Haberler

14 Ağustos Pazartesi Dha Spor Gündemi

HEM AVRUPA, HEM DE DÜNYA KUPASI HAFTASI BAŞLIYORFenerbahçe ve M.Başakşehir, Avrupa Kupasılarında Play-Of maçlarına çıkacak.

HEM AVRUPA, HEM DE DÜNYA KUPASI HAFTASI BAŞLIYOR

Fenerbahçe ve M. Başakşehir, Avrupa Kupasılarında Play-Of maçlarına çıkacak. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi play-off'unda M. Başakşehir evinde La Liga'nın güçlü takımlarından Sevilla ile karşılaşacak. İspanyol ekibi yarın İstanbul'a gelecek. Perşembe günü ise Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe Makedonya'nın Vardar ekibi ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip çarşamba günü Üsküp'e hareket edecek.

AVRUPA MAÇI HAKEMLERİ AÇIKLANIYOR

Başakşehir'in Sevilla, Fenerbahçe'nin Vardar ile yapacağı Avrupa Kupası maçlarını yönetecek hakemler bugün açıklanacak.

FENERBAHÇE'DE VARDAR HAZIRLIKLARI

10.00 Sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi Play Off-Turu ilk maçında Makedon ekibi Vardar ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak

LUCESCU TAKİPTE

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, göreve geldiğinden beri yurt dışı ve içindeki maçları takibe aldı. Rumen Teknik Adam dün de Beşiktaş- Antalyaspor maçını tribünden takip ederek notlar aldı.

BURAK FIRTINASI

Eski takımı Trabzonspor'a tekrar dönen Burak Yılmaz, Bordo-Mavili takımı, Atiker Konyaspor önünde önce beraberliğe taşıdı, ardından galibiyet golünü atarak, "Krallar ölmez" dedirtti. Burak maçtan sonra, "Geldik başladık, devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR ATIŞMASI SÜRÜYOR

Eto'o transferi yüzünden araları açılan iki kulübün maçtan sonra asbaşkan ve Başkan düzeyinde açıklamaları yine gündem yarattı. Beşiktaş 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Antalyaspor Başkanı bir yerden talimat alıyor" dedi. Ali Şafak Öztürk de Beşiktaş'ı durup dururken geriginlik yaratan bir kulüp olarak gösterdi.

LİG BAŞLADI HAKEMLER DE!..

Süper Lig'in 1.haftası başlar başlamaz yine hakemlerin yönettiği maçlarda hatlar öne çıktı. Cüneyt Çakır'ın  ve Mete Kalkavan'ın idare tarzı büyük eleştiri aldı.

SÜPER LİG'DE PAZARTESİ MESAİSİ

21: 45 Galatasaray - Kayserispor

FEGHOULİ COŞKUSU VE SAĞLIK KONTRÖLÜ

Galatasaray'ın uzun zamandır beklediği Feghouli dün gece nihayet İstanbul'a geldi. Ünlü oyuncuyu havalimanında çok sayıda taraftar karşıladı. Feghouli bugün sağlık kontrölünden geçecek ve bu akşam oynanacak Kayserispor maçını tribünden izleyecek.

TFF'1.LİG'DE START ALDI

1.Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor'un evinde Ümraniye'ye yenilmesi, Samsunspor ve Boluspor'un evinde puan kaybetmesi dikkat çekiciydi. Bunun dışında sürpriz sonuçlar alınmadı.

TFF 1.LİG'DE TEK MAÇ VAR

20: 00 Elazığspor - Altınordu

AVRUPA LİGLERİ, SÜPER KUPA'DA REAL MADRİD, BARCELONA'YI EZDİ

Premier Lig'de ilk hafta maçlarında alınan sürpriz sonuçlardan sonra dün oynanan iki maçta beklenen galibiyetler alındı. Manchester Unıdet evinde West ham'ı 4-0, Tottenham deplasmanda Newcastle'ı 2-0 mağlup etti. İtalya Kupası'nda Lazio Juventus'u 3-2 yendi. İspanya Süper Kupası'nın lik maçında ise Real Madrid, Nou Camp'ta Barcelona'yı 3-1 mağlup etti. Maçın rövanşı Çarşamba günü Barnebau'da oynanacak. Bundesliga ise bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor.

A MİLLİ BASKETBOL TAKIMI TAT VERMİYOR

Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Takımı, Sardunya Turnuvası'ndaki ikinci maçında ev sahibi İtalya'ya 73-53 yenildi. İtalya'nın Cagliari kentinde gerçekleştirilen turnuvadaki ilk maçında Finlandiya'ya 93-88 yenilen milliler, İtalya önünde de sahadan mağlup ayrıldı.

DÜNYA ŞAMPİYONU RAMİL DÖNER KESİP, KEBAP PİŞİRDİ

Londra'da yapılan Dünya Atletizm Şampiyonası'nda, 200 metre finalinde, 20.09'luk derecesiyle Dünya Şampiyonu olan Ramil Guliyev, Türk kafilesine döner kesti.

Topluca bir Türk restorantına giden Milli Takım kafilesine İngiliz halkı yoğun ilgi gösterdi. Bu sırada ocak başına geçen Ramil, döner bıçağını alarak önce döner kesti, ardından şiş kebap pişirerek kafileye ikram etti. (*görüntü, fotoğraflar ve haber dün geçildi)

ATLETİZM MİLLİ TAKIMI DÖNÜŞTE

17.20 Dünya Şampiyonası'nda adından sıkça söz ettiren Atletizm Milli Takımı, Londra'dan dönecek (Havalimanı)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title