Haberler

Dışarısı 40, İçerisi Eksi 5 Derece

HAVA sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı Antalya'da sıcaktan bunalanlar deniz ve su parklarını doldurdu.

HAVA sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı Antalya'da sıcaktan bunalanlar deniz ve su parklarını doldurdu. Bazıları ise Antalya Akvaryum'da özel hazırlanan kar odasında eksi 5 derecede kartopu oynayıp, botla kayarak serinlemeye çalıştı.

Antalya'da hava sıcaklığı 40 dereceye ulaşırken, deniz suyu sıcaklığı 28 derece ölçüldü. Nem oranının yüzde 70'e ulaştığı turizm kentinde, sıcak hava hayatı olumsuz etkiliyor. Sıcaktan bunalan kent sakinleri ile tatilciler deniz ve su parkına akın etti. Yerli ve yabancı tatilciler, denizde ve su parkındaki havuzlarda yüzerek serinlemeye çalıştı. Sıcak hava nedeniyle caddelerdeki insan yoğunluğunun da azaldığı gözlendi. Bunaltan sıcaklarda farklı eğlence arayanlar, deniz ve su parklarını yeterli bulmayanlar, Antalya Akvaryum'da özel hazırlanan kar odasında serinlemeyi tercih etti. Eksi 5 derecede özel montlarla kar odasına girenler, botla kayıp, kartopu oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.

Kar odasını ziyaret edenlerden Gizem Çevik, "Dışarıda 40 derece sıcak var. Biz burada eksi 5 derecede montla, karda kaymanın keyfini çıkarıyoruz" dedi. Tatile geldikleri Antalya'da su parkında serinlemeye çalışan Tuğba ve Akın Çivi çifti ise çok sıcak havaya rağmen kenti gezmeye çalıştıklarını anlattı. Çivi çifti, sıcak havada su parkında hem serinlediklerini hem de eğlenceli vakit geçirdiklerini söyledi.

Ukrayna'da yaşayan Sibel Yıldırım ise Antalya'ya tatile gelince hayatında hiç karşılaşmadığı sıcak havaya rastladığını dile getirdi. Sibel Yıldırım, sıcak havada vakit geçirebilmek için su parkına geldiğini anlattı.

'BÖYLE SICAK GÖRMEDİM'

İzmir'den Antalya'ya tatile gelen Çiçek Güzel de sıcak hava nedeniyle dışarı çıkmakta zorlandığını belirtti. Oğlunun otomobille kendisini gezdirdiğini dile getiren Güzel, sıcak havadan etkilenmemek için açık renkli elbiseler giymeyi tercih ettiğini, bol bol soğuk meşrubat tükettiğini, güneş gözlüğü taktığını söyledi. Güzel, "Ben böyle sıcak görmedim. Bunaltıcı sıcak var" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title