Haberler

Kayınbirader Eniştesine Baskına Gitti: 3 Yaralı

Haber-Kamera: Murat DELİKLİTAŞ - Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA - Bahçelievler'de, ailevi bir mesele nedeniyle eniştesiyle telefonda tartışan bir kişi arkadaşlarını da yanına alarak baskına gitti.

Haber-Kamera: Murat DELİKLİTAŞ - Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA - Bahçelievler'de, ailevi bir mesele nedeniyle eniştesiyle telefonda tartışan bir kişi arkadaşlarını da yanına alarak baskına gitti. Baskına gelen grup ile enişte ve kardeşinin sokakta karşılaşması üzerine silahlar patladı. Olayda 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında, Yenibosna Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Uludağ Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, birkaç gün önce Fırat Corli'nin eşi yaşadıkları bir tartışmanın ardından evi terk ederek ailesinin yanına döndü. Bu olayın ardından, eşinin erkek kardeşi Corli'ye sık sık telefon açarak taciz etmeye başladı. Bu akşam da gerçekleşen telefon konuşması sırasında Fırat Corli ile kayınbiraderi arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından arkadaşlarını toplayan kayınbirader, Corli'nin kardeşiyle yaşadığı mahalleye geldi. Fırat ve kardeşi Suat Corli, grupla sokak üzerinde karşılaştı. Telefonda başlayan tartışma burada da devam ederken, iki grup üyeleri bellerindeki tabancaları çıkararak havaya ateş açtı. Bu sırada cadde üzerinden geçen bir polis ekibi olayı görerek müdahale etmek istedi, ancak iki grup karşılıklı olarak birbirlerine ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu kayınbirader ile iki arkadaşı yaralandı. Olay yerine gelen takviye polis ekipleri, kavgaya müdahale ederek ortamı sakinleştirdi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Fırat Corli ile kardeşi Suat Corli ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, sırasında dükkanda olduğunu belirten Serhat Kaya, "Biz de arkadaşlarla içerde oturuyorduk. Bir anda silah seslerini duyduk. Dışarıya çıktık. İki, üç kişi birbirine silah çekiyorlar. Birbirine saldırdılar. Bir şeyler oldu. Polisler geldi. Olay bu şekilde devam etti. Biz de anlamadık. Olan malımıza oldu, arabamıza mermi geldi. Şimdi ne yapacağız, biz de bilmiyoruz" dedi.

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş ise, "Olay anında biz aşağıdan yukarıya doğru geliyorduk. Yanımda çocuklar da vardı. Polis ekip arabası aşağıya doğru gidiyordu. Ben 'olay var' diye buraya yönlendirdim. Polis ekip arabası buraya geldiğinde silahlar daha patlamamıştı. Ondan sonra polisi görünce bunlar polise de 'bin arabaya git' dediler. Ondan sonra birbirine sıktılar. Bayağı yirmi veya yirmi beşe yakın silah sıktılar. Vurulan yere düştü, vurulan yere düştü" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Yenibosna Uludağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title