Haberler

Gündem / 28 Haziran 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşüne devam ediyor.

(Düzce) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, ABD Savunma Bakanı James Mattis ile görüşecek.

(Brüksel) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, açılış programları ile Karanlık Kanyon'da tekne turuna katılacak.

(Erzincan/10.30-12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Kıbrıs Konferansı, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum lider Nikos Anastasiadis'in katılımıyla İsviçre'de başlayacak.

Konferansa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katılacak.

(Crans-Montana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul)

3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.

(Riyad)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Topkapı Sarayı Müzesi'nde "Geleneksel Muayede Töreni ve Baklava Alayı" etkinliğine iştirak edecek.

(İstanbul/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Dünya Tekvando Şampiyonası Güney Kore'de kentinde sürüyor.

Şampiyonanın beşinci gününde Türk sporculardan kadınlar 53 kiloda Zeliha Ağrıs, 73 kiloda Sude Bulut, erkekler 87 kiloda Hasan Can Lazoğlu ve artı 87 kiloda Serdar Yüksel tatamiye çıkacak.

(Muju)

2- Rusya'da düzenlenen FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda ilk yarı final maçında Portekiz ile Şili karşılaşacak.

(Kazan/21.00) (Fotoğraflı)

3- UEFA Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu ilk maçları, Kuzey İrlanda'nın Linfield ile San Marino'nun La Fiorita takımları arasında oynanacak karşılaşmayla tamamlanacak.

(Belfast/21.45)

ÖZEL HABER

1- Hasankeyf'teki tarihi eserler yıl sonuna kadar taşınacak

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde bulunan tarihi eserler yıl sonuna kadar baraj göl alanından çıkarılarak yeni yerlerine taşınacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu:

"Er Rızk Camisi ve minaresi, Süleyman Han Camisi ve minaresi, Koç ve Kızlar Camilerine ilişkin projeleri bu ay sonunda tamamlayacağız. Eserlerin bu sene taşınması gerekiyor çünkü baraj bitti"

"Eserlerin her biri ayrı bir sistemle taşınacağı için net tarihler ona göre belirlenecek"

(Zehra Aydın/Ankara)

2- Ovit Tüneli'nde geri sayım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan:

"Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini birbirine bağlayacak 18 koridordan biri olan Ovit Tüneli'ni yıl sonunda hizmete açacağız"

"Dünyanın en uzun ikinci karayolu tünelini olan Ovit'in hizmete girmesiyle Rize'yi İspir üzerinden Erzurum'a, oradan da ülkemizin güneyine bağlayacak önemli bir koridoru yapmış olacağız"

(Arife Yıldız Ünal/Ankara)

3- Enerjide Ar-Ge bütçesi 95 milyon lirayı aştı

Elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketlerinin son 3 yılda hazırladığı Ar-Ge projelerinin bütçesi 95 milyon 981 bin lira oldu

EPDK'ya, 2014'ten bu yana 309 Ar-Ge projesi için başvuruda bulunuldu bu projelerin 113'ü kabul edildi

(Muhsin Barış Tiryakioğlu/Ankara)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Enis Berberoğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title