Haberler

    50. Yılın Startı Veriliyor!

    Bu sezon 50. yılında zirveyi hedefleyen Trabzonspor, taraftarı ile buluşuyor.

    Bu sezon 50. yılında zirveyi hedefleyen Trabzonspor, taraftarı ile buluşuyor....

    Bu akşam 20.00'de Medical Park Stadı'nda, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'nın sahibi Atiker Konyaspor'u ağırlayacak olan Burak Yılmaz'lı, Kucka'lı, Bongonda'lı Trabzonspor, taraftarına üç puanla merhaba demek istiyor.

    Bordo mavili formayı 1920 gün aradan sonra sırtına geçirecek olan Burak Yılmaz'ın, Onur Recep Kıvrak'ın cezası nedeniyle kaptan olarak taraftarıyla buluşacak.

    Teknik direktör Ersun Yanal'ın, cezalı Onur'un yerine Esteban'a, sakat Castillo'nun yerine ise yeni transferlerden Bongonda'ya görev vermesi bekleniyor.

    Yeni transferlerden Kucka'ya da bu maçta ilk 11'de görev vermesi beklenen Yanal'ın, oyuncularına yaptığı son idmanda, "Bu yıl bizim yılımız olmalı. Gücümüzü ve kalitemizi biliyoruz. Adımıza yakışır bir başlangıç yapalım" dediği öğrenildi.

    Konya'ya karşı ligde oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazanan Trabzonspor, sadece 1 maçta yenildi. Trabzonspor, evinde oynadığı son 5 maçı da kazanamazken, bu maçlardan 2 beraberlik, 3 de yenilgi aldı.

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Onur Recep Kıvrak Türkiye Kupası Trabzonspor Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title