Haberler

    Flaş İddia: "Fener ile Anlaşmak Üzere"

    Kanatlara takviye planlayan Fenerbahçe bir yandan Emre Mor'dan yanıt beklerken, İspanya'dan flaş bir iddia geldi.

    Kanatlara takviye planlayan Fenerbahçe bir yandan Emre Mor'dan yanıt beklerken, İspanya'dan flaş bir iddia geldi. Valencia'ya yakın kaynaklar Orellana'nın Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu duyurdu.

    Hücum hattının kanatlarını zenginleştirmek isteyen Fenerbahçe gözünü transfere dikti. Emre Mor'u transfer etmek için Borussia Dortmund'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifini sunan sarı lacivertliler futbolcudan haber bekliyor. Alman kulübünün transfer görüşmeleri yapması için resmen izin verdiği milli futbolcu, menajeri aracılığıyla Inter başta olmak üzere birkaç kulüple daha temas halinde. Emre Mor'un birkaç gün içinde kararını netleştirmesi bekleniyor.

    Bu arada Fenerbahçe için İspanya'dan flaş bir transfer iddiası geldi. La Liga ekiplerinden Valencia'ya yakınlığıyla bilinen Super Deporte Gazetesi, önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünülmeyen Fabian Orellana'nın, Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu iddia etti. Şilili futbolcuyu sarı-lacivertlilerin 1 yıllığına kiralayacağı ve iki kulüp arasındaki görüşmelerde artık sona gelindiğini duyurdu.

    Valencia'nın geçen sezon 3 milyon Euro'ya transfer ettiği Şilili kanat oyuncusu için Fenerbahçe'den kiralama ücreti istemediği, Orellana'ya ise 1 yıl için 1 milyon 500 bin Euro teklif edildiği öne sürüldü.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Valencia İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title