Haberler

Bozcaada'da 'Caz'lı Günler Başlıyor!

Güncelleme:

Bozcaada Caz Festivali, 28-30 Temmuz tarihleri arasında ilk kez müzikseverlerle buluşuyor.

Tarihi Ayazma Manastırı'nın ev sahipliği yapacağı festival, Caz'ın yanı sıra funk, pop, etnik, balkan, fusion gibi farklı türleri de bir araya getirecek.

Audi, sanatın çeşitli dallarına destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Audi, Doğuş Otomotiv- Audi Çanakkale Yetkili Satıcısı Avek Otomotiv ile birlikte, 28-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bozcaada Caz Festivali'nin ana sponsoru oldu.

İlk kez müzik severlerle buluşacak festival, diğer festivallerden farklı olarak açık hava tipi müzik festivali konseptini caz müziği ile bir araya getirecek. Ayazma Manastırı'nın ev sahipliğinde Bozcaada'nın eşsiz doğasını müzikle buluşturacak olan festival, funk, pop, etnik, balkan, fusion ve özgür caz gibi türleri içeren geniş bir programa sahip.

Festivalde sahne alacak isimler arasında, Önder Focan & Şallıel Bros. 'Funkbook', Jülide Özçelik, Çağrı Sertel, Elif Çağlar 4tet, Ediz Hafızoğlu "Nazdrave" feat.Ülkü Aybala Sunat , MadenÖktemErsönmez, Lara Di Lara, Selen Gülün Trio, Nilüfer Verdi' Latin Brazil Ensemble', Şenova Ülker Quartet feat. Meltem Ege, Suzin Akalan, Lycian Herbs feat. Korhan Futacı, Ediz Hafızoğlu, Çağlayan Yıldız, Cenk Erdoğan, Holler my Dear, Songs From a Breeze ve Sebastian Studnitzky gibi yerli ve yabancı birçok ünlü müzisyen bulunuyor.

Çanakkale Bölgesi'nde faaliyet gösteren Doğuş Otomotiv- Audi Yetkili Satıcısı Avek Otomotiv, bölgede pek çok etkinliğin ana sponsoru konumunda. Avek en son geçtiğimiz sene Gelibolu Maratonu'na da destek olmuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğuş Otomotiv Çanakkale Bozcaada Audi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title