Haberler

Veganlar Bu Yazı Dondurmasız Geçirmeyecek

Güncelleme:

Keyfi en çok yazın çıkarılan dondurma, sütlü tatlılar denince akla ilk gelen lezzetlerden bir tanesi. İçerdiği yüksek besin değerleri sayesinde doğal ve sağlıklı bir tatlı olan bu lezzeti, taze mevsim meyveleriyle harmanlayarak birbirinden enfes sorbe dondurmalar haline getiren İstanbul'un meşhur dondurmacısı Yaşar Usta, bu kez çikolatayı sorbe ile buluşturuyor. Yarım asırdır dondurmacılık yapan ve menüsünde 30'dan fazla farklı dondurma çeşidi bulunduran Yaşar Usta'nın bu sezon menüye yeni eklediği Çikolatalı Sorbe Dondurma, farklı bir lezzet arayanların sıcak yaz günlerini serinletecek.

VEGANLAR VE SÜT ALERJİSİ OLANLAR DA TERCİH EDEBİLİR

Daha çok meyveli olarak hazırlanan sorbe dondurmalar, Yaşar Usta'nın yeni menüsünde bu kez çikolata ile birleşiyor ve süt kullanılmıyor. Bu özelliği ile Çikolatalı Sorbe Dondurma'nın süte alerjisi olanlar ve süt ve yumurta gibi hayvansal gıdaları tüketmeyen veganlar tarafından da tercih edilebileceğini belirten Yaşar Usta, "Klasik dondurmaya göre daha hafif olan yeni sorbe dondurmamızın içinde sadece çikolata parçacıkları, kakao ve doğal salep gibi malzemeler bulunuyor. Çocukların ve yetişkinlerin severek tüketeceğini düşündüğümüz sezonun en yeni ürünü olan Çikolatalı Sorbe Dondurma ile hem formuna dikkat edenler hem süte alerjisi olanlar hem de vegan beslenenler yazın keyifle dondurmalarını yiyebilecek." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title