Haberler

Ahmet Çakar'dan Bomba Etkisi Yaratacak Yorumlar

Ahmet Çakar'dan bomba etkisi yaratacak yorumlar

Ya o kelebeki Pepe'ye sokup çıkartsalardı, pirincin taşını nasıl ayıklayacaktın

Süper Kupa'da yaşananlar baştan aşağı yanlış. Bu olaylar .aşımızda bir federasyon olmadığını ortaya koydu

Terim'in gidişi 'Domino' etkisi yaratır

Yeni başlayacak sezonun adı 'Kebapçı Selahattin Aydoğdu Sezonu'dur!..

İstanbul (DHA) - FIFA kokartlı eski hakem olan ve spor yazarlığının yanı sıra TV'de spor yorumculuğu yapan Ahmet Çakar sporun sıcak gündemine farklı bir dille yaklaşımlarını sürdürüyor.

Çakar, bip uygulamasındaki 10 numara muhabbet kanalına yaptığı açıklamalarda Süper Kupa finalinde yaşananların baştan sona yanlış olduğunu söyleyip eleştirilerde bulundu. Terim'in görevden alınmasının domino etkisi ile bir çok ismi yerinden düşüreceğini ve Tudor'un koltuğunun sallantıda olduğunu söyleyen Ahmet Çakar'ın sözleri şöyle oldu

FEDERASYON FEDERASYON DEĞİL Kİ

Süper kupada yaşananlar Federasyonu'nun federasyon olmadığını ortaya koydu. Samsun'da maç oynatılır mı Zemin zemin değil. Kar kış yok ama ayağı sokuyorsun çimler kalkıyor. Madem olimpiyat yapılacak, günlerce süren bir organizasyon var oraya futbol finali vermeyeceksin o zaman.

Ayrıca nasıl bir güvenlik zafiyeti. Samsun polisi, Samsun emniyeti, Samsun özel güvenliği. Yani Samsun Stadı'nı kontrol altına alamamışlar. İçeri kelebek attılar!..

Gol atılıyor, birden içeriye adam atlıyor. Meşaleler stadı yakacak neredeyse. Seyirci gidiyor özel güvenliği dövüyor. Böyle bir rezillik olur mu Böyle bir şey olur mu daha beteri olabilirdi. Faciadan dönüldü. 10 Bin kişiden 5 tanesi gidip Pepe'ye dalsalar ne olurdu Allah korusun, adam Pepe'ye soktu çıkarttı bıçağı, hadi ayıkla pirincin taşını. Tüm dünyaya rezil olurduk...

KARTON İMPARATOR !..

Fatih Terim için 'karton imparator' deyimi kullanan Ahmet Çakar, Terim ve ailesinin Selahattin Aydoğdu ve yakınları ile yaşadığı olayı hatırlatarak şu ifadeleri kullandı Türkiye Futbol Direktörü veya bana göre Karton İmparator ve avanesi mekan basmış karakolluk olmuştur. Türlü rezillikler yaşanmış, edepsizlikler yaşanmış. Bu ifade bana ait değil, edepsizlik ifadesi Fatih Terim'e bir ifadedir. Arkasından Fatih Terim TFF'den kovulmuştur. Dolayısıyla 2017-2018 önümüzdeki hafta başlayacak sezonun adı net bir şekilde Kebapçı Selahattin Aydoğdu Sezonu'dur!..

DOMİNO ETKİSİ YARATIR

Fatih Terim'in ayrılığı şimdi domino etkisi yaratır. Birinci domino taşı düşer, o taş öteki taşı düşürür. Şimdi Terim kovuldu. Lucescu geldi. Belki daha iyi olacak milli takım için belki daha kötü olacak, göreceğiz. Galatasaray'ın başındaki Tudor ilk yan bastığında Tudor'u tekme tokat kovacaklar. Galatasaray'dan yürü diyecekler. İk uçak ile gönderecekler. İstanbul-Zagreb TK 327!... bileti hazır.

Terim'in şimdi bir atımlık kredisi kaldı. Galatasaray 2-3 maç biraz kötü gitsin, Tudor'un zaten kaynamış suyu. Artık patlamak üzere. Çünkü Fatih Terim aportta bekliyor. Galatasaray yöneticileri de aportta bekliyor. Aslında 20 milyon Galatasaray taraftarı da aportta bekliyor. Bak hiçbir dönemde hiçbir antrenör için bir kulüp, bir kulüp için bir antrenör ve taraftar için bir antrenör bu kadar elzem olmamıştır.

Ahmet Çakar; Aziz Yıldırım'dan, Dick Advocaat'a, Volkan Demirel'den bir çok önemli futbol adamına yönelik yorumlarda da bulundu. Çakar'ın açıklamalarına bip uygulamasındaki 10 numara muhabbet kanalından ulaşılabiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Terim Ahmet Çakar Galatasaray Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title