Haberler

    Trabzonspor, Jose Sosa Transferini Bitirmek Üzere

    Güncelleme:

    Trabzonspor, eski Beşiktaşlı Jose Sosa'nın transferi için Milan'la anlaşmak üzere. İki kulüp arasında ufak pürüzler kaldı.

    Arada ufak pürüzlerin kaldığı ve Sosa'nın Trabzon'a transferinin bitmek üzere olduğu belirtildi.

    Transfer dönemine hızlı başlayan ve Bongonda ile Kamil Ahmet'e imza attıran Trabzon, Juraj Kucka'nın ardından adeta sessizliğe gömülmüştü. Bu durum taraftarın tepkisine neden olurken, başkan Muharrem Usta ise eleştirilere karşılık "Biraz sabır" ifadesini kullanmıştı.

    MUTLU SON ÇOK YAKIN

    Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre; Karadeniz fırtınası, sessizliği flaş bir isimle bozmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Jose Sosa transferinde mutlu sona çok yaklaşıldı.

    İtalyan devi Milan ile anlaşan Bordo-Mavililer, 32 yaşındaki tecrübeli 'maestro'yu da ikna etmek üzere.

    BAŞKAN İTALYA'YA GİDİYOR

    Trabzon'dan yıllık 3 milyon Euro isteyen Sosa için, Fırtına'nın 2 milyon 250 bin Euro'luk teklifini 2.5 milyon Euro'ya kadar çıkardığı öğrenildi. Pazarlıkların sürdüğü, arada ufak pürüzlerin kaldığı ve Bordo-Mavili yetkililerin transferin olumlu sonuçlanacağına inandığı kaydedildi. Başkan Muharrem Usta'nın da, 1-2 gün içerisinde İtalya'ya giderek Sosa konusuna son noktayı koyacağı ifade edildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Muharrem Usta Yusuf Erdoğan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title