Haberler

Dha Yurt Bülteni-19

YOLA DÜŞEN DEV KAYADAN SON ANDA KAÇTILAR Trabzon'un Çaykara ilçesi Uzungöl'de dağdan kopan dev kaya kütlesi yola düştü.

YOLA DÜŞEN DEV KAYADAN SON ANDA KAÇTILAR

Trabzon'un Çaykara ilçesi Uzungöl'de dağdan kopan dev kaya kütlesi yola düştü. Bu sırada yoldan geçmekte olan bisikletliler, yayalar ve bir araç son anda dev kayanın altında kalmaktan kurtulurken, o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay Trabzon'un turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl'de perşembe öğle saatlerinde meydana geldi. Bir parkın yakınında; bisikletliler, yayalar ve bir otomobil seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle dev kaya kütlesi yerinden koparak yuvarlanmaya başladı. Bunu farkeden bir kişi yoldakileri bağırarak uyardı. Kaya yola düştüğü sırada vatandaşın uyarısıyla otomobil ve bisikletliler hızlarını arttırarak kayanın altında kalmaktan son anda kurtuldular. Bir bisikletli kayanın geldiğini gördükten sonra geri dönerek kurtulmayı başardı. Vatandaşın uyarısı ile facianın eşiğinden dönülmesi ve yaşananlar parkın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntü Dökümü:

----------------

-Güvenlik kamerası

-Yoldakiler

-Vatandaşın uyarısı

-Kayanın düşüşü

-Kaçışmalar

-Aracın ve bisikletlilerin hız arttırması

-Bir bisikletlinin geri dönmesi

Haber: Erhan TEKTEN - Kamera: DHA

=====================================

Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta'da fabrika açtı (4)

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜNYA TEKVANDO ŞAMPİYONU'NUN DÜĞÜNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta ziyaretinin ardından 9 Mart'ta nikahları kıyılan Dünya Tekvando Şampiyonu Nur Tatar Askari ile İranlı eşi Mehran Askari'nin düğün törenine katılmak için helikopterle Antalya'ya geldi. Helikopteri Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesi'ndeki Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'ne inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, düğün töreninin yapıldığı, tesislerin hemen karşısındaki Cam Piramit'e makam aracıyla geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cam Piramit'e girişte, kendisini bekleyenleri el sallayarak selamladı. Cumhurbaşkanı'nın gelişi nedeniyle Antalya emniyeti de geniş güvenlik önlemi aldı. Düğüne katılan davetliler, arama yapıldıktan sonra içeriye alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişinin hemen öncesinde Sakıp Sabancı Bulvarı da trafiğe kapatıldı. Yoldan geçmek isteyen turist ve vatandaşlara izin verilmedi.

YARIN DA ANTALYA'DA

Yaklaşık bin davetlinin katıldığı düğün, basına kapalı gerçekleştirildi. Saat 22.00'ye kadar düğünde kalan Erdoğan ve eşi, Belek turizm bölgesinde konaklayacağı otele gitmek için Cam Piramit'ten ayrıldı. Bu sırada kapıda bekleyen bir kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Reisim, liderim" diye seslenerek görüşmek istediğini söyledi. Ancak güvenlik önlemi alan polis ekipleri, sesini duyuramayan kadının geçişine izin vermedi. Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan, daha sonra helikopterle Belek'e gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Ak Parti Antalya İl Başkanlığı'nın Expo 2016 Kongre Merkezi'nde düzenleyeceği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------

Helikopterin gelişi

Erdoğan'ın eskotla geçişi

Erdoğan çiftinn el sallaması

Cam Piramit'ten genel görüntü

Bir kadının Reisim, liderim diye seslenmesi

Konvoyun gidişi

Haber: Hasan DEMİRBAŞ- Kamera: Tolga YILDIRIM / ANTALYA-

=======================================

Bakan Gül, Edirne'de nişana katıldı

ADALET Bakanı Abdülhamit Gül, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'in oğlu Mehmet Akif İpek ile Ahsen Şenol'un Edirne'de Meriç Nehri kıyısında yapılan nişan törenine katıldı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İstanbul'dan akşam saatlerinde eşi İlknur ve oğulları Ali Hamza ile birlikte Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'in avukat oğlu Mehmet Akif İpek ile meslektaşı Ahsen Şenol'un nişan töreni için Edirne'ye geldi. Meriç Nehri kıyısındaki Lalezar Restorant'ta çok sayıda davetlinin bulunduğu nişanda Bakan Gül ile eşi İlknur Gül, genç çifte nişan hediyesi takıp,  mutluluk diledi.

Bakan Abdülhamit Gül, nişanın ardından karayoluyla İstanbul'a gitmek üzere kentten ayrıldı. Düğüne katılan davetliler arasında bulunan eski Galatasaray yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak da genç çifte Mehmet Akif'in isminin yazdığı Galatasaray forması hediye etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------

Bakan Gül'ün gelişi

Kapıda karşılanması

Genç çiftin dansı

Davetlilerden genel detay

Bakan Gül ve eşi takı takması

Bakan Gül, genç çifte mutluluk dilemesi

Bakan Gül, nişan töreninden ayrılması

Haber-Kamera: Ali Can ZERAY/EDİRNE,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Uzungöl Çaykara Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title