Haberler

Akraba Desteği Ecrin'i Coşturdu

İŞİTME Engelliler Kadın Basketbol Takımı'nın en önemli yıldızlarından Ecrin Köse, birçok akrabasının kendisine tribünlerden destek verdiği Türkiye-Kenya maçına 38 sayıyla damga vurdu.

İŞİTME Engelliler Kadın Basketbol Takımı'nın en önemli yıldızlarından Ecrin Köse, birçok akrabasının kendisine tribünlerden destek verdiği Türkiye- Kenya maçına 38 sayıyla damga vurdu.

İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı'nın yıldız isimlerinden Ecrin Köse, hem yeteneklerinin hem de Samsun'da yaşamasının etkisiyle, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda en fazla seyirci desteği bulan sporculardan biri.

Türkiye'nin Yaşar Doğu Spor Salonu'nda Kenya'yı farklı yendiği maçı tribünlerden izleyen Ecrin'in ailesi ve birçok akrabası,heyecanlı dakikalar yaşadı. Ecrin de ailesinin desteğiyle, Türkiye'nin 88-24 kazandığı maça 38 sayıyla damga vurdu.

"ANNE BABA OLARAK KIZIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Ecrin'in babası Nihat Köse, kızlarıyla gurur duyduklarını belirterek, "Gerçekten müthiş bir duygu. Anne baba olarak kızımızın her zaman yanındayız" dedi. Anne Nermin Köse ise heyecanlı olduklarını ifade ederek, "Buraya tüm aile olarak geldik; babaanne, teyze, amca bütün aile burada Ecrin'i destekliyoruz. Kızımızı orada görmek tarif edilemez bir duygu" diye konuştu.

Ailesinden gördüğü desteğin ona gurur verdiğini söyleyen Ecrin ise, "Ailemin burada olması ve bana destek vermesi beni çok mutlu ediyor. Yanımda oldukları için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Doğu Türkiye Samsun Kenya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title