Haberler

Dha Yurt Bülteni-5

Kılıçdaroğlu: Her türlü baskıya, provokasyona karşı hazırlıklıyız (2)ÖNÜNDE TABANCA MERMİSİ BULUNDUKılıçdaroğlu'nun sürdürdüğü 'adalet yürüyüşü'nün 14'üncü gününde, ikinci etebı saat 10.00'da Küçük Sanayi Sitesi Mevkiinde başladı.

Kılıçdaroğlu: Her türlü baskıya, provokasyona karşı hazırlıklıyız (2)

ÖNÜNDE TABANCA MERMİSİ BULUNDU

Kılıçdaroğlu'nun sürdürdüğü 'adalet yürüyüşü'nün 14'üncü gününde, ikinci etebı saat 10.00'da Küçük Sanayi Sitesi Mevkiinde başladı. Yaklaşık 500 metre sonra grupla birlikte yürüyen Kılıçdaroğlu'nun önünde yolda bir tabanca mermisi olduğu görüldü. Saat 10.15 sıralarında Kılıçdaroğlu'nun 10 metre önünde yerdeki tabanca mermisinin farkedilmesi üzerine polisler, hemen etrafını çevirip önce fotoğrafını çektiler. Ardından mermiyi yoldan aldılar. Bu sırada basın mensuplarının görüntü çekmeye çalışması sırasında küçük çaplı bir kargaşa yaşandı. Kısa süreli bir duraklamanın ardından yürüyüş normal şekilde devam etti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Haber-Kamera: DÜZCE

=============================================

Afganlı taciz şüphelisini kalabalığın elinden polis kurtardı (2) (Yeniden)

KONYA'da bir parkta iddiaya göre 22 yaşındaki Afgan uyruklu M.Y.H., 11 yaşındaki Ö.S.,'yi taciz edip, parktan götürmeye kalkıştı. Oğullarının çığlıklarına koşan ailesi ve parkta bulunan vatandaşlar M.Y.H.'yi darp etti. Yaralanan ve güvenlik kulubesine sığınan M.Y.H.'yi polis kalabalığın elinden güçlükle alarak hastaneye götürdü.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre parka ailesiyle piknik yapmaya giden Ö.S., Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen M.Y.H.'nın elle tacizine uğradı. Şüphelinin elinden sürükleyerek parktan uzaklaştırmaya çalıştığı Ö.S., çığlık atmaya başladı. Oğullarının çığlıklarını duyan ailesi ve parkta bulanan vatandaşlar şüpheli M.Y.H.'yi yakalayarak darp etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, parktaki güvenlik kulubesine sığınan M.Y.H.'yi kalabalığın elinden güçlükle kurtardı. Yaralanan ve kulubedeki koltukların altına saklanan M.Y.H.,'yı polis aracıyla parktan uzaklaştırdı.

Aldığı darbelerle yüzünde morluklar ve kanama olan şüpheli, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü dökümü:

-------------------------------------------------

-Vatandaşların güvenlik kulubesine girmeye çalışması

-Afgan uyruklu şüphelinin koltuğun altındaki görüntüsü

-Polisin şüpheliyi olay yerinden uzaklaştırması

-Parktan genel ve detaylar

Haber-Kamera: Hasan DÖNMEZ/KONYA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

======================================================

Polise, dayaktan 4 yıl 2 ay hapis cezası

ANTALYA'da Gezi olayları sırasında müzisyen Mustafa Düştegör'ü sopa ve coplarla dövdüğü iddiasıyla tutuksuz yargılanan polis memuru Ali Osman Parlar, 4 yıl 2 ay hapis cezasına mahkum oldu.

Gezi olayları sırasında 3 Haziran 2013 gecesi Kaleiçi'ndeki bir ara sokakta, polisler tarafından dövüldüğünü öne süren müzisyen Mustafa Düştegör, 40 kişiden oluşan amir, müdür, komiser ve polis memuru hakkında işkenceden suç duyurusunda bulundu. Antalya Cumhuriyet Savcılığı, 6 polis memuru hakkında, kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuzu kötüye kullanmak suretiyle silahla kasten yaralama ve görevi kötüye kullanma suçlarından dava açılmasını istedi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ

Güvenlik kamerası görüntülerinde Düştegör'ü yerde sürükleyen ve elindeki sopayla vurduğu görülen polis memuru Ali Osman Parlar hakkında 3 yıl hapis cezası istendi. Biri amir diğer 5 polis hakkında ise işlenen suç nedeniyle Parlar'a müdahale etmedikleri gibi suçla ve yaralı kişiyle ilgili gerekli bildirim ve adli eylemleri yapmadıkları ve bu eylemleriyle atılı suçları işledikleri gerekçesiyle 6'şar ay hapis cezası istendi.

ASLİYE CEZADAN AĞIR CEZAYA GEÇTİ

Hazırlanan iddianame doğrultusunda Antalya 11'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada, olayın basit yaralama değil işkence suçu olduğu ve yargılamanın da bu yönde yapılması gerektiği yönündeki itiraz haklı bulundu. Mahkeme, polislerin ağır ceza mahkemesinde yargılanması yönünde görevsizlik kararı verdi ve Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Mahkemede Düştegör'ü yerde sürükleyen ve elindeki sopayla vurduğu görülen polisin kendisi olmadığını belirten Ali Osman Parlar, kendisi olabileceğini söyleyen polis memuru O.A.'nın da yanıldığını öne sürdü.

Mahkeme, Ali Osman Parlar'ı kasten yaralama, nüfuzu kötüye kullanma ve yüzünde sabit ize neden olma gibi suçlardan 4 yıl 2 ay hapse mahkum etti. Olay sırasında amir konumundaki komiser yardımcısı A.S. ve polisler S.S., H.Y., B.Ş., B.Ş. için verilen 5'er ay hapis cezalarının ise hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

CEZAYA 'İŞKENCE' İTİRAZI

Müzisyen Düştegör'ün avukatı Münip Ermiş, kararla ilgili Antalya Bölge İdare Mahkemesi'ne itiraz etti. İtirazda, somut olayda, yalvarmasına rağmen tüm sanıkların katılımıyla Düştegör'ün ağır işkenceye maruz kaldığının her türlü kuşkudan uzak şekilde kanıtlandığı belirtildi. Tüm sanıkların işkence suçundan cezalandırılması gerektiği, sanıkların hepsinin işkence suçundan doğrudan fail sıfatıyla sorumlu olduğu kaydedildi. Sanıklar hakkında yaralama ve görevi ihmal suçlarından verilen mahkumiyet kararlarının kaldırılarak, tüm sanıkların işkence suçundan yargılanması talep edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

16 OCAK 2015

---------------

Antalya Adliyesi genel görüntü

Mustafa Düştegör'ün avukatının açıklaması

Düştegör'ün ailesiyle birlikte görüntüsü

Haber: Mehmet ÇINAR- Kamera: Emrah GÜL/ANTALYA-DHA)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 21 Kasım 2013

-------------

Avukat Hakan Evci'nin görüntüsü

RÖP: Av. Hakan Evci

Darp gören gencin yerde yatarken görüntüsü

Arkadaşlarının gence yardım etmesi

Yaralı gencin taksi ile hastaneye kaldırılması

NOT: Güvenlik kamera görüntüleri

Görüntü 1. 04.20.30—04.20.50 Yol üstünde taş kıran gencin görüntüsü

Görüntü 2. 04.38.50---04.42.26 Polislerin gelişi ( Bağrışmalar)

Görüntü 3. 04.38.30---04.45.31 Polislerin görüntüsü gencin bir sivil tarafından sürüklenmesi ve sopa ile darp edilmesi yaralı gence arkadaşlarının yardım etmesi

HABER: Mehmet ÇINAR –KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN /ANTALYA –DHA)

================================================

İbretlik görüntülerden sonra polisten uyuşturucu operasyonu

TURİZM kenti Antalya'nın en merkezi noktasında bonzai içenlerin görüntülenmesinin ardından narkotim ekipleri, operasyon yaptı. Polis, üzerinde uyuşturucu madde bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Antalya'da bir grup gencin bonzai içerken DHA tarafından görüntülenmesinin ardından harekete geçen Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullanan ve satan kişilere yönelik operasyon yaptı. Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere, Gebizli ve Kızılarık mahallelerine giren özel kıyafetli narkotim ekipleri, sokakta grupları durdurup tek tek kontrol etti.

İşyerleri, boş binalara giren narkotim ekipleri, duvarların sıvaları arasına, taşların altına kadar baktı. Ekipler, üzerinden esrar, bonzai ve eroin çıkan 4 genci gözaltına aldı. Uyuşturucu madde almak için mahalleye gelen biri kadın iki üniversite öğrencisi, timler tarafından bölgeden çıkartıldı.

Yetkililer, bölgede denetimlerin süreceğini belirtti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Not: Bonzai kullanan gençlerin görüntüleri dün yayına verilmişti

====

Polislerin ticari taksilerde uygulama yapması

Mahalle içinde şüpheli şahıslar üzerinde arama yapılırken görüntü

Polis tarafından bulunan uyuşturucuların görüntüsü

Şüpheli şahısların gözaltına alınması

Detaylar

Haber-Kamera: Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,

================================================

İki aile arasında taşlı sopalı kavga : 5 yaralı

Kavga anı kamerada

BARTIN'da aralarında husumet oldukları iddia edilen iki aile arasında yaşanan taşlı sopalı kavgada 5 kişi yaralandı. Cep telefonuyla olayı görüntülemeye çalışan bir kadında saldırıya uğrarken jandarma ekipleri kavgayı güçlükle önlendi.

Olay, dün akşam saatlerinde Arıt Köyü'nde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen iki aile köyün içerisinde karşılaşınca aralarında tartışma yaşandı. İki ailenin yakınlarının da olay yerine gelmesiyle yaşanan tartışma taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Yaklaşık 33 kişinin köyün içerisinde birbirine girdiği kavgada B.G, M.M, N.M, N.M, ve Z.Ç. yaralandı. Hafif şekilde yaralanan 5 kişi olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından kaldırıldıkları Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Kavgaya karışan aile üyelerinden bir kadında olayı cep telefonuyla görüntülemeye çalıştığı sırada saldırıya uğradı. İki tarafında birbirinden şikayetçi olması üzerine kavgaya karışanlar ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------

-Kavga kamera görüntüleri

-Görüntüyü çekildiği sırada kadının saldırıya uğraması

-Jandarmanın kadına saldıran genci ekip otosuna bindirdiği anlar

HABER-KAMERA: Ayhan ACAR/BARTIN,

================================================

Mezbahadan kaçtı, ortalığı birbirine kattı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde mezbahadan kaçan boğa ortalığı birbirine kattı. Bir bahçede sıkıştırılan boğa 5 iğne atılarak sakinleştirildikten sonra kamyonetin kasasına alınarak mezbahaya götürüldü.

Gölcük Mezbahası'na kesim için getirilen Uruguay'dan ithal edilen boğa kaçtı. D-130 Karayolu'ndan geçerek ilçe merkezine inen boğa caddelerde koşarken polis ekipleri peşine düştü. Yolda koşarak ilerleyen boğayı görenler geri çekildi. Boğa, Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi 43. Sokak'ta bulunan bir apartmanın bahçesinde sıkıştırıldı. Bahçe kapısı kapatılırken, mezbahadan gelen görevliler 5 tane uyuşturucu iğne attı. Boğa metal bahçe kapısının önünde duranların üstüne doğru koşarken, bir süre sonra sakinleşti. Boğa daha sonra kamyonetin kasasına alınarak kesim için mezbahaya götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Cadde de koşan boğadan görüntü

Boğanın sıkıştırılması, boğanın saldırması

Boğanın kamyonete yüklenmesi ve götürülmesi

Haber-Kamera: Soner GÜLEZER/GÖLCÜK(Kocaeli), -

=================================================

Kazada eşi ve oğlu ölen sürücü de kurtarılamadı

GAZİANTEP'te, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde eşi ve oğlunun öldüğü kazada ağır yaralanan 32 yaşındaki Mehmet Şerif Osanmaz, bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü olan geçen pazar günü Burç Mahallesi yakınlarında akraba ziyaretine giden Mehmet Şerif Osanmaz yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Kazada, sürücü ile oğlu Emirhan ağır yaralanırken, eşi 28 yaşındaki Sevgi Gül ve 6 aylık bebeği Ergün Osanmaz öldü. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören Mehmet Şerif Osanmaz da sabaha karşı kurtarılamayarak öldü. Eşi ve Ergün bebeğin ardından yaşamını yitiren Mehmet Şerif Osanmaz'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna konulurken, hastanede tedavisi süren ailenin diğer ferdi Emirhan'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Mehmet Çelik Osanmaz'ın görüntüsü

Adli Tıp

Cenazeyi bekleyenler

Cenaze aracının gidişi

Genel ve detay görüntüler

Haber: Metin Faruk TAMER-Kamera: Ahmet SOYDOĞAN GAZİANTEP-DHA)

=====================================================

Diyarbakır'daki sevgilisinin yanına gidebilmek için boğazına şişe parçası dayayarak intihara kalkıştı

KONYA'da belediye binasında boğazına dayadığı kırık şişe parçasıyla intihar girişiminde bulunan 40 yaşındaki Kenan B., polisin bir saat süren çabası sonucu ikna edildi. Elindeki cam parçasını bırakarak polise teslim olan Kenan B.'nin internette tanıştığı Diyarbakır'da yaşayan sevgilisinin yanına gidebilmek için para istediği ortaya çıktı.

Olay, saat 09.30 sıralarında Konya Büyükşehir Belediye binasının 4'üncü katında meydana geldi. Valiziyle birlikte belediye binasına gelen Kenan B., 4'üncü kata çıktı. Burada yanında getirdiği kırık cam parçasına boğazına dayayan Kenan B. iddiaya göre çalışanlara işsiz olduğunu 800 lira paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. İhbar üzerine belediyeye gelen polis ekipleri, Kenan B.,'yi ikna etmek için çalışma başlattı.

Yaklaşık bir saat süren ve "Elindekini bırak. Gel biz kendi aramızda parayı toplarız" açıklaması üzerine ikna olan Kenan B. elindeki şişe parçasını bırakarak polise teslim oldu. Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Kenan B.'nin internette tanıştığı ve Diyarbakır'da oturan sevgilisinin yanına gidebilmek için para istediği ortaya çıktı. Polis eşliğinde belediye binasından çıkarılan Kenan B., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Polisin şahsı ikna çabası

-Polis ve şahıs arasında geçen diyalog

-Şahsın ikna olması ve polise teslimi

-Şahsın polis eşliğinde belediyeden çıkması

-Genel detaylar

Haber-Kamera:  Hasan DÖNMEZ/KONYA,

==========================================

Tarlada sırtından vurulan gencin babası cinayetten tutuklandı

BURDUR'da çalışmak için gittiği tarlada av tüfeğiyle sırtından vurularak öldürülen 22 yaşındaki Tahsin Göksel'in babası 47 yaşındaki Mehmet Göksel, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Burdur merkeze bağlı Yazıköy'de oturan Tahsin Göksel, önceki gün sabah saatlerinde çalışmak için gittiği tarlasında av tüfeğiyle sırtından vurulmuş halde bulundu. Yakınlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen Tahsin Göksel yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma aynı gün baba Mehmet Göksel ile dede Tahsin Göksel'i gözaltına aldı. Olay yerinde bulunan ve Tahsin Göksel'e ait olduğu belirtilen av tüfeği de jandarma tarafından incelemeye alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen dede Tahsin Göksel serbest bırakılırken, baba Mehmet Göksel ise 'kasten öldürme' suçundan dün akşam tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Baba Mehmet Göksel ilk ifadesinde, "Sabah tarlaya balya yapmaya gittik. Geldik evde kahvaltı ettik eşim, oğlum, ben. Oğlum dışarı çıktı. Dışarı çıktıktan sonra silah sesi duydum. Gidip baktığımda oğlum yerde yüzüstü yatıyordu. Kalktı üç beş adım attı, tekrar düştü. Sonra ambulans çağırdım. Burdur Devlet Hastanesi'ne gönderdik" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Adliye dış görünüş

Babanın adliyeden çıkışı

Jandarma arabasına binişi

Jandarma araçlarının gidişi

Haber- Kamera: Mesut MADAN/BURDUR,

====================================================

Yakıt deposunda 25 kilo toz esrar

BOLU'da polis ekipleri tarafından şüphe üzerine kontrol noktasında durdurulan otomobilde yapılan aramada yakıt deposuna gizlenmiş 25 kilo toz esrar ele geçirilirken olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol kontrolleri sırasında şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde arama yapıldı. Polis ekipleri otomobili didik aradıktan sonra narkotik köpeği 'Sezar' ile de arama yapıldı. Sezar'ın yakıt deposunun bulunduğu bölüme tepki vermesi üzerine otomobil gece saatlerinde incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne çekildi. Otomobilde yapılan geniş çaplı aramada yakıt deposuna gizlenmiş 27 paket halinde 25 kilo toz esrar ele geçirildi.

Otomobilin Doğu illerinden İstanbul'a gittiği öğrenilirken araç sürücüsü K.R., gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Ekiplerin araçta arama yapması

-Yakıt deposunda uyuşturucuların bulunması

-Paketler halindeki uyuşturuculardan görüntü

HABER-KAMERA: Mutlu YUCA/BOLU

====================================================

Su kuyusuna düşen domuzlar mahsur kaldı

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde 4 metrelik su kuyusuna düşen 2 domuz mahsur kaldı. Bir haftadır kurtarılmayı bekleyen domuzlara yemek veren köylüler, hayvanların kurtarılmasını besleniyor.

Sandıklı merkeze 25 kilometre uzaklıktaki Arızlar Köyü'ne bağlı Köyönü mevkiinde atıl durumdaki su kuyusuna yaklaşık 1 hafta önce iki yaban domuzu düştü. Taşla örülü 4 metre derinliğindeki kuyuya düşen domuzları çevrede hayvan otlatan ve tarlada çalışanlar fark etti. Domuzları düştükleri yerden kurtarmak isteyen köylüler başarılı olamadı. Hayvanların açlıktan ölmemesi için onlara yiyecek atan köylüler itfaiyeden yardım istedi. Ancak bugüne kadar hayvanları kurtarmaya gelen olmadı.

Köy sakinlerinden 66 yaşındaki Halit Kılınç, "Bundan 30 yıl önce buraya su kuyusu kazmışlar. Kuyuda su kalmamış. Kuyunun etrafı da otla kaplı olduğu için bu mevkiden geçen domuz sürüsünden ikisi kuyuya düşmüş. Burada tarımla uğraşanlar fark edip köy halkına bildirdi. Biz de gelip gördüğümüzde iki domuz olduğunu bizzat gördük. Aşağı yukarı domuzlar 1 haftadır kuyuda. Kendi imkanlarımızla onları kurtarmaya çalıştık. Olmayınca hayatta kalmaları için kuyu içerisine yiyecek attık. Şimdiye kadar attığımız yiyeceklerle idare ettiler. Yetkili mercilerden yardım ederek bu domuzları çıkarmalarını istiyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Kuyu çevresinde kuyuya bakan köy sakinleri

Kuyu çevresinde gezinen ve kuyuya bakan köy sakinlerinden Halit Kılıç

Kuyu içerisindeki domuzların görüntü

RÖP: Halit Kılıç(köy sakini)

HABER- KAMERA: Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar),

=================================================

Hande Yener Bodrum'u salladı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Tarkan'ın yeni albüm çıkarmasıyla ilgili de "Benim Tarkan ile bir yarışım yok. Korkum da yok" dedi.

Gümbet Barlar Sokağı'ndaki Pasha Club'ta sahneye çıkan Hande Yener'i yaklaşık 750 kişi izledi. Sahneye 'Bakıcaz Artık' isimli parçası ile çıkan Yener, daha sonra da 'Vay' ve 'Benden Sonra' isimli şarkılarını seslendirdi. Yener'e başlarında siyah motor kaskı ile saheye çıkan 2 dansçı ile birlikte DJ kabinindeki oğlu Çağın Kulaçoğlu da eşlik etti. Sahneye mini, siyah dantel bir elbise ile çıkan sanatçı, zaman zaman hayranları ile sohbet etti. Hayranları cep telefonları ile Yener'in fotoğrafını ve görüntüsünü çekti. Yaptığı danslar ile de göz dolduran Hande Yener, kendisini izleyenlere iyi bayramlar diledi.

Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve yeni albümü hakkında konuşan Yener, "Yeni albüme tepkiler çok iyi. Zaten sosyal medya yankılandı ve hala da yankılanıyor. Listeleri alt üst ettik ve sıfır reklam bütçesi ile bunları yaptık. Bunun için de ayrıca çok mutluyum. Kraliçemiz Sezen Aksu da albüm ile ilgili tebrik etti" diye konuştu.

"BEN GAZMAN OLMADIĞIM İÇİN GAZA İHTİYACIM YOK"

Tarkan'ın yeni albüm çıkarması üzerine Demet Akalın'ın "Tarkan'ın albümü çıktı, bizim gazımız bitti" şekindeki açıklaması hatırlatılan Yener, "Ben gazman olmadığım için gaza ihtiyacım yok. Benim Tarkan ile bir yarışım yok. Korkum da yok. Korkusu olanlar açıklamalarını yapmışlar" dedi.

Bayramda bütün aile bir yerde olduklarını belirten Yener, "Çeşme'yi kalkındırdık şimdi buraya geldik. Beach club'larda eğlence anlayışını tekrar gündeme getirmek iyi oldu. 3 senedir beach club'larda hareketlilik var. Yarın da yine Bodrum'da bir beach club'tayım. Herkese iyi eğlenceler" dedi.

Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Yener, sevenlerine keyifli anlar yaşattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Hande Yener'in sahne performansından görüntü,

-İzleyenlerden görüntü.

Haber: Hülya ELTEŞ -Kamera: Nilüfer DEMİR / BODRUM Muğla,

=============================================

Hollandalı Türk kızı Bodrum'da caz ve rock müzik rüzgarı estirdi

TÜRK asıllı Hollanda vatandaşı Karsu Dönmez, bayram tatilinin son gününde Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alarak, seslendirdiği caz ve rock müzik parçaları ile tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.

Dünyanın en önemli sahnelerinden New York Carnegie Hall'da ve North SeaJazz Festivali'nde verdiği konserlerde ayakta alkışlanan Karsu Dönmez, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'ndeki konserinde kendi bestelerinin yanı sıra 'Divane Aşık Gibi', 'Gesi Bağları', 'Neredesin Sen' gibi türküleri de seslendirdi. Konserine Türkçe ve yabancı rock eserleri ile devam eden genç şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 1500 kişiyi coşturdu. Karsu Dönmez'e zaman zaman hayranları da bulunduğu yerden eşlik etti. Dönmez, konserinde piyano da çalıp, bu konudaki hünerini de gösterdi. 7 yaşından beri piyano çaldığını belirten Kansu, Hollanda'da doğup büyüdüğü için bozuk Türkçesi ile yaptığı esprilerle de hayranlarını kahkaya boğdu.

MÜLTECİ ÇOCUKLAR İÇİN DE BİR TÜRKÜ SESLENDİRDİ

Mülteci çocukların dramının kendisini çok etkilediğini belirten Dönmez, "Bu nedenle Amsterdam Tren İstasyonu'na sık sık giderek, onlara yardımcı oluyorum. Mülteci çocuklar için Yunanistan'da bir okul açtım. Onlara Türkiye'de de Avrupa'da yardımcı olmayı sürdüreceğim" dedi. Dönmez, ardından da mülteci çocuklar için Yemen Türküsü'nü söyledi. İki saat sahnede kalan Dönmez, konserin sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Konserden görüntü

-Karsu Dönmez'in sahne performansından görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Göksel Hande Yener Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title