Haberler

Dha Yurt Bülteni-2

1)MOTOSİKLETTEN DÜŞEN GENÇ KIZ ÖLDÜ

İZMİT'te, erkek arkadaşının kontrolünü kaybettiği motosikletten düşen 24 yaşındaki Herdem Öztürk yaşamını yitirdi. Arkadaşının ölümünün üzüntüsünü yaşayan Tayfun Soydal sinir krizi geçirdi. Kaza, saat 06.15 sıralarında, Seka Park'ta meydana geldi. Arkadaşı Herdem Öztürk'ü yanına alan Tayfun Soydal, 41 BR 811 plakalı motosikleti ile gezintiye çıktı. Tayfun Soydal motosikletin kontrolünü kaybedince kaskı olmayan Herdem Öztürk kafa üstü yere düştü. Kaskı bulunan Tayfun Soydal ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kanlar içerisinde kalan Herdem Öztürk'ü gören Tayfun Soydal hemen 112 Acil'e haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi genç kızın öldüğünü belirledi. Olay yerinde yaşamını yitiren arkadaşını görünce sinir krizi geçiren Tayfun Soydal ambulansa alındı. Herdem Öztürk'ün cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü

-------------------

Olay yerinden görüntüler

Polisin olay yerinde incelemede bulunması

Sürücünün ambulansta görüntüsü

Faruk KIYAK/İZMİT(Kocaeli), -

====================================================

2)MAKAM ARACI MOTOSİKLET

İZMİR'de Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar (48) makam aracı yerine motosiklet kullanıyor. Daha önce makamına bir süre de bisikletle gidip gelen Akpınar, yaz sıcakları nedeniyle terlememek ve daha hızlı hareket etmek için motosikleti tercih etti. Başına kask takınca tanınmayan Akpınar, sokakları motosikletle gezerek yatırımları yerinde denetliyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı olduktan sonra anılarını "Bir başkan bir şehir bir aşk" kitapta toplayan Hüseyin Mutlu Akpınar, partisinin referandum mitinglerinde bateri çalmasıyla da dikkat çekti. renkli kişiliğe sahip Akpınar bu kez makam aracı yerine motosiklet tercihiyle ilgi odağı oldu. Evinden makamına bir süre bisiklet ile giden Akpınar, yaz aylarıyla birlikte motosiklet kullanmaya başladı. Motosikleti "Özgürlük" diye tanımlayan Akpınar, sağladığı kolaylığı şöyle anlattı:  "Bisiklet sürmeyle başladığım belediye başkanlığı dönemimde artık motosiklete geçtim. Bisikletle evden çıkıp makama gitmek yaz aylarında oldukça zor oluyor çünkü terliyorum. Motorla en azından daha seri ve terlemeden makamıma gidiyorum. Büyük bir rahatlık, özgürlük, daha kendimle kalıyorum motorun üzerinde. Makam aracıyla tanınıyorsunuz, motosiklet bir bakıma da kamuflaj oluyor ve çalışmaları yerinde izliyorum. Park bahçeler müdürlüğü, fen işleri müdürlüğü yollarda sokaklarda çalışıyor. Bazen başkanın geldiğini fark etmiyorlar. Onları gözlemleyip eksikliklerini de gördükten sonra daha iyi hizmet üretmenin yolunu buluyoruz" dedi.

"MOTOSİKLETLE TRAFİKTE HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM"

Bisiklet ve motosiklet için ayrı yolların yapılmasına karşı olduğunu belirten Akpınar, "Trafikte saygı bisiklete de motosiklete de diğer araçlara olduğu gibi olmalı. Bugün ne yazık ki Türkiye'de ciddi bir kültür erozyonu yaşanıyor. Bırakın bisikletliyi, motorluyu araç sürücüleri birbirine girmiş. Çok saygısız bir şekilde davranış biçimi geliştirilirken, motor ve bisiklete saygı gösterilmesini beklemiyor insanlar ve bir korku içinde biniyorlar. Ben İzmir'in bu noktada çok daha çağdaş bir kent olduğunu düşünüyorum. Motor kullanmaya başladığım günden beri trafikte hiçbir zaman bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama genelleme yaptığımız zaman araç sürücülerinde motosiklet ve bisiklet kullanıcılarına karşı ciddi bir eksiklik var" diye konuştu.

"MOTOSİKLET VE BİSİKLET KULLANIMI ARTIRILMALI"

Motor ve bisiklet kullanımının artırılması ve desteklenmesi gerektiğini düşündüğünü belirten  Akpınar, bu araçların hem çevresel etkenler, hem ucuz ulaşım, hem de trafik sorunun ortadan kaldırmak için iyi birer ulaşım aracı olduğunu söyledi. Kentler geliştikçe planlamanın getirdiği zorluklarla beraber yolların da darlığının ulaşımda ciddi sorunlara yol açtığını belirten Akpınar şöyle dedi: "Herkeste 2şer 3er araç var ve içinde birer kişi var. Toplu ulaşımı kullanmanın ya da bisiklet ve motosikletin hem ekonomiye katkı sağladığını hem de özgürlüğü, mutluluğu yaşattığını düşünüyorum. Her yıl bisiklet organizasyonu düzenliyoruz. Bu yıl yine binlerce bisikletli yurttaşımızla Karşıyakamızda bir bisiklet festivali düzenleyeceğiz. Artık ben motor kullandığım için motosiklet kulüpleri de 'motor süren bir başkanımız var ve Karşıyaka'da festival yapmalıyız' diyorlar, haklılar. Motora binen, kitap yazan, bateri çalan, şarkı söyleyen, yüksek lisans yapan başkan. 'Şimdi senden ne göreceğiz başkan' diyorlar. İnsana dair her şeyi göreceksiniz. Ben başkandan önce bir insanım. Hizmetleri üretirken de halktan biri olarak onların temsilcisi olarak en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum."

Görüntü Dökümü

------------------------

Hüseyin Mutlu Akpınar ile röp.

Akpınar'ın motosiklete binişi

genel ve detay görüntüler

Haber: Timur TARLIĞ - Kamera: Mücahit BEKTAŞ / İZMİR,

=======================================================

3)TEK HAYALİ DOKTOR OLMAK

ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'nden Manisa'ya ailesiyle birlikte mevsimlik işçi olarak çalışmak için gelen 14 yaşındaki Mercan Şahin hayali tıp okumak ve doktor olmak. Baba Mehmet Şahin ise, 3'ü kız 5 çocuğunu okutmak için mevsimlik işçi olarak çalıştığını belirtti. Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden biri olan Manisa'ya çeşitli illerden gelen mevsimlik işçilerin çocukları, aşırı sıcak havaya rağmen ailelerine destek olabilmek amacıyla onlarla birlikte çalışıyor. Şanlıurfa Suruç İlçesi'nden Manisa Yunusemre İlçesi Üçpınar Mahallesi'ne ailesiyle birlikte domates toplamaya gelen 14 yaşındaki Mercan Şahin de o çocuklardan biri. Hayali ise İzmir'de tıp fakültesi okuyup doktor olmak. TEOG sınavından 430 puan alarak Şanlıurfa Karaköprü İlçesi Emine Göncü Anadolu Lisesi'ni kazanan Şahin, tarlada çalışmaya saat 06.30'da başlıyor, saat 18.00'a kadar sürüyor. Çadırda kalınıyor, çadırın temizliği ve çamaşırlar da onun sorumluluğunda. Bayrama kadar domates toplayacak, bayramdan sonra memleketine dönecek.  Okullar kapandıktan sonra ailesiyle Manisa'ya mevsimlik işçi olarak gelip, 3 ay çalıştıklarını belirten Şahin, "Ailemle birlikte tarlada sabah erken saatlerde başlayıp akşama kadar domates topluyoruz. Aşırı sıcaklarda zor oluyor. Ama ailemle bu işi yapmak zorundayız. TEOG sınavından aldığım 430 puanla Şanlıurfa Karaköprü İlçesi Emine Göncü Anadolu Lisesi'ni kazandım. Tek hayalim İzmir'de bir üniversitenin Tıp Fakültesi'ni kazanıp doktor olmak" dedi.

Çadırlarda yeni eğitim-öğretim sezonuna hazırlanmanın zor olduğunu belirten Şahin, "Tarlada çalışmaya saat 06.30'da başlıyoruz, saat 18.00'e kadar devam ediyoruz. Yorumuyoruz. Bir de buna çadırda yemek, temizlik ve çamaşır işleri eklenince daha da yorucu oluyor. Bu nedenle okullar açılıncaya kadar ders çalışmak zor oluyor. Kurban Bayramı'nı burada geçireceğiz. Şanlıurfa'daki arkadaşlarımı ve evimizi de çok özledim" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIMI OKUTMAK İÇİN GEREKEN NEYSE YAPACAĞIM"

46 yaşındaki baba Mehmet Şahin ise "Yazın mevsimlik işçi olarak çalışıyorum. Kışın ise çocuklarımı okutuyorum. Ara sıra memleketimde hayvancılık yapıyorum. Oğullarımdan biri 2 yıllık Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü'nü bitirdi, diğer oğlum Kıbrıs'ta hemşirelik okuyor. 1 kızım ise zihinsel engelliler öğretmenliğini okudu, şu an işsiz. Tek hedefimiz çocuklarımı okutmak. Onların okuması için gereken neyse yaparım. Kızım Mercan'ın da doktor olmasını istiyorum" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Mevsimlik işçilerin kaldığı çadırdan görüntü

-14 yaşındaki Mercan Şahin ve babası Mehmet Şahin ile röp.

-Mercan Şahin çalışırken görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: İlker KILIÇASLAN / MANİSA,

=====================================================

4)ANTEP FISTIĞI GEÇİM KAYNAKLARI OLDU

AYDIN'ın Yenipazar İlçesi'nin kırsal Hacıköseler Mahallesi'nde 1956 yılında küçük çaplı üretimine başlatılan Antep fıstığı son yıllarda vatandaşların gelir kaynağı haline dönüştü. Yılda 70 ton üretimle Antep fıstığının merkezi haline gelen Hacıkösler Mahallesi yılda ortalama 1 milyon 500 bin TL gelir elde ediyor. Gaziantepli tüccaların daha hasat olmadan kilosuna 16 TL verdikleri Antep fıstığının tanıtımı için de festival yapılacak. Aydın'a 45 kilometre mesafedeki 440 nüfuslu kırsal Hacıköseler Mahallesi, ürettiği Antep fıstığı ile Aydın ekonomisine katkı sağlıyor. Son 4 yılda mahalledeki Antep fıstığı üretimi sayısını giderek arttığı mahallede hasat 13 Ağustos'ta başladı. Hacıkösler Mahalle Muhtarı Alaattin Sarıoğlu, Antep fıstığının mahallelerine 1950'li yıllarda Gaziantep'te askerlik yapmış Kamil Çelikoğlu tarafından getirildiğini belirtip, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yine Yenipazar'da askerlik yapan bir asker köyümüze geldiğinde buradaki menengiç ağaçlarını görmesiyle ortaya çıkıyor. 1956 yılında Kamil Çelikoğlu köye muhtar oluyor ve birkaç köyün muhtarıyla birlikte dilekçeyle menengiç ağaçlarının aşılanması için Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne müracaatta bulunuyor. Onlarında girişimi ile Gaziantep'ten gelen ziraat mühendisleri buradaki menengiç ağaçlarına Antep fıstığı aşısı yapmaya başladı. Daha sonra buradaki vatandaşlar da bu aşılama işlemini öğrendi. Çok sayıda menengiç ağacı var. Tarlaları temizlerken geçmişte kesilen bu ağaçlar aşılanarak Antep fıstığı ağaçları haline geldi. Son yıllarda ise bu iş ekonomik anlamda iyi gelir getirince üretim giderek arttı. Köyümüze de alıcılar akın etmeye başladı" dedi.

"İŞLETME TESİSİMİZ YOK"

Üretim yaptıklarını ancak Aydın ve çevresinde işleme tesisi bulunmadığına dikkat çeken Muhtar Sarıoğlu, "İnşallah yatırımcıların dikkatini çekerek bu bölgeye bir işletme tesisi kazandırabilirsek dahada farklı şeyler yapamaya çalışacağız. Mahallemiz şu anda 440 nüfusa sahip. Mahallemizde yaşayan herkes Antep fıstığı üretimini yapmaktadır. Yıllık hasat süresi bir ay olan bu üründe toplam olarak ortalama 1 milyon 500 bin lira civarında bir gelir elde ediyoruz. Antep fıstığını kabuklu olarak ya da kurutarak kabukları ayrılmış olarak satabiliyoruz" diye konuştu. Mahallerinde yaklaşık yıllık 70 ton civarında Antep fıstığı yetiştirildiğini vurgulayan Sarıoğlu, şöyle devam etti:

"Geçen yıl rekolte yüksek oldu. Antep fıstıklarını kilosu 16 TL'den sattık.  Ancak bu yıl üretim az olduğundan kilosu 20 ila 25 TL'den alıcı bulacak. Talep çok fazla, Gaziantepli tüccarlar daha ürün olmadan buraya gelerek alım yapıyorlar ve sürekli bizi arıyorlar. Antep fıstığının daha da çok tanıtılması ve burada üretildiğinin bilinmesi açısından bu yıl festivalimizin 3'üncüsünü düzenleyeceğiz."

"GAZİANTEPLİLER'E ÇALIŞIYORUZ"

Antep fıstığı toplayan işçilerden Muhsin Çeltikoğlu da, "Hasada daha bugün başladık. Ancak geçen yıla oranla verim biraz düşük. Ağaçların başındaki fıstıklar zaten Gaziantep'ten gelen tüccarlar tarafından satın alındı. Hasat yaklaşık bir ay sürecek. Biz de fıstık toplama işinden kazandığımız yevmiyeyle evimize ekmek götüreceğiz" dedi. Yenipazar Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kozbek ise Antep fıstığına oda olarak her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Antep Fıstığı bölgemizde önce bir köyde başladı ancak her yıl civar köylere de yayılarak  devam ediyor. Bu yıl yine tanıtım amaçlı festivalimiz olacak. Elimizden gelen desteği Antep fıstığı yetiştiriciliğinin gelişmesi için vereceğiz" dedi.

Görüntü Dökümü

------------------------:

-Ante fıstığı ağaçlarından görüntü

-Antep fıstığı hasadından görüntü

-Hacıkösler Mahalle Muhtarı Alaattin Sarıoğlu ile röp.

-Antep fıstığı toplayan işçilerden Muhsin Çeltikoğlu ile röp.

-Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: Burhan CEYHAN / AYDIN,

=================================================

5)KAĞIZMANLI ÜRETİCİ KAYISIYI KURUTUYOR

KARS'ın Kağızman ilçesinde yetiştirilen kayısı havaların çok sıcak gitmesiyle erken olgunlaşması ve istenilen seviyede pazar bulamaması nedeniyle ucuza gitmemesi için kurutuluyor. Kağızman kayısısının Türkiye'de yetişen kayısıların en lezzetlisi olduğunu söyleyen üreticilerden Ali Çelik, kayısıları bu yıl kuruttuklarını ve daha iyi gelir elde etmeyi umduklarını söyledi. Kağızman'a ilk kayısının İran'dan gelen Şah Budak tarafından bahçelendirildiğini belirten Çelik, "Şah Budak burada ağaçları ekip bahçeye çevirdiği zaman ağaçlar 7 sene meyve vermemiş. 'Şah Budak sen bu kadar burayı ağaçlardındın ama bir bir tanesinde verim olmadı' demişler. O da, 'Bahçesi var barı var, Ayvası var narı var, 7 yıldır bağ becerdim olmadı, Koy desinler Şah Budak'ın bağı var.' Bundan dolayı Şah Budak'ın getirdiği ağaçlarda sonradan verim artmış ve etrafa yayılmış" diye konuştu. Bu yıl kayısıların alıcı olmamasından dolayı ellerinde kaldığını vurdgulayan Çelik şunları söyledi: "İlçe halkının büyük bir çoğuluğu geçimini kayısıyla sağlamakta. Fakat bu yıl kayısı para etmedi. Fiyatının çok ucuz olması ve havaların aşırı sıcak gitmesinden dolayı çabuk yetişmesine neden olunca kayısılar üreticinin elinde kaldı. Böyle olunca da meysu fabrikalarına 25 kuruştan vermek zorunda kaldık. Kurutup aşma yaptıktan sonra kilosu 8-10 TL'den satılıyor. Kalitesine göre fiyat değişebiliyor. Bizde kayısı ucuz gitmesin diye kurutmaya başladık. Kışın aşma olarak kullanıyoruz. Çünkü Kağızman kayısınının özelliği aromasının farklı olmasıdır. Çok lezzetli ve suludur. Kağızman'ın doğal olarak toprak yapısında var bu özellikleri. Onun için de kayısılarımız diğer illere nazaran yenildiği zaman hem sulu hem de çok lezzetli bir tad verir."

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Kurutulan kayısılardan genel ve detaylar

-Kayısı ağaçları ve ağaçlarda kalan kayısıların toplanması

-Ali Çelik ile röp.

(Haber-Kamera: Bedir ALTUNOK / KARS,

Kaset DV. 437 MB – 6 DK 55 SN

====================================================

6)MARMARİS SAHİLLERİ CIVIL CIVIL

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde tatilini geçiren tatilci ve yabancı turistler, yüksek nemle birlikte aşırı sıcakların da etkisiyle plaj, su parkları ve otel havuzlarına akın etti.

Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 41 derece gösterdiği kent merkezinde tatilci ve yabancı turistler, Ağustos ayının kavurucu sıcağında serinlemek için plajlara akın etti. Deniz suyu sıcaklığının 23 dereceye ulaşmasıyla serinlemek isteyenler Atatürk Caddesi'nden Turban Mevkisi'ne kadar uzanan 8 kilometrelik mavi bayraklı plajlarda "Yer iğne atsan düşmez" dedirten görüntüler ortaya çıktı.

Kimi turistler, sandalye ve şezlonglarını denize çekerek gelen esintiyle serinlemeye çalışırken bazıları şemsiye altında dinlenmeyi tercih etti. Jetski, banana ve deniz paraşütü gibi su sporları ile heyecan yaşayanların çığlıkları sahilleri inletti. Bir tatilci, aşırı sıcaktan bunalan köpeğini serinlemesi için denize soktu. Kimileri de sereserpe şezlonglara uzanıp, bronzlaşmaya çalıştı. Halk Plajı'nda ise tatilciler eğlenmek için yakar top ve frizbi oynadı. Su parkları ve otellerin havuz başları doldu.

Ukrayna asıllı İngiliz vatandaşı 25 yaşındaki Helena Gramovonok, " İlk defa Marmaris'e geldim. Deniz, kum ve güneş tadını çıkartıyorum. Denizi ve doğası mükemmel cennette gibiyim" dedi.

Öte yandan, Marmaris Devlet Hastanesi, özel hastane ve polikliniklere 4'ü yabancı toplam 7 kişi güneş çarpması nedeniyle tedavi edilerek taburcu edildi.

Marmaris Meteoroloji yetkilileri sıcakların mevsim normallerinde devam ettiğini yüksek nem ile birlikte bunaltıcı havanın hakim olduğunu bildirdi.

Görüntü Dökümü

--------------------

-Caddelere konumlandırılmış elektronik termometreden görüntü

-Atatürk Caddesi'nden Turban Mevkisi'ne plajlardan görüntü

-Denizde köpeği ile yüzen tatilciden görüntü

-Su parklarından görüntü

-Su sporları yapan turistlerden genel görüntü

-Genel ve detay görüntüler

(Toplam: 4 dakika 39 saniye-337 MB görüntü)

(Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla),

====================================================

7)KURTDERELİ GÜREŞLERİNDE ALTIN KEMER OKULU'NUN

BALIKESİR'de düzenlenen 37'nci Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu, 3'üncü kez başpehlivan olunca altın kemerin ilk ebedi sahibi oldu.

Balıkesir'de 74'ü başpehlivan bin 300'den fazla pehlivanın kıran kırana güreştiği geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri'ne Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ayşe Kardaş, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Kırkpınar Ağası Ahmet Çetin, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği'ne bağlı il ve ilçelerin belediye başkanları, Balıkesir ilçe belediye başkanları, oda başkanları sivil toplum kuruluşu yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda güreş ağası ve binlerce güreşsever katıldı. Orhan Okulu'nun, 3'üncü kez başpehlivan olduğu yarışta Ali Gürbüz, finalde Orhan Okulu'ya yenilince ikinci, Serhat Balcı da üçüncü oldu. Kurtdere güreşlerinin ağalığını ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi'nin ata sporu yağlı güreşlere sahip çıkmasından memnun olduğunu söyleyen Vali Ersin Yazıcı, "Türkiye ve dünyaya, Kurtdereli Mehmet Pehlivan'ı ve yağlı güreş sporunu tanıtmak için çaba sarf ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kıran kırana geçen mücadeleler neticesinde altın kemerin sahibi olan Orhan Okulu'yu tebrik ederim" dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yağlı güreşi dünya markası haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek,  Orhan Okulu'nun altın kemeri hakettiğini belirtti. Güreşlerin düzenlenmesine öncülük eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da dereceye giren güreşçileri kutladı, Okulu'nun altın kemeri almayı hak ettiğini vurguladı. Finalde Ali Gürbüz'ü yendikten sonra kürsüye çıkan Orhan Okulu Kurtdereli Güreşleri'nin Kırkpınar düzeyinde güreşlerin olduğunu belirtip,  "Üç yıldır bu er meydanında şampiyon olarak altın kemerin ilk sahibi oldum. Kurtdereli'nin altın kemeri ilk defa bana nasip oldu. Çok mutluyum" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Güreşlerden detay görüntüler,

-Final güreşinde Ali Gürbüz'ün Orhan Okulu ile karşı karşıya görüntüsü,

-Altın kemer töreninden görüntü.

Haber - Kamera: Hİlmi DUYAR / BALIKESİR,

======================================================

8)ALEYNA TİLKİ: YALANLA YAPILACAK OLSA BUYURSUNLAR 80 MİLYON YAPSINLAR

SAKARYA'nın Karasu İlçesi'nde düzenlenen Karasu Yaz Festivali'nde sahne alan Aleyna Tilki, 'Sen olsan bari' şarkısının izlenme sayısının yalan olduğu iddialarını cevap vererek, "Yalanla yapılacak olsa buyursunlar 80 milyon yapsınlar" dedi.

Karasu Yaz Festivali'nin son gününde genç pop yıldızı Aleyna Tilki konser verdi. Aleyna Tilki son günlerde çok ilgi gören 'Sen olsan bari' şarkısı ve diğer şarkılarını seslendirdiği gecede sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere katılanlar Aleyna Tilki'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Aleyna Tilki video paylaşım sitesinde 'Sen olsan bari' şarkısının 2 haftada 80 milyon kez tıklanmasının yalan olduğu iddialarına cevap vererek, "2 hafta oldu daha ve 80 milyon görüntülenme aldık. Tabi ki bize laf söyleyenler olacaktır ama bu yalanla yapılacak olsa buyursun yapsınlar, 80 milyon yapsınlar. Buyursunlar 300 milyonluk klip olsun. Buyursunlar yapsınlar o zaman da bir 'sen olsan bari' de dinleyelim" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-------------------

Konserden görüntü

Aleyna Tilki'nin konuşması

Aziz GÜVENER/KARASU(Sakarya), -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Marmaris Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title