Haberler

Dha Yurt Bülteni-20

Durdurulan araçtan DEAŞ'a ait çok sayıda silah ve mühimmat çıktı BİNGÖL'de şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, terör örgütü DEAŞ'a ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Durdurulan araçtan DEAŞ'a ait çok sayıda silah ve mühimmat çıktı

BİNGÖL'de şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, terör örgütü DEAŞ'a ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde terör örgütü DEAŞ'a yönelik kentte şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonun ardından saat 08.45 sıralarında Yenişehir Mahallesi Eski Saray Caddesi'nde seyir halindeki bir araç, şüphe üzerine polis ekiplerince durduruldu. Araçta yapılan aramada, 3 Biksi makineli tüfek, 1 lav silahı, 7 adet AK 47 kaleşnikof silah, 2 hücum yeleği içerisinde 9 dolu 1 boş AK-47 şarjörü, çuvallar içerisinde Biksi ve Kaleşnikof mermisi ile şarjörler, 1 çuval mayon ve 2 el bombası ele geçirildi. Terör örgütü DEAŞ içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen A.G. gözaltına alındı. A.G. ile irtibatlı olduğu değerlendirilen L.Ü., Ö.Ö., M.A., O.U. ve Ö.B. de yakalandı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ (LAR)

-------------------------------

Ele geçirilen silahlar ve mühimmat

Haber: Mesut BUDRAÇ / BİNGÖL

==================================

Mengen'de sahneye çıkan Bengü, hayranlarını coşturdu

BOLU'nun Mengen İlçesi'nde bu yıl 32'ncisi düzenlenen 'Uluslararası Mengen Aşçılık Festivali kapsamında sahneye çıkan şarkıcı Bengü, hayranlarını coşturdu.

Sabah saatlerinde başlayan 'Uluslararası Mengen Aşçılık Festivali' çeşitli etkinliklerin ardından bugün saat 22.00'de Bengü konseri ile devam etti. İlçe merkezinde kurulan festival alanında sahneye çıkan Bengü, hayranlarından büyük ilgi gördü. Bengü, yaklaşık 1.5 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran yaklaşık 5 bin kişi de Bengü'ye eşlik etti. Sahne şovlarıyla büyüleyen Bengü'ye özellikle gençler büyük ilgi gösterdi.

Mengen'de olduğu için büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bengü, "Burada olduğumuz için çok heyecanlıyız. Dünyanın en güzel doğasına sahibiz. Aşçılık herkesin çok özendiği bir meslek.  Bütün büyüklerimi selamlıyorumö dedi.

Şarkıcı Bengü'ye Mengen Belediye Başkanı CHP'li Turhan Bulut plaket verdi. Sahneye çıkan Bulut, "Daha önceki yıllarda bir festivalimiz elimizde olmayan nedenlerden dolayı iptal edilmişti. 32'nci festivale hazırlanırken halkımıza sorduk. 'Kimi getirelim' diye. Gençler ısrarla Bengü Hanımı istediö diye konuştu.

Festival, yarın yerel sanatçıların konseri, çeşitli yemek yarışmaları ve etkinliklerin ardından sona erecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

-Konserden görüntüler

-Bengü'nün konuşmaları

-Belediye Başkanının plaket vermesi

-Seyircilerin görüntüsü

-Detaylar

Süre: 05.33 Boyut: 177 MB

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK-Yurdaer ÖZTÜRK/MENGEN(Bolu),

==================================

Sibel Can Bodrum'da sahne aldı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahneye çıkan Sibel Can, seslendirdiği şarkılarla kendisini dinleyen 2 bin 500 kişiye keyifli bir gece yaşattı.

Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği 'Bodrum'da Yaz Konserleri' kapsamında sanatçı Sibel Can, Bodrum'da sahneye çıktı. Nur Yerlitaş imzalı elbisesi ile sahneye çıkan Can'ı 2 bin 500 kişi dinledi. Sezen Aksu'nun sevilen şarkısı 'Her Şeyi Yak' şarkısı ile konserine başlayan Can, 'Galata' albümündeki 'Kış Masalı' ve 'Hangimiz sevmedik' şarkıları ile devam etti. Sanatçıya sevenleri de eşlik etti.

Bodrum'da şarkı söylemenin bir başka olduğunu belirten Can, "İnsan farklı bir keyif alıyor. Bu kadar sanatseveri, müzikseveri bir arada görünce daha özenli, daha farklı oluyor her şey. Beni burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu gecenin tadını çıkaralım" dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sibel Can, Türk Sanat Müziği'nden de eserler seslendirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------------

Sibel Can'ın şarkı söşyemesinden görüntü

Konseri izleyenlerden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla),

========================================

Elindeki av tüfeği ateş alan kişi öldü

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde elindeki av tüfeğinin ateş alması sonucu vücuduna saçmalar isabet eden 61 yaşındaki İsmail Pürcü öldü.

Olay, akşam saatlerinde Karakavuz Köyü'nde meydana geldi. Arkadaşının kullandığı tarım aracıyla köyüne giden Pürcü'nün elinde bulunan av tüfeği, kazara ateş aldı. Vücuduna isabet eden saçmalarla yaralanan Pürcü'ye sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Pürcü, hayatını kaybetti.

Jandarma, tarım aracının sürücüsünü gözaltına aldı.

Haber: Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak),

=======================================

Beton mikseri motosiklete çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, beton mikserinin çarptığı sepetli motosikletin sürücüsü 39 yaşındaki Fikret Şenocak yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Gölbaşı-Pazarcık karayolunun 6'ncı kilometresindeki Karaburun Köyü yakınlarında meydana geldi. Gölbaşı yönüne giden Mustafa Atmaca yönetimindeki 02 ED 893 plakalı beton mikseri, önünde ilerleyen Fikret Şenocak yönetimindeki 02 ED 431 plakalı sepetli motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Şenocak olay yerinde hayatını kaybetti, yanındaki Kadir Yıldız ise yaralandı. Kadir Yıldız, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ilk müdahalesinin ardından da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Fikret Şenocak'ın cesedi ise, otopsi yapılmak üzere Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin morguna konurken, mikser şoförü Mustafa Atmaca gözaltına alındı.

Haber: Ahmet KORKMAZ / ADIYAMAN

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sibel Can Bodrum Bingöl Bengü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title