Haberler

Boşanacakları Konuşulan Caner ve Berke Reyting İçin mi Evlendirildi

Güncelleme:

Esra Erol'un evlendirdiği damat adayı Caner Toygar ve Berke Kentli'nin boşanacakları haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Programın yaz tatiline girmesinin hemen akabinde patlak veren boşanma olayı "reyting için mi evlendirildiler?" dedikodularını ayyuka çıkardı.

CANER YATAKLARA DÜŞTÜ

Caner Toygar, 6 gün haber alamadığı karısı Berke kayıplara karışınca hastanelik oldu. Sinir krizleri ve öfke nöbetleri ile bilinen Caner, eşine şiddet uygulamakla suçlanıyor. Caner, daha önceki evlilik programlarında da bu yönü ile kamuoyu gündemine gelmişti. Başında bardak kırmasıyla hatırlanan Caner, öfke kontrolü sorunu olan biri olarak tanınıyor.

REYTİNG İÇİN Mİ EVLENDİLER

Esra Erol'un programında evlenen Caner ve Berke program biter bitmez yollarını ayırınca dedikodular da aldı başını yürüdü. İddiaya göre çift programın reytingi için evlendi. Program yaz tatiline girince de Caner ve Berke ayrıldı. Berke'nin suskun kalması ise reyting iddiasından çok 'şiddet' iddiasının gerçek olduğu izlenimini veriyor.

BERKE SUSKUN

Caner eşi Berke'ye instagram hesabından boşanma sinyali gönderse de Berke'den henüz bir yanıt gelmiş değil. Berke'nin nerede olduğu bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title