Haberler

Dha Yurt Bülteni-14

KAYMAKAMA SUİKAST GİRİŞİMİNDE BULUNUP, ASTSUBAYI ŞEHİT EDEN 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ (2)1)VALİ ATİK: BİRİ BELEDİYEDE ÇALIŞIYORDUBaykan İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyonla ilgili basın toplantısı düzenleyen Vali Ali Fuat Atik, hava saldırısında etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin...

KAYMAKAMA SUİKAST GİRİŞİMİNDE BULUNUP, ASTSUBAYI ŞEHİT EDEN 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ (2)

1)VALİ ATİK: BİRİ BELEDİYEDE ÇALIŞIYORDU

Baykan İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyonla ilgili basın toplantısı düzenleyen Vali Ali Fuat Atik, hava saldırısında etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin DBP'nin yönettiği Siirt Belediyesi'nde çalıştığını, belediyeye kayyum atanmasıyla işine son verildiğini söyledi.Bu teröristin bir kardeşinin hala dağda olduğu bilgisini veren Vali Atik, "Baykan İlçesi Kaymakamı Mehmet Kocabey'e yapılan suikast girişiminde bulunan 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilmiştir. Güvenlik güçlerimizi ve Özel Harekat polislerimizin ortaklaşa yürüttüğü operasyon 3 PKK'lı teröristten birinin, daha önce Siirt Belediyesi'nde taşeron işçi olarak çalıştığı ortaya çıkmıştır. Etkisiz hale getirilen bu teröristtin kardeşinin de halen dağda olduğunu öğrenilmiştir" dedi.

========================================================

HAKKARİ'DE 3 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ (ek)

2 MAĞARADA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

2)MAĞARA ÜZERİNE SABİTLENMİŞ BİR PARATONER  BULUNDU

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde öldürülen 3 PKK'lı ile ilgili Türk silahlı SK'da bilgilendirmede bulundu. Açıklamada, 30 metre uzunluğunda dört odalı ve 5 metre uzunluğunda tek odalı suni olarak yapılmış iki mağara bulunduğu, bu mağaralarda silahlar ve mühimmat ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi:  "Şemdinli/Karadağ Bölgesinde 40 santigrat derece hava sıcaklığı ve 3300 metre rakım ve güç arazi koşullarında icra edildigi operasyonda, 11 Ağustos 2017 sabahı Karadağ/Latedem Tepe bölgesinde tespit edilen 3 terörist ve bir Doçka silahı icra edilen hava harekatı ile etkisiz hale getirilmiştir. Aynı operasyon kapsamında, Ziyaret ve Cami Tepe bölgelerinde yapılan arama-tarama faaliyetinde 30 metre uzunluğunda 4 odalı ve 5 metre uzunluğunda tek odalı suni olarak yapılmış 2 mağara bulunmuştur. Mağaralarda; bir adet doçka namlusu, bir Biksi namlusu, 5 kutusu açılmamış olmak üzere 1800 adet doçka mühimmatı, 1 adet roketatar mühimmatı, bir adet jeneratör, iki adet akü, 8 adet büyük tüp, 7 celikan mazot, mağara üzerine sabitlenmiş bir paratoner, muhtelif örgütsel döküman, bir miktar yaşam malzemesi bulunarak imha edilmiştir."

LAR

HAKKARİ/DHA

===================================================

3)MALATYA'DA FABRİKALAR CAYIR CAYIR YANDI

MALATYA'da yan yana bulunan 2 ayrı kutu üretim fabrikaları nedeni belli olmayan sebepten dolayı yandı.Olay, saat 12.30 civarında Yeşilyurt İlçesi 1'inci organize sanayi bölgesi 6'ncı Cadde'de meydana geldi. Yangında yan yana bulunan kutu fabrikaları, kısa süre içerisinde tüm binaya yayılırken, itfaiye ekipleri tarafından söndürme ve soğutma çalışmaları yapıldı.

Yaklaşık 2 saat süren ve hala yanmaya devam eden fabrika yangınında, ölen veya yaralanan olmadığı öğrenildi. Alev alev yanan fabrika içerisinde, gaz sıkışmasından dolayı zaman zaman patlamalar meydana gelirken, fabrika yanında ve içerisinde bulunan araçlarda yandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye daire başkanlığına bağlı İtfaiye ekipleri tarafından, söndürme çalışmaları devam ederken, çevrede herhangi bir duruma karşı 112 sağlık ve jandarma ekipleri bulundu.

Yoğun dumandan etkilenen itfaiye ekiplerine, zehirlenmemeleri için çevredeki vatandaşlar tarafından, yoğurt ve ayran verildi.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürme ve soğutma çalışmaları ile devam ediyor.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Mikail PELİT - Taha AYHAN / MALATYA, -

=================================================

4)BAYDEMİR: VİCDAN VE ADALET ÇABAMIZ DEVAM EDECEK

HDP tarafından başlatılan 'Vicdan ve Adalet Nöbeti' Musa Anter Parkı'nda 4'üncü gününde devam etti. Türkiye'deki yargı sistemini eleştiren HDP Sözcüsü Osman Baydemir, "Şimdi de tek tip bir yargı inşa etme çabası içindeler. ve yargıyı muhalefeti susturmanın bir sopası, bir silahı haline dönüştürmek istiyorlar" dedi.Van'daki Vicdan ve Adalet Nöbeti'ne, HDP Sözcüsü ve Şanlıurfa milletvekili Osman Baydemir, HDP Van milletvekilleri Lezgin Botan, Bedia Özgökçe Ertan, Adem Geveri, İstanbul Milletvekili Garo Paylan, Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman ile Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan, HDP, DBP Van il ve ilçe örgütleri katıldı.

"YARGIYI, SOPA OLARAK KULLANIYORSUN"

HDP Sözcüsü Osman Baydemir, Vicdan ve Adalet Nöbetinin dördüncü gününde siyasi tutuklular ve ihraç edilen akademisyenler üzerinden Türkiye'deki yargı sistemini eleştirdi. Baydemir şöyle dedi: "Belediye başkanlarımıza, siyasi tutuklulara, sadece kaleminden dolayı tutuklananlara, cezaevinde bulunan Semih ve Nuriye'lere adalet ve vicdan borcumuz var. Vicdan tecelli edinceye kadar bu hareketimiz ve çabamız devam edecek. Bir kez daha ifade etmek gerekir ki adeta bütün insani değerler son iki yıldır ağır saldırı altında. Neredeyse 5 bini aşkın hakim ve savcı önce görevden el çektirildi, açığa alındı, tutuklandı. Şimdi de tek tip bir yargı inşa etme çabası içindeler. ve yargıyı muhalefeti susturmanın bir sopası, bir silahı haline dönüştürmek istiyorlar. Bununla da yetinmiyorlar en son Adalet Bakanlığı bir avukatlık talimnamesi yayınladı. Bir kere bağımsız bir adaletten söz edebilmemiz için savunma hakkının kutsallığından söz edilmesi gerekiyor. Tıpkı iddia makamı savunma özgür değilse yargının bağımsızlığından söz etmek mümkün değildir. Şimdi bu genelgede hakkında herhangi bir siyasi istinat bulunan avukatlar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın keyfiyetiyle ilgili davalardan el çektirilebiliyor. Yani savunma makamının kendisi bir tehdit ile karşı karşıya. Bunun anlamı çok açık ve nettir. Nasıl ki Guantanamodan ilham alanlar cezaevlerinde tek tip elbise dayatıyorlar, şimdi de yargı makamının kendisine tek tip bir savcı, tek tip bir hakim, tek tip bir avukat oluşturmaya çalışıyorlar. İnsan hakları savunucusu avukatların mesleklerinin ellerinden alınmasıyla karşı karşıyalar."HDP Grup Sözcüsü Baydemir, toplumun siyasi tercihlerine her zaman saygı duyduklarını ve duyacaklarını belirterek "Sen yüzde 50'nin temsilcisi ve iradesi olduğunu söylüyorsun, bu toplumda en az yüzde 50 beni destekliyor diyorsun. Toplum kimi destekliyorsa toplumun iradesi başımız gözümüz üstüne kabulümüzdür. Peki, nasıl olurda toplumun yüzde 50'sinin iradesini teveccühünü kazanan bir lider, toplumun yüzde 13'ünün teveccühünü kazanan bir liderden korkar. Siz tarihe muhalefetinden, demokrasiden korkan genel başkan olarak geçeceksiniz" dedi.

Temel çıkış noktasının ülkeyi faşizmden kurtarmak olduğunu belirten Baydemir, "Bugün  Türkiye'de bir zafiyet varsa AKP- MHP şer koalisyonu ile bu ülkenin yönetilmiş olmasıdır. Hiç şüpheniz olmasın ülke bu şer cephesinden kurtarılacaktır. Bu da onurlu bir barış mücadelesiyle gerçekleşecektir" diye konuştu.

25 GÜNDÜR MECLİS BAŞKANI CEVAP VERMİYOR

Baydemir, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın vekillere sahip çıkmadığını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eş Genel Başkanımız Demirtaş, 25 gündür Meclis başkanından yanıt bekliyor. Anayasa Mahkemesi'ne milletvekillerinin tutuklanmasının anayasaya açık ihlal olduğu gerekçesiyle dava açtık. ve Anayasa Mahkemesi'nin bu konuyla ilgili içtihat kararı var. Adalet Bakanı Anayasa Mahkemesi'ne 3 ay önce bir dilekçe gönderdi. ve dedi ki Selahattin Demirtaş'ın tutuklu olması meclis faaliyetlerini ifa etmesi önünde bir engel değildir. Eş Genel Başkanımız hodri meydan dedi. Mademki tutukluluk halim meclis faaliyetlerimin önünde bir engel değilse o halde kurun SEGBİS'i parlamentoda grup toplantılarımı kendim yapmak istiyorum. 25 gündür meclis başkanı yanıt vermiyor."

Açıklamanın ardından HDP, DBP Hakkari il, ilçe teşkilatları milletvekillerini ziyaret etti. Ziyaretin ardından HDP'li bazı milletvekilleriyle, destek için gelenler Musa Anter Barış Parkı'nda cuma namazı kıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Vicdan ve Adalet Nöbeti'nden detaylar

-HDP Sözcüsü Osman Baydemir'in açıklaması

-Detaylar

-Cuma Namazının kılınması

-Detaylar

=========================================================

5)SAROS KÖRFEZİ'NE AÇILACAK KALKER OCAKLARINA BAKANLIK 'DUR' DEDİ

EDİRNE'nin Keşan İlçesi Saros Körfezi kıyısındaki, 'Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi ile Özel Koruma Bölgesi' ilan edilen ormanlık alanlar, açılan kalker ve taş ocakları nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasının ardından Orman ve su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bölgeye yeni ocakların açılmayacağını ve yeni ruhsat verilmeyeceğini bildirdi. CHP Edirne Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Erdin Bircan, Bakan Eroğlu'nun bu konuda talimat verdiğini belirterek,"Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez'den bakanla görüşmesinden hemen sonra ' Mecidiye Köyü, Saros Körfezi'nde Bakanlığımızca yeni izin verilmemektedir' açıklaması tarafıma e-posta yolu ile iletildi" dedi.

Keşan İlçesi'nin Mecidiye Köyü'nün Saros Körfezi kıyısındaki ormanlık alan 2006 yılında Kütür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi', 2010 yılında ise 'Saros Körfezi Özel Koruma Bölgesi' olarak ilan edildi. Buna rağmen Türkiye ve dünyadan dalış yapmak için grupların akın ettiği Saros Körfezi'nde denize yaklaşık 500 metre mesafede bulunan ormanlık alanlarda taş ve kalker ocakları art arda açılmaya başlandı. Saros'un yeşil kıyıları, ormanlık alanları tahrip edilirken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mart ayı başında bölgedeki kalker ocakları için, 'ÇED raporu gerekli değildir" kararı verdi. Karar üzerine Saros Körfezi Mecidiye Turizm ve Çevre Kültür Varlıklarını Koruma Derneği, avukat Bülent Kaçar aracılığıyla Edirne İdare Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma talebiyle başvurdu. Mahkeme, verdiği ara kararda 'ÇED raporu gerektiği' yönünde ara karar verdi. Dava devam ederken, bazı firmalar aynı bölge deniz kıyısında ormanlık alanda iki yeni kalker ocağı açmak için bakanlığa başvurdu.

SAROS KURTULUYOR

CHP Edirne Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Erdin Bircan, konuyu gündeme getirip, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na itirazda bulunmuştu. Edirne'nin Keşan İlçesi'nde parti teşkilatında basın toplantısı düzenleyen Bircan, bakanlığın Saros Körfezi'ndeki kalker ocaklarına 'dur' dediğini ve yeni başvuruları da izin vermeyeceği kararı aldığını açıkladı. Uzun yıllar Mecidiye'de açılan taş ocaklarının kangren haline geldiğini belirten Bircan, "Mecidiyemizin harika doğası yok olmaktadır. Mecidiye'de insanların sağlığı, canları tehlikeye düşmüştür. Yüzlerce kamyon, patlamalar doğa harikası bir yerleşim yerimizi yaşanamaz hale getirmiştir. Dün Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre Komisyonu Başkanı, Çevre Komisyonu Üyeleri, Bakanlığın ilgili bürokratları ile Tekirdağ'da bir araya gelerek yine Mecidiye taş ocakları konusunda bu katliam için bakanlığın ve bağlı birimlerin izin vermemesi gerektiğini anlattım. Sayın bakan, sayın valimizde oradaydılar, Orman ve Su İşleri İl Müdürü'ne ve ilgili bürokratlara bundan sonra Mecidiye'de hiçbir taş ve kalker ocağına izin verilmeyeceğinin talimatını verdi. Orman Genel Müdürünü de arayan Bakan Veysel Eroğlu talimatını yineledi. Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez'den bakanla görüşmesinden hemen sonra 'Mecidiye Köyü, Saros Körfezi'nde Bakanlığımızca yeni izin verilmemektedir' açıklaması tarafıma e-posta yolu ile iletildi" dedi.

REHABİLİTE EDİLMESİ İÇİN MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK"

Milletvekili Erdin Bircan, mevcut taş ocaklarının ruhsatlarının yenilenmemesi ve oluşan tahribatın rehabilite edilmesi içinde mücadele vereceklerini ifade ederek, "Son iki yıldır yapmış olduğum bütçe konuşmalarında Mecidiye'ye sürekli vurgu yaptım. Ben, TBMM kürsüsünden Sayın Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na 'gidin bakın ve burada taş ocağı olur diyebiliyorsanız hiçbir şey demeyeceğim. Dünyada nereye taş ocağı açılmaz deseler Mecidiye'yi gösterirler' demiştim. Eylemler yaparak, soru önergeleri vererek, basın açıklamaları yaparak konuyu sürekli gündemde tuttuk. Bunu tek başımıza yapmadık, birlikte başardık. En son Mayıs ayında Mecidiye'de halkımızla birlikte basın açıklaması yapmış konuyu ulusal ve uluslararası basının gündemine taşımıştık. Bakanla, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve üyeleri le sürekli bu katliamın engellenmesi için defalarca görüştüm, anlattım. Eğer haklı bir çabanız varsa ve siz bu çabadan vazgeçmezseniz sonucunu mutlaka alırsınız. Yıllardır mücadelemizin tek amacı vardı, doğa harikası Mecidiyemizin katledilmesine engel olmak. Çabalarımız sonuç verdi. Bu güne kadar verilen izinler yüzünden doğası yeterince tahrip olan Mecidiyemizde bundan sonra taş ve kalker ocağı izni verilmeyecek. Ancak işimiz bitmedi. Şimdi açık olan taş ocaklarının kapatması ve rehabilite edilmesi için mücadelemiz kararlılıkla sürecek" diye konuştu.

TAHRİBAT BÜYÜK

Keşan İlçesi'nin Mecidiye Köyü'nün Saros Körfezi kıyısındaki ormanlık alan 2006 yılında Kütür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi', 2010 yılında ise 'Saros Körfezi Özel Koruma Bölgesi' olarak ilan edildi. Buna rağmen Türkiye ve dünyadan dalış yapmak için grupların akın ettiği Saros Körfezi'nde denize yaklaşık 500 metre mesafede bulunan ormanlık alanlarda taş ve kalker ocakları art arda açılmaya başlandı. Saros'un yeşil kıyıları ve ormanlık alanları tahrip edilirken, bölge gri bir görüntüye büründü.

Görüntü Dökümü

----------------------

-CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan açıklaması

-Basın toplantısı genel gör.

(SÜRE: 07.22 - BOYUT: 234 MB)

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),-

=====================================================

6)SEDYEYE BAĞLANARAK HASTANEYE KALDIRILDI

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi Gülüç Beldesi'nde alkolün etkisiyle yerde yarı baygın yatan 29 yaşyındaki C.O., hastaneye gitmemek için direnince sedyeye bağlanarak götürüldü. C.O., 4.00 promil alkollü çıktı.

Gülüç Beldesi'nde Örencik Mahallesi'nde yerde yatan C.O.'yu görenler polise haber verdi. Polis ekibi, C.O.'nun aşırı alkollü olması nedeniyle 112 Acil Servis'ten yardım istedi. Sağlık görevlileri, alkolün etkisiyle ayağa kalkamayan C.O.'yu sedyeye koymak istedi. Ancak C.O., hastaneye gitmek istemediğini söyleyerek görevlilere tepki gösterdi. Polislerin de yardımıyla güçlükle sedyeye konulan C.O., tekrar inmek isteyince emniyet kemeri ve sargı bezi ile sedyeye bağlandı. Ambulansa taşınarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C.O.'nun 4.00 promil alkollü olduğu belirlendi.

Görüntü dökümü:

------------------------

-Polisin C.O.'ya müdahalesi

-Polis ve sağlıkçılara tepki göstermesi

-Sedyeye binmemek için direnmesi

-Sedyeye bağlanması

-Ambulansa taşınması

-Ambulansın gidişi

Süre: 5.43 Boyut: 175 MB

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

===========================================================

7)BODRUM'DA OTELLERDEKİ YOĞUNLUK ÜST SEVİYEDE

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bayram tatili öncesinde otellerdeki doluluk oranı yüzde 100'lere ulaşırken, sahillerde adım atacak yer kalmadı. Birçok beach clup ve tesis, şezlonglarını denizin içine kadar koyarak konuklarını serinletmeye çalıştı.

Bodrum'da bayram tatili öncesi otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 100'lere ulaşması, esnafın ve turizmcinin yüzünü güldürdü. Kötü başlayan sezonun ardından sahiller, yerli ve yabancı turistlerle doldu. Bodrum'un şehir merkezi ile Kumbahçe, Gümbet ve Paşatarlası mahallelerindeki otel ve pansiyonlarda yer bulmak güçleşti. Plajlar, yerli ve yabancı turistlerle doldu. Gümbet plajında adım atacak yer kalmazken, karada yer kalmayınca beach club ve otel yöneticileri çareyi denizin içine masa sandalye ve şezlong koyara konuklarını serinletme yolunu seçtikleri görüldü.

Birçok tatilci su sporları yaparken 40 derece hava ve 21 derece deniz suyundan çıkan tatilciler serinlemek için Gümbet Alora Beach Club'taki köpük banyosuna koştu, yabancı ve Türkçe pop şarkılarla köpüğün içinde dans etti, eğlendi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, turistik tesislerdeki doluluk oranının yüzde 100'le ulaştığını belirterek, "Turizmcilerle görüşüyorum aldığımız bilgiler çok olumlu, yüzlerce deprem ve bazılarının deprem çığırtkanlığına rağmen Bodrum yine tatil için tercih edilen merkezlerimizin başında geliyor. Kimse tedirgin olmasın, gelsin tatilini yapsın. Onca depremin ardından ne tesislerimizde ne evlerimizde ciddi bir sorun yok" dedi.

Görüntü Dökümü

-------------------

-Sahillerden görüntü

Güneşlenenler denize girenler ve köpük banyosunda dans edip eğlenenler

Haber- Yaşar ANTER- Kamera: Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla),

===========================================================

8)HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

MERSİN'de 6 ayrı işyeri ve evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 şüpheli yakalandı. Güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkan polis, kısa sürede hırsızlık şüphelilerden 3'ünü yakalarken, kimliği belirlenen bir kişi de arıyor.

Son bir ayda farklı mahallelerde ve farklı tarihlerde meydana gelen 6 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerindeki güvenlik kamerası görüntülerini tek tek incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin daha önce de aynı suçlardan sabıkalı kişiler olduğunu belirleyen polis, Hanifi S.'yi yakaladı. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklandı. Diğer şüphelilerle ilgili çalışmalarını yoğunlaştıren ekipler, bunlardan Müslüm A. ile Murat C.'yi de gizlendikleri yerde yakalayarak gözaltına aldı. Her 2 şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili kimliği belirlenen 1 kişi ise aranıyor.

Öte yandan, zanlıların iki ayrı iş yerinden gerçekleştirdikleri hırsızlık olayı ise güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde şüphelilerin, kapısını kırarak girdikleri bir avize satış ofisi ve bilgisayarcıya yönelik hırsızlık olayı kameralara yansıdı.

Görüntü Dökümü

---------------------------

Hırısızlar iş yerinin önüne gelmesi

Kapı kırmaya çalışırken

Hırsızlar camı kırarak içeriye girmesi

Hırsızlar içeride bulunan malzemeleri alıp götürürken

Hırsızlar iş yerinin içerisinde gezerken

Hırsızlar kapıyı kırmak için levyeye  ile açmak isterken

Hırsızlar tekme atarak kapı kırması

Hırsızlar elektrikçi dükkanında avizeleri çalıp araca götürürken

Zanlının emniyetten çıkarılması

Zanlının Polis aracına bindirilmesi

Polis araçlarının gidişi

SÜRE: 03'00"  BOYUT: 144.26 MB

Haber-Kamera: Mustafa İNSAN/MERSİN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Baydemir Fuat Atik Mecidiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
title