Haberler

Faciaya Kıl Payı

BİNGÖL'de aynı yönde giden tüp yüklü bir kamyonet ile özel bir otomobilin çarpışma sırasında kaldırımda yürüyen 1'i  çocuk 2 kişi, üzerlerine gelen araçlardan kıl payı kurtuldu. 2 kişinin ölümden kurtulduğu anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, Bingöl merkez Bayındır Caddesi üzerinde tüp yüklü bir kamyonet ile özel bir otomobilin çarpması sonucu meydana geldi. Tüp yüklü kamyonetin cadde üzerinde sağ şeride geçeceği sırada arkadan gelen özel otomobil, kamyonete çarpmamak için kaldırıma doğru yöneldi. Kazaya karışan otomobil, kaldırımdan geçen 1'i çocuk 2 kişinin üzerine doğru gitti. 2 kişi son anda çekilerek, faciadan kıl payı kurtuldu.

Kazı anı cadde üzerinde bulunan bir güvenlik kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde üzerlerine aracın geldiğini gören kişi, yanındaki çocuğu elinden tutup kaçtığı görülüyor. Görüntülerde kaza ardından araç sürücüleri birbirlerine tepki gösteriyor. Can kaybı ve yaralamanın yaşanmadığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Bingöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title