Haberler

Galaxy S8 İndirimde!

Samsung'un en yeni amiral gemisi ilk satışa çıktığında 4000 TL civarında fiyatla satılıyordu.

Samsung"un en yeni amiral gemisi ilk satışa çıktığında 4000 TL civarında fiyatla satılıyordu. Şimdi ise Hepsiburada.com"da %28 indirime giren cihazı, daha uygun fiyata alabilmek mümkün.

Galaxy S8 özelliklerini hatırlayalım

%80"in üzerinde ekran kasa oranıyla dikkat çeken telefon, 5.8 inç boyutlu ekranda Quad HD+ çözünürlük sunuyor. Yine suya ve toza dayanıklı bir yapıda gelen telefon, parmak izi sensörünün yanı sıra yüz tanıma ve Iris tarayıcı güvenlik seçeneklerini de bünyesinde barındırıyor.

Gücünü Exynos 8890 işlemcisinden alan Galaxy S8 modelinde, bu işlemcinin yanı sıra 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip. Arka tarafında 12 MP"lik kameraya sahip cihaz, ön tarafta ise 8 MP"lik otofocus destekli bir ön kamera barındırıyor.

Son olarak cihazda 3000 mAh kapasitesinde bir bataryanın yer aldığını da belirtelim.

Galaxy S8 indirimde

İlk satışa çıktığında 4000 TL civarında satılan Galaxy S8, şu anda Hepsiburada"nın yaptığı %28 indirimle beraber 3.200 TL seviyesinde satın alınabiliyor. Cihazın özelliklerini incelemek ve hemen satın almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Samsung Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title