Haberler

Dha Yurt Bülteni- 21

Şehit astsubay, doğum gününde toprağa verilecekTRABZON'un Maçka İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan astsubay başçavuş 41 yaşındaki Ferhat Gedik'in Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Şehit astsubay, doğum gününde toprağa verilecek

TRABZON'un Maçka İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan astsubay başçavuş 41 yaşındaki Ferhat Gedik'in Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Şehit Ferhat Gedik'in yarın, doğum gününde toprağa verileceği belirtildi.

Astsubay başçavuş Ferhat Gedik'in şehit olduğu haberini İskenderun İlçesi Bekbele Mahallesi'ndeki ailesine Kaymakam Recep Soytürk, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı ile görevli askerler verdi. Acı haberi alan baba Ahmet Gedik ile annesi Hatice Gedik fenalık geçirdi. Rahatsızlanan baba Ahmet Gedik, hazır bekleyen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ferhat Gedik'in şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları da Türk bayraklarının asıldığı şehit evine akın etti.

2 ÇOCUK BABASIYDI

Ailenin 5 çocuğundan biri olan şehit astsubay başçavuş Ferhat Gedik'in Cemile Gedik ile evli olduğu, çiftin, 16 yaşında Alp Koray ve 9 yaşında Perizat Kayra isminde 2 çocuklarının bulunduğu ifade edildi.

YARIN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Bu arada, Şehit Ferhat Gedik'in yarın doğum günü olduğu belirtildi. Astsubay başçavuş Gedik'in doğum gününde, ilçede düzenlenecek törenle toprağa verileceği kaydedildi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

şehidin baba evinden toplanan kalablık

Kaymakam, belediye başkanı yürürken

Kalabalığı gören anne ve babanın ağıt yakmaları

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),

===============================================

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bitlis'te (2)

Bakan Tüfenkçi: Her yıl 1 milyon gence iş, aş, ekmek bulmamız lazım

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Türkiye ekonomisinin büyümeye devam ettiğini belirterek, "Her yıl 1 milyon gencimize iş, aş, ekmek bulmamız lazımö dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkçi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile birlikte Nevşehir'e geldi. Bakan Tüfenkçi'yi burada Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, protokol mensupları ve partililer karşıladı.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Tüfenkçi, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimine rağmen Türkiye ekonomisinin büyümeye devam ettiğini söyledi. Bakan Bülent Tüfenkçi, şöyle konuştu:

"Teşkilatlarlarda görev yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Partimiz 14 Ağustos'ta 16'ıncı yaşını kutlayacak. Milletin sevdası, aşkı, milletten başka güç almayan, bir lideri arkasında siyaset yapanlar olarak bugüne kadar utanılacak hiçbir iş yapmadık. Her kesime hizmet götürdük. Yol götürdük, su götürdük, alt yapı götürdük. Engellimize, iş adamımıza, esnafımıza sahip çıktık. Biz bu hizmet yolunda 15 yıldır hizmet ediyoruz. Ülkemizi ilk 10 ekonomi arasında yer aldırmak istiyoruz. Biz büyümeye devam ederken önümüze engeller çıkardılar. 2002'de Cumhurbaşkanımızı o gün Meclise sokmadıklarında da Nevşehirliler onun yanındaydı. Ak Parti'yi kapatmak istediklerinde, Gezi olaylarında da sizler Ak Parti'nin ve Cumhurbaşkanının yanındaydınız. Bunun için Nevşehirlilere sizlerin şahsında teşekkür ediyorum. Her vatandaşımızın cebine daha fazla para girsin, daha fazla iş ve AŞ bulalım onun hesabını yapıyoruz. Hain girişime rağmen ülkemizi büyütmeyi başardık. Yurt dışında şer odakları bir araya gelip ülkemizi hedef almışlar. 2016'da Avrupa'nın 6'ncı büyük ekonomisi arasına sokmayı başardık. 2017'nin ikinci çeyreğinde bu ülkeyi büyütmeye devam edeceğiz. Sürdürülebilir bir ekonomiyi kazanmamız lazım. Her yıl 1 milyon gencimize iş, aş, ekmek bulmamız lazım.ö

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Bakan Tüfenkçi, "Biz istiyoruz ki; Nevşehir'in turizmi gelişsin derken, birileri de Almanya'da turiste sesleniyor, aman Türkiye'de İstanbul'a, Nevşehir'e gelmeyin diye sesleniyor. Bunun faturasını millete ödetecekler. O zannediyor ki; birileri aferin derse, bir şey kazanacak. Önemli olan Nevşehirlinin, İstanbullunun, Malatyalının, sana aferin demesi. Millet seni alkışlamıyorsa, yabancıların alkışlamasının bir anlamı yok. Haktan ve halktan korktuk biz hep. 2019'da bu millet Cumhurbaşkanımızın, Ak Parti'nin arkasında duracak ve biz bu milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğizö dedi.

Toplantının basına kapalı bölümünde ise Bakan Tüfenkçi, partililerin sorularını cevapladı. Bakan Tüfekçi İl Başkanlığı ziyaretinin ardınıdan Uçhisar İlçesi'ne geçerek Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Arif Parmaksız'ın oğlu Burak Parmaksız'ın düğün törenine katıldı.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Bakanın konuşması

-Genel ve detay

Haber-Kamera: Halil ÜLKER-Salih BEŞKARDEŞ/ AHLAT-ADİLCEVAZ (Bitlis),

=================================================

Bakan Gül: CHP, önce FETÖ ağzını bıraksın (2)

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te silahlı çatışmanın arasında kalıp, oğluna siper olurken saçmaların hedefi olan Mehmet Kızılırmak'ın, Nizip İlçesi'ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Gül, Kızılırmak'ın babası Adil Kızılırmak ve yakınlarına başsağlığı diledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------------

-Bakan Gül'in Taziye Evi girişinde karşılama

-Bakan Gül taziye evinde vatandaşlarla tokalaşma

-Bakan Gül hayatına kaybeden güvenlikçinin babasıyla sohbeti

Haber-Kamera: Metin İLİKSOY-GAZİANTEP-DHA)

===========================================

Gaziantep'te DEAŞ operasyonu: 5 gözaltı

GAZİANTEP'te, polisin terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlediği operasyonda 1'i Suriye uyruklu, 5 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı olduğu saptanan kişilere yönelik yapılan çalışmanın ardından operasyon düzenlendi. Çok sayıda adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda 1'i Suriyeli, 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda örgüte ait dijital malzemeler ele geçirildi.

Şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

Polislerin eve gidişi

Operasyona katılan ekipler

Polislerin evde arama yapması

Ele geçirilen suç unsurları

Genel ve detay görüntüler

Haber -Kamera: Hasan KIRMIZITAŞ - GAZİANTEP-DHA)

===============================================

Kalem üretimi yapılan işyerinde patlama: 3 yaralı

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde keçeli kalem üretimi yapılan atölyede meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Sandıklı Yeni Sanayi Sitesi 24'üncü Blok'ta Hasan Arısoy'a ait keçeli kalem üretimi yapılan işyerinde saat 17.00 sıralarında boya ve kimyasalların parlaması sonucu patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte yangın çıktı. Patlamada 26 yaşındaki Arif Tanrıkulu, 19 yaşındaki Ali Osman Yıldırım ve 14 yaşındaki Muhammet Yıldırım yaralandı.

İhbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralılar ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, durumu ağır olan Arif Tanrıkulu, buradaki ilk müdahalesinin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, atölyedeki boya ve diğer yanıcı maddelerin tutuşması nedeniyle güçlük yaşadı. AFAD ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda iş makinesiyle bir kısmı yıkılan atölyedeki yangın, yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

Atölyenin yakınında işyeri bulunan 56 yaşındaki İbrahim Irmak, "Çalıştığım sırada büyük bir patlama meydana geldi. Parçalar bize doğru fırladı. Yaralanan bir kişinin kendi imkanları ile dışarı çıktığını gördüm. Hemen yaralıya yardım ettik. Ardından ilk yardım ekiplerine durumu bildirdik" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

-Patlama ve yangın çıkan işyerinden

-İşyerine itfaiye ve AFAD müdahalesi

-İş yeri iş makınası ile yıkılırken

-Güvenlik şeridi

-RÖP: İbrahim Irmak(Komşu işyeri sahibi)

HABER-KAMERA: Ahmet DAĞLI/SANDIKLI(Afyonkarahisar),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gedik Maçka PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
title