Haberler

Trabzonspor-Atiker Konyaspor Notları

YANAL 3 YENİ TRANSFERE 11'DE ŞANS VERDİTrabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Atiker Konyaspor karşısında 4 yeni transferden 3'üne ilk 11'de şans tanıdı.

YANAL 3 YENİ TRANSFERE 11'DE ŞANS VERDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Atiker Konyaspor karşısında 4 yeni transferden 3'üne ilk 11'de şans tanıdı. Deneyimli teknik adam, Theo Bongonda, Juraj Kucka ve Burak Yılmaz'ı ilk hafta karşılaşmasında sahaya sürerken, bir diğer yeni transfer Kamil Ahmet Çörekçi'yi ise yedek kulübesinde oturttu. İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham'a transferi gündeme gelen Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, yeni sezonda takımda düşünülmeyen Ibanez, Aykut ve Sefa, ameliyat olan Castillo ile cezalı olan Onur'un yanı sıra sakatlığı bulunan Medjani de Atiker Konyaspor maçının kadrosunda yer almadı.

BURAK 1919 GÜN SONRA

Trabzonspor'da Burak Yılmaz, bordo mavili forma ile bin 919 gün sonra sahaya çıktı. Daha önce de Trabzonspor formasını giyinen tecrübeli forvet oyuncusu, en son 11 Mayıs 2012'de Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun son haftasında oynanan Beşiktaş karşılaşmasında görev yapmıştı.

GENÇ OYUNCULAR KADRODA

Türkiye Futbol Federasyonu'nun(TFF) yeni sezon öncesi müsabakalardaki oyuncu kadro sayısını 21'e yükseltmesiyle Trabzonspor'da genç oyuncular da kadroda kendilerine şans buldular. Teknik direktör Ersun Yanal, 21 kişilik maç kadrosunda genç oyunculardan Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Abdurrahim Dursun gibi isimlere de şans tanıdı.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Trabzonsporlu taraftarlar, Süper Lig'de 2017-18 sezonunun ilk haftasında takımlarını yalnız bırakmadı. Atiker Konyaspor karşılaşmasına yoğun ilgi gösteren bordo mavili taraftarlar, tribünlerin önemli kısmını doldurdu. Ayrıca karşılaşmayı az sayıda Atiker Konyaspor taraftarları da kendilerine ayrılan bölümden takip ettiler.

FUTBOLCULAR SAHAYA PANKARTLA ÇIKTI

Karşılaşma öncesi Maçka'daki terör saldırınsa şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Her iki takım oyuncuları ve hakemler  'Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz #iyikivarsınEren' yazılı pankartla sahaya çıktı. Saygı duruşu sırasında ve öncesinde taraftarlar, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' 'İyiki varsın Eren' diye tezahüratlarla teröre büyük tepki gösterdi. Atiker Konyasporlu futbolcuların sahaya ısınmak için çıktığı tişörtün arka kısmında  'iyikivarsın Eren', ön tarafında ise 2 şehidin fotoğrafı ile 'şehitlerimizin ruhu şad olsun' yazısı yer aldı. Ayrıca tribünde bordo mavili taraftarlar da, 'Ferhat gibi yüreği olup Şehadete Erenler! Selam olsun' yazılı pankart açtı.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burak Yılmaz Trabzonspor Ersun Yanal Konyaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
title