Haberler

CHP'nin Berberoğlu'nun Tutuklanmasına Tepki Yürüyüşü

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP'nin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünün 13. gününde Düzce'deki konaklama alanına gübre dökülmesini kınadı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP'nin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünün 13. gününde Düzce'deki konaklama alanına gübre dökülmesini kınadı.

Partinin İl Başkanlığında basın açıklaması yapan Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde devam eden yürüyüşün 13. gecesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan kamp alanı önüne gübre dökülmesini tasvip etmediklerini ve bunun doğru olmadığını söyledi.

Ülkenin ve bölgenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini anımsatan Keskin, şöyle konuştu:

"Bu yürüyüşün doğru olmadığını ve adaletin sokakta aranmayacağı konusunda açıklamalar yapılmıştır. Parti politikalarımızca elimizden geleni yaptık. Bizim örfümüzde misafirimize gerekli ilgiyi göstermek vardır. Misafirimiz Düzce'den çıkıncaya kadar bütün teşkilat mensuplarımızı uyardık ve uyarmaya devam ediyoruz. Emniyet güçlerimiz olayı gerçekleştiren şahısları yakalayıp gereken cezayı verdi.

Genel başkan ve yöneticilere seslenmek istiyorum. Bu yürüyüşün yapılmaması yönündeki açıklamalara rağmen devam etmemeleri gerektiğini söylüyoruz. Buna rağmen siyasi sorumluluk içerisinde halkı tahrik edecek halkı başka yere taşıyacak eylemlerden kaçınmalarını söylüyoruz."

Son olarak Düzceli siyasilerle aralarında güzel bir sinerji yakalandıklarını da kaydeden Keskin, "Bu ülkenin ciddi kazanım ve deneyimleri var. Bizim daha dikkatli olmamız gerekiyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Enis Berberoğlu Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title