Haberler

Vali Çiçek'in Veda Ziyaretleri

Muğla Valisi Amir Çiçek, FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz'u, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o gün kentte bulunuyor olması nedeniyle hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, "Onlara o fırsatı verdirmedik.

Muğla Valisi Amir Çiçek, FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz'u, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o gün kentte bulunuyor olması nedeniyle hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, "Onlara o fırsatı verdirmedik. Şimdi adalette yargılansınlar, cezalarını alsınlar. Biz vicdanımızdan gelen ses, büyüklerimizin emriyle bize verdikleri görevi sonuna kadar en iyi şekilde yapmaya çalıştık." dedi.

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum ilçesinde veda ziyaretlerinde bulundu.

Çiçek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt'u ziyaret etti.

Vali Çiçek, Bodrum Kaymakamlığında yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 yıldır görev yaptığı Muğla'da, güzel hatıralarının olduğunu söyledi.

İnsanın sevdiği yerden ayrılmasının zor olduğunu ifade eden Çiçek, Muğla'daki kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Toplumun her kesimiyle birlikte çalışmaya gayret ettik bir süredir ve bu da bitti ama en güzel şey ayrılırken dostlukların güçlenerek ayrılması. Ben Muğla'nın her yerini ayrı sevdim. Hepimizin işimizi yaptık. Kırgınlıklar olmadı ama olduysa herkesten helallik istiyorum. Sevgi her şeyin ilacıdır. Sevgiyle saygıyı da yapmaya çalıştık. Hizmeti her yerde yaparız. Muğla nöbetimiz bitti artık Ankara'dayız. Bodrum, Türkiye'nin, dünyanın marka olan şehirlerinden. Burada çalışanlar da en iyi şekilde görevlerini sürdürüyorlar. Buranın yıldızı parlıyor, her zaman da parlamaya devam edecek."

"Vatan için ölmeye hazırız dedik"

Çiçek, geçen yıl 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine işaret ederek, şunları kaydetti:

"15 Temmuz gecesi bizzat Cumhurbaşkanımız ile birlikteydik. Allah hainlere fırsat verdirmedi. Her yerde bunu söyledim. Biz bu vatan, millet, devlet için gerekiyorsa ölmeye de hazırız dedik ve yerine de getirdik. 15 Temmuz'u Muğla Valisi olarak hiç unutamayacağım. Onlara o fırsatı verdirmedik. Şimdi adalette yargılansınlar, cezalarını alsınlar. Biz görevimizi yaptık. Biz vicdanımızdan gelen ses, büyüklerimizin emriyle bize verdikleri görevi sonuna kadar en iyi şekilde yapmaya çalıştık."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Amir Çiçek Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title