Haberler

    Fenerbahçe'de Bir Ayrılık Daha!

    Fenerbahçe, ayrılığı resmen açıkladı! Stoch, Slavia Prag'a transfer oldu. Çekya temsilcisi Slavia Prag, Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Miroslav Stoch ile anlaşma sağladı.

    Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada, "Şampiyon olduğumuz 2010-2011 sezonundan bu yana Fenerbahçe Futbol Takımımızda başarılı performansı ve şık golleriyle beğeni toplayan ve 2012 yılında Puskas Yılın Golü Ödülü'nü kazanarak camiamızı gururlandıran Miroslav Stoch, Çekya Ligi takımlarından Slavia Prag ile anlaşma sağlamıştır. Sarı-lacivertli formamızı giydiği her an vermiş olduğu katkı, ortaya koyduğu mücadele ve gösterdiği profesyonellikle herkesin takdirini kazanan Miroslav Stoch'a, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği bu dönemde kulübümüz tarafından da gereken kolaylık gösterilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

    SLAVIA PRAG, STOCH İÇİN FENERBAHÇE'YE NE KADAR ÖDEYECEK?

    Çekya kulübünün Fenerbahçe'ye Stoch için 1 milyon euro bonservis ödeyeceği ifade edildi.

    Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın yeni sezon planlarında yer almayan Slovak yıldız ile Spor Toto Süper Lig'den de birçok kulüp ilgileniyordu.

    27 yaşındaki Miroslav Stoch'un sözleşmesi 2017/2018 sezonunun sonunda bitiyordu.

    İŞTE BİR AY ÖNCE SLAVIA'DAN YAPILAN STOCH AÇIKLAMASI

    Slavia Prag Başkan Yardımcısı Jaroslav Tvrdik, geçen sezon Stoch konusunda anlaşmaları olduğunu, ancak teknik direktör değişikliği nedeniyle transferin iptal olduğunu söyledi.

    Tvrdik yaptığı açıklamada, "Miroslav Stoch'u bizi ofansif olarak güçlendirecek bir oyuncu olarak gördük ve Slovak oyuncu ile ciddi bir temasımız oldu. Bütün şartlarda anlaşmaya varmıştık. Ancak yeni bir hoca geldi ve onu bırakmak istemedi. Transfer son anda gerçekleşmedi. Şu anda hedeflerimizden biri olarak görülmüyor, ancak yine de belki bir anlaşma olabilir" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporx.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Miroslav Stoch Slavia Prag Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title