Haberler

Büyükşehir Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı içinde üretip yollara serdiği asfalt miktarının 110 bin tonu bulduğu bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı içinde üretip yollara serdiği asfalt miktarının 110 bin tonu bulduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yazılı açıklamasında, Trabzon'un ihtiyaçları çerçevesinde çalışma yürüttüklerini belirtti.

Trabzon'un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla il genelinde belli bir plan ve program dahilinde, hatırı sayılır bir bütçeyle yol çalışması gerçekleştirme şansını elde ettiklerini aktaran Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimin özellikle bilmelerini istiyorum ki çalışmalarımızda herkes tarafından ağırlıklı olarak kullanılan arterlere öncelik veriyoruz. Yine hemşehrilerimin özellikle bilmelerini istediğimiz bir başka husussa Trabzonumuzdaki tüm yollardan, hangi yolun neresinde, ne sorun varsa hepsinden haberdarız. Program dahilinde sırayla bu sorunları ortadan kaldırmak çabasındayız. Büyükşehir Belediyesi olarak yollarımızda rutin çalışmalar yapmıyoruz. Çünkü rutin çalışmalarla bu sorunlar ortadan kaldırılamadığı gibi israfla karşı karşıya kalınmış olunuyor. Yollarımızda kalıcı, uzun yıllar hizmet edecek, birkaç yıl sonra tekrardan çalışma yapılmasına gerek duyulmayacak, altyapısı sağlam çalışmalar gerçekleştirmekteyiz."

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmaları başta olmak üzere yol bakım-onarım, istinat duvarı, menfez ve kanal gibi sanat yapısı inşaatlarını aralıksız sürdürdüğü, 2017 yılında 25 Temmuz itibariyle kendi tesislerinde 110 bin ton asfalt üreterek yollara serdiği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title