan Meeks'in, konakladığı otelde, bugün akşam düzenlenecek beach partide DJ'lik yapacağı öğrenildi. Bir yandan da tatiline devam eden Meeks'in yat ile Bodrum'un cennet koyları ve Yunan adalarını kapsayan bir mavi tura çıkmayı planladığı da öğrenildi.

"DAHA UZUN TATİL İÇİN TEKRAR GELECEĞİM"

Akşamki DJ performansı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jeremy Meeks, Türkiye'yi çok sevdiğini ve Bodrum'a daha öncede gelmek istediğini belirtip, "Buradaki insanlar burada çok sıcak ve kibar. Yemekleri de çok sevdim. Tatlılardan baklavayı çok beğendim. Ağustos ayında yine Bodrum'da olacağım, bu defa daha uzun bir tatil için geleceğim" dedi.

Meeks, ünlü olmasıyla ilgili bir soruya, "Bir gün ben de bu kadar ünlü olacağımı bilmiyordum. Bu bir şans işi. Geçmişteki bazı olayları unutmak istiyorum. Unuttumda zaten, böyle daha rahatım" diye yanıt verdi. Meeks, ardından akşamki DJ'lik performansı için hazırlık yapmak üzere odasına çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

-Jeremy Meeks ile röp.

-Meeks'in odasına gitmesinden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla),

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

==========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Mehmet Altundağ Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title